- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz Bazzzs #15519 üzenetére
Ezzel a grafikával egy átlagos combatnál mennyi RAMot eszik a játék?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Tirexi
addikt
válasz Bazzzs #15519 üzenetére
Szép lett. Az árnyékokon változtattál valamit? Mintha most nem lenne annyira sötét. Vagy lehet csak hely meg napszak függő.
A DoF jól mutat képeken de pl én kikapcsoltam mert külső nézetnél/lovaglásnál és néha íjászatnál zavaró tud lenni nem is kicsit. Minden homály lesz.
A két texture pack elvileg üti egymást. Vagy az egyik vagy a másik.Más:
Az miért van emberek, hogy egy barlanghoz ki van írva, hogy Megtisztítva és ennek ellenére amikor vissza megyek tele van minden láda arannyal és drágakövekkel na meg ugyan úgy van enemy is. (oké egy egy fő küldetés tárgy nem spawn-ol vissza)
Ez eddig is így volt? Mondjuk régen soha nem mentem oda vissza ahol már ki volt írva ezt a tisztított dolog. Mert hát ugyan mit csinálnék én egy üres barlangban?
Most ez bug vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest