Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sólyom szava

    csendes tag

    No a USKP 2.0.8a fordítása úgy áll, hogy 60%-át különösebb gond nélkül max 2 óra alatt meg tudom oldani, a fennmaradó 40% (~4500 string) jelentős részének a megoldására van egy elég jó ötletem, amivel megszabadíthatom magam rengeteg copy-paste munkától... de azt most hirtelen nem tudnám megmondani, hogy ez a módszer milyen gyorsan működik, és a 40%-ból mennyit old meg. Remélem mind. :DD

    Ha valaki esetleg nagyon türelmetlen, és kell neki az a 60%-os fordítás (~6800 karaktersor magyarítása), akkor ma éjjel még esetleg feltölthetem Nexusra, attól függ mennyire marad máma időm foglalkozni ezzel - valószínűleg nem sok marad, inkább ne legyen türelmetlen senki :) .

    @AthlonXP
    Vannak ilyen modok bőséggel, de az ilyen modok telepítésénél sokkal jobban jársz, ha Mod Organizert használsz. Hosszú távon rengeteg bal***zkodástól menti meg az embert. Természeténél fogva megakadályozza, hogy rossz másolgatással elrontsd a játékod (a telepített modok gyakorlatilag nem kerülnek be a játék könyvtárába, azokat virtuálisa, futtatáskor adja át a játéknak csak).
    Amit próbálj meg: ha tudsz angolul, guglizzál utána, fennebb valahol linkeltem egy Gopher nevezetű YouTube-ostól egy bemutató videósorozatot. A dolog elég egyszerű, letöltöd a Mod Organizert a Nexusról, telepíted (telepítéskor vagy futtatáskor lesz egy opció, hogy használd az MO-t a Nexus modok letöltésére, azt pipáld be), futtatod, kiválasztod a játékot, amihez használni szeretnéd és elindítod. Ha telepítve van, akkor a nexuson a fájlok fül alatt használhatod a Download with manager opciót, azzal direkt MO-ba tölti le (ehhez meg kell adnod a Nexus bejelentkezési adataidat), ott aztán csak dupla kattintás a letöltött modra, és telepíti is. A mod sorrend elintézésére van egy SORT gomb a jobb oldalon, szinte minden mod esetén helyesen rendez.
    Próbáld így telepíteni a nemhivatalos javításokat (a most a Data könyvtárban lévő fájlokat, amik a javításoktól kerültek oda, vedd ki egy másik könyvtárba), és nézd meg, hogy megy-e a dolog... ha igen, akkor a későbbi modok hozzáadása sokkal könnyebb lesz.

    @woryz
    Vannak modok, amik javítanak a követőkön.
    Összehasonlító videó a három legnépszerűbbről.

    Ez meg egy új de nagyon jónak tűnő mod, még nem próbáltam ki, de a hallottak/olvasottak alapján ez is megállja a helyét.

    Ugyancsak ajánlott a Mod Organizer, hogy biztosan ne ormányold szét a játékot.

    Peace is a lie. There is only Passion.

Új hozzászólás Aktív témák