Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz snecy20 #1039 üzenetére

    Ezert kar volt NV title-e tenni a jatekot... Az uj NV driverrel sem sikerul ellepni az azonos szintu AMD kartyaktol, osszeomlik a jatek tobbszor is a felhasznalok szerint... Nekem AMD kartyaval semmi gondom nincs a jatek alatt, se crash, se semmi, uh nem a jatekkal lesz gond, hanem a driverrel. Ha megjon AMD driver, akkor megvarom mit mondanak az emberek, varok par napot, bar hozza kell tennem nekem semmi gondom nem volt AMD driverrel az elmult egy evben miota a 290X megvan.

    Azon meg kar verremeno vitakat folytatni hogy melyik kartya a jobb, hol lehet nyerni 1-2 FPS-t, kinek nagyobb a kukija, a lenyeg ugyis az, amikor beroccented a geped akkor neked ugy menjen ahogy szeretned, hogy ez most 44 FPS vagy csak 42 FPS... hat igen, komoly problemak :)

    A jatek remek, a nehezsegi szintet lejjeb fogom venni, mert egy medve tegnap ugy vert hulyere hogy jajj :) Bar tetszett a "harc", nem voltam felkeszulve, viragszedes kozben nem arra vagyok rahangolva :)
    A jatek hangulata es a toretenetszal, az apro finomsagok tetszenek, remelem a grafikai bugokat, hianyossagokat megcsinalgatjak kesobb.

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák