- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz #42308056 #118 üzenetére
Figyelj, amikor valamit szeretnél, és érzed hogy számodra ez lenne az, az igazság. Az utat megteszed, szörnyű dolgokat csinálsz, csak azért hogy eljuss oda. (vannak tényleg durva dolgok) Miért? Hogy aztán viszakozz? Könyörgöm Hiába gázoltál át embereken, olyanokon is akik meg sem érdemelték ezt a sorsot. Aki szerint ez jó, azt irigylem. Valahol 4/10 körül lesz szerintem nálam a vége eredmény.
Mert valóban szép a játék, az animációk szerintem a legjobbak amik valaha videójátékokban voltak.
Hangok is szuperek, ai is elég jó.[ Módosította: radi8tor ]
Press "F" to pay respects.
-
VikMorroHun
senior tag
válasz #42308056 #163 üzenetére
Nagyon durva hibák vannak a játékban. Ha betöltesz egy automentést, simán átrak az aktuális akadályon. Egyszer pl. a mollis jeleneten így keveredtem át. Egy másik esetben meg kihagytam egy széfet, meg pár alkatrészt, mert betöltés után egyből a pálya végére rakott. Így viszont már van értelme 3 kézi mentést tartalékolni...
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
VikMorroHun
senior tag
válasz #42308056 #188 üzenetére
Hát, az előbb beleolvastam a játék Wikipédia oldalán lévő szövegbe. Az még hagyján, hogy lényeges dolgokat írnak le spoiler figyelmeztetés nélkül, de
amikor azt láttam, hogy Dina várandósan ment háborúzni, akkor a fejemet fogtam, normális az ilyen?! Mivel ő egy NPC, nyilván ez az írót minősíti. Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Neoteric
addikt
válasz #42308056 #221 üzenetére
Ott én is meghaltam kétszer.
Az lett a nyitja, hogy ne rusholj, hanem osonj és kb tartsd folyamatosan lenyomva az R1-et, hogy lásd merre van. wesder #222:
Amúgy ebből is vágtak már össze videót, hogy ez az igazi vége, Ellie megöli Abbyt, boldogan élnek a farmon Dinával, the end. PSN: ne0teric_sAN
-
Mumia
csendes tag
válasz #42308056 #266 üzenetére
Igen, akkor amikor elmondja Ellie-nek. De több mint 3 hete úton voltak már akkor. Amibe bele lehet esetleg kötni, hogy miért nem mondta rögtön akkor amikor sejtette. De hát nőből van, attól még mert lezbi Szóval számomra teljsen hihető volt a szituáció, nem rossz írás. [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest