- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- 3D nyomtatás
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmx9
aktív tag
válasz Goblin12 #5500 üzenetére
Torrentről szedhető lesz majd hamar, miután lemegy. Én nem bírom, ma úgysincs meló, benyomtam egy jó kis AMC-s streamet és nézem majd élőben. Most TWD maraton megy egyébként, ha mást is érdekel (elvileg kb. 3 óra múlva jön az új epizód).
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Enton
addikt
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Goblin12
őstag
Nem fogom tudni kivárni. . .
-
Goblin12
őstag
Ez igazán érdekes lesz így, lesz egy új "governor"-unk?
-
Enton
addikt
Sikerült atom részt csinálnuk, állat lett. Remélhetőleg nem laposodik be.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
leslieke
Jómunkásember
Sorozatjunkie-ról:
A The Walking Dead-nézőknek: az 5×01 stáblistája után van egy bónusz jelenet, amiről nem érdemes lemaradni.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
bok92
addikt
Magyar felirat [link]
-
Enton
addikt
válasz Zjunior #5510 üzenetére
Nekem nagyon adta, volt benne minden ami kell. Ilyen az a rész amikor nem húzzák az időt semmivel.
-
törölt tag
Remélem walking dead hq-n kint lesz hamar.
-
bok92
addikt
Hűha, ez nem gyenge rész volt.. Remélem most marad ez a színvonal, mert így egy nagyon jó évad elé nézünk.
-
james001
veterán
Na fasza rész volt. Annyira amúgy nem volt brutális,max csak az eleje,de sok mindenen kicsit látszódott hogy "mű". Vagy csak én láttam így.
Egyébként írták még régebben hogy nem követik a képregényt már annyira de úgy látszik mégis kicsit azért "merítenek" belőle. Gondolok itt a papra,meg ezt a Terminust is olyan gyorsan lekaszálták mint a képregényben is a kannibálos részt. Remélem Negan is benne lesz a sorozatbanhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
L_YKing
addikt
Szuperűberfasza kis rész volt ez!!
Nagyon tetszett, kár , hogy ilyen ritkán van csak..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
gmx9
aktív tag
Természetesen SPOILER:
Szerintem is jó kis rész volt. Az eleje, mikor beviszik Rickéket és fűrészelnek egy palit, egyszerűen brutálisan jó. Rögtön az Outlast horrorjáték ugrott be, ott láttunk ilyesmiket. Sajnos az kitalálható volt, hogy Carolék mentik meg őket, bár ez esetben csak róla beszélhetünk.
Észrevételek:
- Tyresse végre csinált valamit, bár még mindig sokat nézett csak ijedten a semmibe. Nagy munka lesz még a karakterével
- Bármennyire is jó volt az eleje, előjött a szokásos TWD betegség. A kádnál is pl. mindenkit kinyírtak, de úgyis tudtad, hogy a főszereplőknek, a fontos karaktereknek nem lesz bajuk. Legalább egy ütést kaphatott volna Glenn, mert annyira kiszámítható így
- Meglepő, hogy egy rész alatt le is zárták ezt a szálat, én azért azt hittem legalább 3-4 epizódot szentelnek neki. Persze örülök, hogy nem húzták túl, bár nem elképzelhetetlen, hogy egy-két ember kiszabadul majd onnan és később még találkoznak (mint a Kormányzó esetében). Mindenesetre így viszont jóval inkább előtérbe fog kerülni a gyógymód, illetve Eugene
- Carol fejlődését nagyon jó látni, az egyik kedvenc karakterem lett a sorozat folyamán. Használja az eszét, az elnyomott senkiből egy erős, okos nő lett, aki mindent megtesz a túlélésért és kiáll a többiekért. Tényleg nagyon jó látni őt.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
james001
veterán
Amúgy (SPOILER!):
Eugene magyarázata a gyógymódra csak szerintem volt bullshit? Mármint miután hadovált össze-vissza mindent mindenki bólogatott meg nem szólt semmit csinálta a dolgát mintha valami bölcsességet mondott volnahttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Enton
addikt
válasz james001 #5527 üzenetére
Végülis annyira nem bullshit, hogy visszafordítja a folyamatot ami elindította ezt az egészet aztán remélhetőleg működni fog.
-
törölt tag
Most néztem meg...BRUTÁLIS
-
keIdor
titán
Tényleg kurva jó rész volt ez, a 4x08 volt ennyire király legutóbb.
Hol lehet Beth?
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
gmx9
aktív tag
A stáblista után volt egy kis jelenet Morgannel, aki fákon lévő jeleket követett. Lehet, hogy efelé a csoport felé tart és ott lesz majd Beth is? Így hirtelen talán ezt tudom elképzelni, aztán ki tudja.
-
xors
senior tag
Spoiler
tényleg jó rész volt, hiánypótló így majdnem egy év után
extra jelenetben azt a vándor csávót láttuk már, vagy új karakter? (valahol láttam lehet csak mint színész rémlik, nem ugrik be a neve sem) Meg amit a fában nézett jel, az jelent valamit, vagy majd kiderül? -
jegenye77
addikt
Tényleg jó rész volt de egy két jelenet nagyon gyengére sikeredett!
Pl.: 20:58-nál mikor az égő zombi utoléri a földön kúszó (és persze fel nem kelő és futó) fickót és elkezdi csócsálni![ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
leslieke
Jómunkásember
Ez jó kezdet volt!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
james001
veterán
-
datRotten
csendes tag
Miért érzem, hogy Eugene és társai okozták ezt az egész járványt és ő is csak azért hazudja, hogy meg tudja oldani a helyzetet, hogy visszajusson Washingtonba valamilyen katonai közegbe, ahol meg tudják védeni?
-
xors
senior tag
Spoiler
(lejárt a szerkesztési idő)+ csak szerintem áll jobban Maggienek a kócos haj? [link]
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz datRotten #5542 üzenetére
SPOILER!
A képregényben úgy van,hogy kiderül hogy nem tud semmit és csak azért hazudott hogy Abraham meg a latin csaj megvédje mert ő képtelen saját magát megvédeni. Lehet itt is ez lesz,mert azért párszor elhangzott már Abraham-től hogy "megvédelek akármi van" meg mit tudom én.
SPOILER OFF(#5543) xors: Lauren néninek minden jól áll
https://psnprofiles.com/kazama001
-
X3B6O0X
aktív tag
Mocsok jó kis rész volt. Azt megjegyezném, hogy ennél durvábban szerintem még senki sem kopogtatott.
Szerk.: megpróbáltam Spoiler taget kreálni, nem túl jó eredménnyel
[ Szerkesztve ]
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
enginev3.0
félisten
Mért mindig közben kell ennem
A rész jó volt, viszont a sorozat most először kap tőlem azért fekete pontot, mert eddig ilyen mű dolgokat még nem láttam benne. Egy két fejbeszúrásnál nagyon bénán volt megcsinálva, a tűz borzalom, nem emlékszem, hogy láttam volna ennyire béna grafikát a sorozatban, pedig 1080p-t néztem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
james001
veterán
válasz enginev3.0 #5548 üzenetére
Akkor ezzel nem vagyok egyedül De attól még ez elnézhető,a régebbi részekben is voltak ilyen bénán megoldott dolgok.
https://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- PlayStation 5
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Sweet.tv - internetes TV
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Öregszem
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest