- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Üdv!
Csak pár napja kezdetem el nézni ezt a sorozatot.Egy ismerősöm ajánlotta és nagyon tetszik.Az első évadon túl vagyok és most a második évad első részét nézem.
Itt van egy dolog amit nem értek és meg is álltam!
Az autópályán lerobbannak és közben megjelenik egy csapat zombi.Ezek bebújnak a kocsik alá.
Na most! Nem úgy volt,hogy a szagot is érzik?Az első évadban bekenték magukat mindenféle zombibelsőséggel,hogy elnyomják emberi szaguk.Itt meg simán elmennek mellettük.
Most akkor,hogy van ez?Vagy majd később ez is kiderül?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Soha nem néztem meg egy sorozatot se!1-2 részt láttam az "akármilyen" helyszínelőkből meg valami klinikásból.Alapból kerülöm őket.Egy ismerős azt mondja ezt nézzem meg mert ez jó!Mondom hagyjál már utálom a sorozatokat!Erre most nem tudom abbahagyni
Szeretem a zombis filmeket és lehet ezért is fogott meg ez.1 hete minden nap nézemSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz #57919488 #2828 üzenetére
Nem!Nem akarok az lenni
Már így is azt mondták,hogy nagyon rákattantam erre
De ez tényleg jó!Lehet a sok drámai rész miatt tetszik ennyire.
Azért ugye lesz valami olyan rész is amikor a megoldás fele mennek és nem csak menekülnek!Úgy értem,hogy a zombik kiirtására vagy esetlegesen a "gyógyulásukra" találnak valami megoldást!?
Ma neeeeeeem nézem[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
A hétvégén megnézem a második évad második felét is.
Ha jól láttam akkor 3 évad van?Eddig?
/b@sszus tényleg mint egy függő úgy kérdezek már/Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Épp arra gondoltam,hogy szinte nem is láttam a filmben gyerek zombikat!
Erre ha jól emlékszem 2/5 ben megkaptam a pajtás leszámolásnálSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Egy dolog zavar a sorozatban!Hogy tényleg nincs szó semmiféle megoldásról vagy ellenszerről a zombikra!
Tetszik az egész de kezd sablonos lenni./ 3 évad közepe/
Minden részben szinte ugyan az történik.Kimennek aztán elveszítenek valakit majd összevesznek.
Egy kis rész volt mikor kísérleteztek egy öreggel de semmi más.Valahogy hiányolom belőle azt,hogy azért küzdjenek mert hallottak valami ellenszerről.
Az is lehetne egy drámai fordulat,mert elgondolkoznának,hogy kiket is intéztek el eddig!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz leslieke #2846 üzenetére
Megleszek azért nélküle Így is nagyon tetszik
Csak ha valaki még nem értesült volna róla:Október 13[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Megnéztem a nem olyan rég ajánlott In the flesh-t!
Valóban nagyon jó sorozat.Kár,hogy csak 3 részes de,ahogy olvastam lesz 2. évad!Az talán hosszabb leszSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz james001 #2919 üzenetére
Nem is kellene lezárni vele csak azért eshetne szó róla,hogy valahol valaki dolgozik a szérumon ami segítene.És ezt a szálat is lehetne folyamatosan vinni a történettel.
-
jegenye77
addikt
Magyar feliratot a megjelenés után mennyivel szokták megcsinálni az ügyesek?
-
jegenye77
addikt
Már 1080p-ben is fent van és hozzá itt a felirat!
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
A legnagyobb rajongóknak: link
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Ez a rész most tetszett nagyon!
Volt benne egy kis Black Ops zombi feling kiscsaj mikor terelgette a zombit na meg az aprításSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Egyébként az mennyire valós,hogy egy késsel átdöfik a koponyát?Nem arra gondolok mikor a szemeknél hanem mikor pont homlokon döfi és csak úgy siklik a kés az agyba!
Meg mikor széttapossák a zombi fejét de úgy,hogy szétloccsan akár egy dinnye!
Vagy a zombiknak kilágyul a csontozatuk?
Van itt zombi szakértő?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Hogy is volt?
A kormányzónak maradt valami csapata? Vagy kivel cimbizhet most?[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
válasz feka007 #3342 üzenetére
Szerintem is jó rész volt!Nem kell,hogy minden részben halomra irtsák a zombikat.Kell egy ilyen nyugisabb is.
És a kormányzó visszatérését is jól megoldották ami az eddigieket illeti.
Persze a java még ezután jön!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
enginev3.0 hülyék minden helyzetben vannak!
barca0519951 mindegyik résznek arról kellene szólni,hogy 500 zombit legyilkolnak?
Annak a résznek legalább volt mondanivalója!Nem személyeskedés de szerintem Te azt meg sem értetted!
szerkesztés:sokan nem értették![ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz L_YKing #3400 üzenetére
Nem értem akkor miért mondod,hogy az volt a legrosszabb.A mostani évadban volt annál sokkal gyengébb is.
Kormányzó téma nem izgat???
Akkor szerintem hagyd is rá a sorozatot mert még egy párszor látni fogod.
Nagyon jól megvolt csinálva a visszatérése és hogy, hogy is jut el odáig!Mikor már mindenről lemondott újra értelmet talált a túlélésre!Hogy most is ugyan olyan lesz mint régen az majd kiderül!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz enginev3.0 #3442 üzenetére
Kis csaj előkerülése jó lesz
-
jegenye77
addikt
Így korán reggel :
-
jegenye77
addikt
Nemrég itt volt egy videó amiben egy csaj be volt lőve és a rendőrök próbálták összeszedni.
Mostanára törölték a youtube-ról!
Nem tudja valaki honnan lehetne letölteni?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz james001 #3724 üzenetére
Nagyon kész van a csaj rajta és jókat röhögtünk de mostanra nem találom sehol
Hsz-be írta valaki,hogy kezdődik a TWD újabb évad![ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
válasz enginev3.0 #3831 üzenetére
Én nagyon bírom a zenéjét ezért nézem végig mindig.
szmatyi93 nagyon sokat számít milyen zenéket raknak alá de itt nem értem én se mi akar ez lenni[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Végre volt pár mondat arról, hogy valaki rájött mitől is lettek ilyenek. Bár sokat nem tudtunk meg mert "titok" de legalább szó esett róla.
Egyszer talán a megoldás felé is eljutnak.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz Bencus88 #4151 üzenetére
Én is azt hittem lesz legalább egy kis nyálcsere
Amúgy kezd kicsit uncsi lenni.Kellene egy kormányzó 2 aki kavar mert ez így lapos.Jól el van húzva a történet.Remélem ebben az évadban lesznek még izgalmas részek is.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Maggie amúgy mit csinált?Lefeküdt a a fagykiskocsi mellé pár zombi mellé?
-
jegenye77
addikt
Mikor a fekete csajszi felment az épületbe (mert Ő nem megy tovább) onnan szúrta ki!
Maggie meg azt mondta rájuk várt!Hogy? befeküdt a kocsi mellé?Az útról kb soha nem látták volna meg!
djculture az az![ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz tomiii. #4528 üzenetére
És befeküdt a döglött zombik közé
Vagy arra gondolsz,hogy várt de több jött és muszáj volt befeküdnie?Mert akkor nem ment volna fel inkább az üres épületbe ahogy a másik csajszi csinálta?Egyszerűbb volt humickázni kicsit a fagykiskocsi mellett[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Meg kellett volna várni amíg átváltozik a kisebb és utána engedni,hogy játsszon vele
Az égett zombik frankók voltak[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
SP
Néztem Én is a végén a lövöldözős jelenetet,hogy mi az már
Aztán leesett,hogy csak terlegetik a "marhákat" a vagonbaSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz james001 #4899 üzenetére
SP
Ha a kis-csávót fejbe lövik az ütős befejezés lett volna.
Vagy nem is fejbe hanem lett volna egy lövés ,összeesik és köv.évadba derülne ki,hogy "fej vagy gyomor" volt[ Szerkesztve ]
-
-
jegenye77
addikt
Itt ajánlották nekem is,ezért írom ide hátha másnak is megtetszik,hogy az In the Flesh folytatódik!
Illetve folytatódott mert már 6 új rész van!
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Lexus, Toyota topik
- Router gondok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest