- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
janos1988
addikt
A Valencia sem fog már nyerni.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
B-L-A-C-K
titán
Ha kicsit hamarabb érek haza már is szoptam volna a Valencia X2-őn....
-
Vandit.
addikt
Ajax 1:1
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
pohár
félisten
vazzeeeee, a Roma meccsét elfelejtettem megtenni, azt hittem este lesz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Vandit.
addikt
Utrecht +0.5 4-es odds pipa.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
B-L-A-C-K
titán
Brest vezet, jó hogy x2-be van a Bordo és végig fölényben vannak, lehet pihennem kéne megint...
-
WaterWave
veterán
ajaxot is aki rakta sima H-ba 1.2 ért az is jól járt :-( vicc az ajax komolyan mondom... aki ott ér valamit az a psv, többi kula
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Vandit.
addikt
Lazio 0:2 ez az.
WaterWave: Ajax az rendben volt várható volt,hogy X lesz vagy V mert az Utrechtnek sokszor adnak le pontokat nézd meg a statot.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
-
Vandit.
addikt
-
fradi81
veterán
DNB fradi 3,6 hátha
moto g72, Ninebot d28e
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis pontleadás 9x oddsért...
-
-
Vandit.
addikt
Mivel olaszoknál nem volt X ma még így az esti meccsekből az egyik tuti az lesz + ha a Gladbach nem lesz X akkor a németeknél is az egyik X lesz..
-
polaroi8d
csendes tag
Mellényúltam ezzel az AIK Stockholmmal.
orbanlevi.hu - I have an addiction. It's called winning.
-
-
pohár
félisten
jöhetne egy Frankfurt gól
meg a Pooltól is...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Sahtar Doneck is ma eladhatja a meccset 10/10-et nyertek eddig....
-
JLK_
csendes tag
Szerintetek mehet a barcára egy nagyobb összeg ma?
-
Vandit.
addikt
Portot érdemes lehet estére bepróbálni akár nagy pénzzel is kirúgták a Sporting edzőjét a Vidi vereség után.
-
yogibear
addikt
Érdekes lenne, ha a vihar miatt nem tudnák folytatni a vidi-fradit és mondjuk újra kellene játszani.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Vandit.
addikt
válasz B-L-A-C-K #16735 üzenetére
Meg nekem is az kellett. Tegnap meg a retek Genoa nem tudott nyerni, Hamburg jött, Arsenal is Lazio ma hozta és fogadok a rosenborg is hozni fogja, úgyhogy miattuk bukok 70 k-t.
-
yogibear
addikt
Braga - Olhanense 1-3 eddig... érdekes...
-
yogibear
addikt
GabikA válasz | megnéz 2012.10.02 21:49:18 © (55818)
mar mindegy
(uccso 3 napban semmi tipp, kenytelen voltam a ph-s tippmix brigad ellen fogadni, az altalaban bejon )[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz B-L-A-C-K #16739 üzenetére
Ja arról nem szólva, ha a Frankfurt X-el akkor még egy 20-as is jött volna, de ez van vagyis nincs.
Én meg Porto és Rosenborg X2-vel szerintem[ Szerkesztve ]
-
atila4
senior tag
Valaki tudna linkelni egy magyar live-ot a Barca- Real meccshez?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
nagyúr
Nekem eddig ma minden rotty.
Most ilyen hátha mentem ami menthető alapon tettem egy ilyet:49 Porto - Sporting CP H 1,48
71 Barcelona - Real Madrid: A mérkőzésen 3,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz H 1,62
108 Steaua Bukarest - CFR Cluj H 1,95
224 Baltimore - NY Yankees 1.m. V 1,55
1200 Ft
Eredő odds: 17,76135
Tét: 300 Ft
Max. nyeremény: 5330 FtÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
janos1988
addikt
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest