- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz Freeman007 #20094 üzenetére
Én is azt mondom, mint Kódos...ha belekezdtél is, hagy el, nem lesz gond belőle ha nem csinálod végig a birodalmi szálat. A gond akkor lenne, ha meggondoltad volna magad és mindenáron a viharköpenyes szálat akarnád csinálni, mert azt tényleg nem lehet csak régi mentéshez visszatéréssel megoldani. Mondjuk a teljes semlegességnek már lőttek, de nem fog neked esni csak úgy egy viharköpenyes ha találkozol vele az úton...de azért viharköpenyes táborba ne menj be. Igaz, ha egyik oldalt sem választod, a viharköpenyes tábor őrei akkor is felszólitanak, hogy menj innen ez nem a te dogod, szóval akkor sem érdemes óberkodni velük.
Doze Nos mint az aláfirkantásomban látod nekem 250X van és grafikai modok nélkül szépen megy 45-55 fps-el. Tökéletesen, fluid játszható. Más kérdés ha grafikailag modolod, vagy ENB-vel futtatod. Persze többféle ENB beállítás verziót lehet találni a nexuson, vannak egész performance barát ENB modok is. De legszebbbek pl. RealVision a 250X-emet, de még az erősebb kareszokat is megfogják. Nekem a RealVision Performance beállítással 25-30 Fps-re leviszi. De még ez sem játszhatatlan. Viszont a fű meg a növényzet mennyiséget növelő modok az én kártyámat megölik, (pl Flora Overhaul) attól tartok a tiédet is, persze a VRAM is számit.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest