- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
WaterWave
veterán
u17 es magyar csapatunk egykapuzik..
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
pohár
félisten
válasz WaterWave #18301 üzenetére
hohó, látom hogy még 0-0, megkínálom egy overrel őket
nnnnna, oszt erre gól[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
válasz WaterWave #18300 üzenetére
Nem feltétlenül az élő kínálatra gondoltam. Lehet csapat gólokra fogadni, ázsiai hendi stb. és nem utolsó sorban sokkal nagyobb lehetőségek vannak a visszafogadásra, védésre.
vegyük a német meccset kb volt vagy 1.25 az oddsuk tippmixen. Online 1.36 volt, hogy rúgnak két gólt legalább, ami simán jött is és nem kellet azon aggódni, hogy esetleg nem nyernek és az odds is jobb.
Te is sokkal többet nyerhetnél, ha nem tippmixen tolnád, hanem játszanál online, de persze te tudod.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
néha
aktív tag
Constanta-Celje V (Kézilabda)
Erről mit gondoltok? szerintem egész jó a vendég szorzó 1.7-ért.
[ Szerkesztve ]
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
WaterWave
veterán
bate már 2-vel megy, lehet nyerek...? :-)
viszont aki az olasz u17re rakott az rághatja a körmeit
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
mefistofeles
addikt
Skacok ha az egyik teniszező 0-1 (csak 1 játék, nem szett) nél feladja akkor mi a helyzet a szelómmal? Van még rajta 6 meccs és az a 0-1 is nekem kedvezett!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
giigz
veterán
válasz mefistofeles #18311 üzenetére
1,00-ás szorzóval számolj, tehát mintha meg sem raktad volna.
-
pohár
félisten
attól függ, hol raktad
ha tippmixen, akkor ott az a nyertes, aki továbbment (ugyanez sportingbetnél is), ha bet365-ön, akkor ott meccsfeladás esetén érvénytelenítve leszBaghdatis-t raktad? mert akkor az nálad nyert
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Pontosan nem tudom ilyenkor tippmix hogy jár el, de 2 fajta variáció van, vagy 1x oddsal kell számolni, vagy nyert az a fogadás ha neked kedvezett.
-
csib41
aktív tag
Freamund-Benfica meccsen 3 gól elképzelhető?
-
pohár
félisten
válasz csib41 #18316 üzenetére
két szelvényemen is szerepel, 1,45-1,50-ért több, mint ajándékszagú
Cardozo visszatér sérüléséből, és a Benfica komolyan veszi a kupát, náluk ez presztízskérdés, maga az edző nyilatkozta eztGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Tényleg, hülyeséget írtam, bet365-höz vagyok szokva, meg elhalasztáshoz... Szóval aki feladta, az vesztett, és érvényes a szorzó, mint írták is előttem.
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Így van! Biztos csak a halál címszóval felhívtam az ügyfélszolgálatot, egy nagyon kellemes csöcsös női hanggal beszéltem (uszkve 20 éves) de neki is kellett vagy 5 perc mire tutin utánajárt. Szóval a gyökér feladta én meg nyertem! (már ezt a meccset)
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Sir Pocok
őstag
BATE jött, abetyárját.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
-
KisTücsök
addikt
Eh, komolyan most már... Az utolsó 5-6 sima szelóm zsinórban egy meccsen ment el mindig. Most már tényleg össze kéne valamit hozni.
-
WaterWave
veterán
nfl szakértő... elég sok meglepetés van mostanában az amerikai fociban
estére van egy meccs:San Francisco - Seattle
hazait nagyon tolják, lehet rá rakni vagy hagyjam?
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #18325 üzenetére
elkapták, de hogy... kész vicc most az a csapat
kéz a kézben szerencsétlenkedik a Packers, meg a Giantsnyerni fog otthon a 49ers, és a Yankees is, hisz rohadt nagy szégyen lenne nekik, ha a Tigers kisöpörné a bajnoki cím várományosát
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
mindegy nem raktam meg végül... holnap majd rakok szelót, elég volt mára a bate is
nem vagyok telhetetlen• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Csucsu88
tag
Ja, hogy már rögtön az első meccsem el fogom bukni...
-
csib41
aktív tag
CFR összeszedhetné már magát.
-
WaterWave
veterán
brutál ez a veszprém
-
No-kia
addikt
-
pohár
félisten
11 Brose Bamberg - Besiktas V 2,26
51 *(0-1) Sao Paulo - Atlético GO H 1,75
45 Freamunde - Benfica: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,48Eredő odds: 5,85340
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 1755 Ftvan egy ilyenem is, a Besiktas eddig egész jó (félidőben 16 pont előny)
-
Sir Pocok
őstag
CFR meccsen nem lesz már nagyon gól. El kell felejteni a román bajnokságot...
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
nagyúr
válasz Sir Pocok #18344 üzenetére
Meg a korongot is.
Komolyan mondom, vicc, hogy 1.50-ért olyan simán mennek el, hogy az nem emberi, és nem arról van szó, hogy 1x-2x rossz napot fog ki az adott csapat. Most is a JYP 1.50-ért kapott ki, és de örülök neki, hogy eddig úgy néz ki csak azon megy el a szelvény
Nem tudom, de ott érdekesen vannak az oddsok megállapítva....Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
WaterWave
veterán
de jó hogy bate-et raktam és nem ezt a szar román clujt.. már agyvérzést kapnék, hogy emberelőnyben még gólt se képes rúgni... vicc...
horvát, román, olasz, brazil tiltólistás nálam• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest