- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
ír - luxemburg
4-1
és írekre még 1.57 szorzó vanA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
janos1988
addikt
Ajaj, nagyon fogynak a kis szorzós meccsek és eddig mind papír forma volt, de 1-2 meglepetés mindig szokott lenni, reméljük nem a hátralévő kettő közül kerül ki. De nem akarok ijesztgetni senkit sem.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
mefistofeles
addikt
Nah a mai szelóm is megvan
5 meccs, 1,13 és 1,4 közötti odsos, össz: 3,21
Jövő héttől ennél is kevesebb játszik 2 össz ods körül.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
fradi81
veterán
ment egy román u19 x2 1,5
moto g72, Ninebot d28e
-
mefistofeles
addikt
Nah a Brazilok is elkezdték Irak bedarálását...... 1-0
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
janos1988
addikt
válasz mefistofeles #17359 üzenetére
Digi Sport 2 HD-ben (is) közvetíti élőben.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
WaterWave
veterán
nah sírtatok itt a spanyol meccs miatt.... már 2-0 u21
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
-
mefistofeles
addikt
válasz mefistofeles #17359 üzenetére
...amúgy ez a holnapi szelóm első meccse....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
WaterWave
veterán
3-0 hehehehe
bázzeg ez is jött• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
janos1988
addikt
válasz mefistofeles #17366 üzenetére
Azért nem játszik szarul Irak. Most is majdnem beszoptak egy gólt a Brazilok.
-
WaterWave
veterán
holnapra melyiket édemes hendie rakni? a svédeket vagy a spanyolokat a vb selejtezőkön?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
pohár
félisten
kurvajó... ha nem jön holnap a Kolumbia & Argentína overem, lenulláztam magam bet365-ön
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janos1988
addikt
Az iraki kapus a nap hőse
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz WaterWave #17375 üzenetére
A spanyolok akkor nem nyernek több góllal, ha nem is akarnak, svédek szintén.
Ez így nagyon, de nagyon tuti szeló, 1,82-t ad ki, ami nekem tökéletes is lesz, 2k körül "megküldöm"
Ezeket a meccseket megint jónak gondolom, egy 200-as szelót lehet csinálok ezekből a nagy mellé.
Magyarország 2,10
Horvátország 1,70
Németország 1,41
Ausztria 1,68Ez pedig egy olyan meccs, ahol nem értem, hogy miért van Perura 5-ös szorzó. Ezek most tudnak valami, és nekünk is pakolni kellene hazaira, vagy nagyon value a vendég?
Én azt mondom, hogy megy Perura 1k, 4,15-ért.
-
janos1988
addikt
Érdekes ez a Peru odds, valami csak van amiről mi még nem tudunk. De egy próbát simán megér a kombiba. TPS hokit le is cserélem erre, még a nyereményen is dob ha...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
szűk 5k-t hozna a Steelers éjszaka, ha fellökném rá minden pénzem... inkább nem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
mefistofeles
addikt
Cseh, Svéd, Olasz hendi szép kerek 3 szorzó
-
B-L-A-C-K
titán
Ma délkörül nézem a kínálatot, látom lesz egy csomó U19/21-es meccs, kinéztem majdnem mindet, mondom egy ezredest rászánok...Így is cselekedtem, de tényleg nem kellett volna raknom, pedig mondtam most pihi, mert csak szopok...
Igaz nem egy nagy összeg jöhetett volna, de természetesen most is olyan sokon múlt mint szokott, bár ez most nem is 1 meccsen ment el hanem fél meccsen...Megfigyeltem már vannak olyan periódusok nálam hogy totál megvagyok átkozva...
-
akom
őstag
válasz enginev3.0 #17347 üzenetére
Köszi.
Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy mennyi idő múlva adják vissza?
Csak mert 6 óta bent van a pénzem. (status: Matched)[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Szép estét uraim
Farjestadt, Lulea, CSZKA, Zalgiris, Chalon, Fenerbahce, Brazil hendi 200 - 1085...a CSZKA-n izgultam a legtöbbet a legkisebb odds ellenére, ez olyan Murphy-szagú.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
néha
aktív tag
Én ma szokás szerint lekisseb szorzójú meccsen cumiztam!
Cantu 71-84 Union Olimpija
Naná hogy 1,1 szorzó nem jön inkább jön 8x ért a vendég![ Szerkesztve ]
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
pohár
félisten
Baltimore @ NY Yankees Game 4 - Élő Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
New York Yankees [Hughes,Phil] 1.588Pittsburgh @ Tennessee - Élő Pontkülönbözet - Hendikep
Pittsburgh Steelers(-6) 1.833ha ez nem jön, ma nagyot kell robbantani...
-
Sir Pocok
őstag
125 Svájc - Norvégia H 1.68x
Szerintem a mai napra ezt rakom meg.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
yogibear
addikt
Egy kis kamikaze mára:
Írország - Németország V 1,36
Svájc - Norvégia H 1,67
Szlovákia - Lettország H 1,40
Albánia - Izland H 2,15
Kolumbia - Paraguay H 1,48
Tahiti - Új-Zéland V 1,26
Össz: 12,75„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
giigz
veterán
Nem lennék most janos1988 helyében... A 89. percben ment el a szép szelója...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest