Aktív témák
-
-
yogibear
addikt
Ez a Veszprém tényleg q. nagyot játszik.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
WaterWave
veterán
válasz yogibear #18357 üzenetére
főleg a hangulat... egyetlen magyar csapat akire aztmondom ha jó napja van bárkit megver
31-30 brutál
B csoport első 8 pontal a Veszprém... BL-ben
azért itt kalap emel[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz yogibear #18360 üzenetére
és itt hogy van? csoportonként 4 megy tovább aztán egyeneskiesés?
b csoport első játszik a c csoport utolsóval vagy hogy van pontosan?• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
KisTücsök
addikt
150 - Tott'ham - Chl V 2.53
194 - Lazio - Milan D 2.95
245 - Austria Wien - Rapid Wien D 3.05
107 - Angers - Monaco D 2.863.7x 3/4 tét: 100 (x4) nyer: 6370 Mondjuk lehet valamelyik helyett a Real Sociedad - Atl. Madridot kéne Vendégbe (2.06)
101 Nordsjaelland - Silkeborg H 1.55
178 Malaga - Valladolid H 1.55
176 Salzburg - Wolfsberg H 1.33
177 Sturm Graz - Mattersburg H 1.57
182 Deportivo - Barcelona V 1.286.42x tét: 200 Ft nyer: 1280 Ft Az Inter - Catania (H - 1.53) is szemezgetek, bár már ez is sok meccs. 3-4 meccsből kéne valami 5-6-os szorzót összehozni. Valami ötlet? Így hétvégére...
-
B-L-A-C-K
titán
Na én már a héten nem rakok, ma sem raktam, még szerdán megraktam a hétvégi szelómat, amit itt mutattam is. A lényeg nem is ez hanem hogy jó kis BL meccsek jönnek jövő héten...
Amit jónak látok:
Borussia Dortmund - Real Madrid V ~2,10x
Dinamo Zagreb - PSG V ~1.57x
Manchester United - Braga H ~1,33x
Lille - Bayern München V ~1,57x (ez akár hendivel is mehet, ~2,50x)
Shakhtar Donetsk - Chelsea X2 ~1,57 (vagy sima V ~3,10x) -
Vandit.
addikt
válasz B-L-A-C-K #18364 üzenetére
Ennyi sérülttel én most azt a Real v-t nem mondanám olyan jónak. Coentrao, Arbeloa, Marcelo, Khedira, Benzema, Higuain sérültek.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
mefistofeles
addikt
Az a Borussia-Real tényleg jó kis derbi lehet. A Németeknél nem tudom hány sérült van de a Realnál úgy néz ki, hogy Marcelo, Coentraó és Arbeola (meg még ki tuja, hogy állnak majd a többiek) biztosan nem játszhat még jövőhéten! Könnyen lehet, hogy szélen sebezhető lesz a Real.....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Vandit.
addikt
válasz B-L-A-C-K #18370 üzenetére
Amúgy a PSG is ajándék odds, ennyiért le kell rá csapni. Kb. oylan meccs lesz, mint a Real volt az Ajax ellen legutóbb.
Mai napi ajándék odds is jött Benfica 0:3.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
kukinyo
addikt
Partizan Belgrád - CSZKA Moszkva kosár X lett. 16x
-
Vandit.
addikt
-
WaterWave
veterán
holnap még csak péntek, de már bl-t nyomjátok
én is várom,d e azért vannak itt még finomságok hétvégére• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
KisTücsök
addikt
Ír bajnokság mennyire nyerő? 129 Derry City - St. Patrick's V 2.1-ért mondjuk?
Átgondoltam és inkább a fenti összevisszaság helyett csak egyet rakok, 600 Ft-tal. Depor - Barca, meg Malaga - Valladolid van eddig, kéne még egy meccs.
-
máyköl
veterán
Ez a tottenham-chelsea elég jónak tűnik. Vinnie kell a chelsea -nek, nem?
-
expander
senior tag
yankees eddig szopoka. aki ert egy kicsit is a bezbozhoz, van esely forditani ?
-
pohár
félisten
válasz expander #18381 üzenetére
mindig van esély fordítani, hidd el
még jó, hogy a SB érvénytelenítette a fogadásomat, és ezt elfelejtettem megtenni, pedig akartamde hogy a Yankees-t kisöpörni, ez eh
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fradi81
veterán
Péntekre ez már biztos rakva lesz:
tipp: Kétesély (ha a rendes játékidőben döntetlen lesz, a tét összege visszajár) Videoton FC
odds: 1,6moto g72, Ninebot d28e
-
pohár
félisten
válasz McCartman #18384 üzenetére
hát azért hogy szétütik Sabathiát, nem magyarázható a sok sérülttel...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
ja, hajrá Sao Paolo, nagyon kelletek!
-
pohár
félisten
na, erről már csak a Sao Paolo hendi hiányzik, és megint elcsíptem egy szép szorzót
-
Toxicano
tag
Nem vagyok nagy foci rajongó, de...
Anno tettem 6 mérkőzést, köztük egy 1860 München - Düsseldorf félidő hazai, végeredmény döntetlen 13.00-s szorzó. Nem tudom mi volt velem, nagyot akartam nyerni talán Elmentem egyik spanommal és 500 forinttal, hogy majd én szétnyerem az agyam, de mire odaértünk kicsit szkeptikusan töltöttem a szelvényt, hogy áhh lehetetlen, de hamár itt vagyok csak megteszem... 200 forintal. Be is jött 5 meccs, köztük a 13.00-s szorzós, ami miatt kicsit elkeseredtem, hogy csak 200al dobtam fel, mert hát mi lett volna HA?! Az utolsó meccsre várva, ami egy Exeter - Brentford 2,5 vagy több gól (1,73as szorzó) 0-2-vel léptek a 90. percbe. Nem akartam elhinni a lépcsőház hideg lépcsőjén nézve a telefonomat és haverom röhögését hallgatva. Najóvan mondom lesz*om... Témázgattunk másról, persze én a 2 perces hosszabbítás alatt, ami 10 percnek tűnt nekem, folyamat néztem a telefonomat, hogy háááátha Istenem! De nem, nem, nem. A meccset nem fújták még ugyan le, de kiléptem, majd elköszönés előtt még egyszer utoljára pillantsuk meg. Felmentem eredmenyek.com-ra, saját meccseim fül, rázoomoltam, hogy csak a szürke, mélyen elhalványuló "Vége" feliratot lássam, szépen húztam jobbra a képet és bepillantott az 1-es! 1-2 lett a vége, az utolsó másodpercekben rúgták a szépítőgólt!!! Így nyertem 200 forintból 44.360 forintot. Hát ha akkor nem vagyok olyan kis bibsi, szép dellát számolhattak volna a tenyerembe. De örültem ennek is bőnyállal,,mint olyan... szoktam-volt mondani: mielőtt pattintod a dellát, mindig ki kell bontani"
-
mefistofeles
addikt
Mára egy halálszelvény:
101 Nordsjaelland - Silkeborg H 1.55
104 Sedan - Arles V 3.05
112 Genclerbirligi - Galatasaray V 1.9Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Vangelis
félisten
Hát ma reggel megint csalódás ért:
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
yogibear
addikt
A H vajon mitől 2 feletti? Mit tudnak, amit mi nem?
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Kaiserslautern - Sandhausen H
FTC - Paks H
Anderlecht - Waasland H
Maastrict - Almere HHa ez jönne ma, boldog lennék.
Bochum - Hertha
Sheffield - Leeds
mind2-n a 2. csapat lő gólt sem tűnik rossznak első blikkre.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
gittasz
csendes tag
köszi
-
pohár
félisten
válasz Vangelis #18392 üzenetére
hát, ha ez vigasztal, messze volt a Vasco a nyeréstől...
2-0 lett a Sao Paolo, tippmixen is jött egy szép kis pénz, meg neten is, egy NFL és NCAA meccs miattGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
- HP DL360 G9 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, P440 2GB RAID, ÁFÁs
- Machenike k500f knob - modolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest