- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok bocsánat az eltünésemért a cvc előtt, de a netem úgy gondolta ő nem szeretne működni és bedurcázott... (legalább megcsináltam a fünyirót, holnap marad szabadidő TDU-zni )
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
TOM-202
senior tag
Volt már másnak is olyan problémája hogy megmaradnak a narancssárga felkiáltó jelek a vesenyek befejezése után és a különböző felfedezett helyszínek meglátogatása után is? Akárhányszor csinálom meg a felkiáltójeles vesenyeket, illetve akárhányszor megyek be abba a néhány shopba, kereskedésbe, tuningműhelybe ahol korábbról megmaradt a felkiáltójel egyszerűen nem tűnik el. A discovery szintem ettől függetlenül 100%-os. Ahogy olvastam a hivatalos fórumon másnak is van ezzel gondja. Valami ötlet esetleg?
-
hülyegyerek
addikt
Hát ez a trick track nemegyszerû pálya...elsô próbálkozásom 4:20 körüli lett, ami igen szar Sebaj, még ismerkedek vele.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
tomsolo
addikt
válasz hülyegyerek #6503 üzenetére
A legtöbb ember első próbálkozása Retry volt vagy Give Up szóval nincs semmi gond az időddel. :-)
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
DigitXT
nagyúr
válasz tomsolo #6505 üzenetére
Érdekes amúgy, hogy a "kuplung-hack"-kel sem sikerült még jó időt mennem. Nagyon elóvatoskodom; viszont összehasonlíthatatlanul jobb feeling kormánnyal. (Valszeg ha kombinálni lehetne gamepad-et a gyors váltással, gyorsabb lennék, de az már nem biztos, hogy egyszerűen utol tudnám érni Opelost. Igaz, ő is írta, hogy általában 3:13-akat ment rajta, és kiugrónak számított a 3:10, de végül csak 3:07 lett a jó idő, és állítása szerint még másodpercek maradtak benne, ami... Húzós.)
Viszont nemigen lesz időm "kormányozni", sz'al lassan kezd kifújni nekem a játék. Biztos meg fogom nézni az új pályádat is, csak nem tudom, mikor.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz DigitXT #6506 üzenetére
Érdemes lesz megkukkantani szerdán, mert lesz hozzá:
Térkép
Story!Kiváncsi leszek, mennyire fog működni a kuplungos mókázás a nagyoknak mert kézifékezni sem árt benne sokat.
Én egyébként a friendbe betolt crck alapidejét bilzettel szoktam belőni, így azért nem olyan nagy kunszt egy jobb szerszámmal megdönteni.
-
bazso29
aktív tag
válasz tomsolo #6507 üzenetére
Kuplung és kézifék nem zárja ki egymást. 180foknál kisebb kanyarban még nem sok értelmét láttam használni, én csak akkor nyúlok hozzá ha lecsúszok az ívről ami egyenlő azzal, hogy ugrott is a jó idő. Persze ha be kell majd menni az enzoval a várba, akkor duplagombozás lesz 1 ujjal.
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
DigitXT
nagyúr
válasz bazso29 #6508 üzenetére
Kuplung és kézifék nem zárja ki egymást.
Nem, csak "észnél kell lenni"... Mert alapesetben
a játék magától kuplungol, ha a kéziféket használod,
s akkor még értelme is van (visszafordítóba bedobni),
ellenben ha nincs kinyomva a kuplung, akkor kakukk.(Amúgy ha nem szarakodnál a gombnyomkodással,
szerintem még gyorsabb lennél: egy G25 időszerű?)Szerk2tomsolo: nem olyan nagy kunszt egy jobb szerszámmal megdönteni
Kivéve, ha a körülmények nem teszik lehetővé.
(Szakadó eső / éjszaka. Legutóbb pl. azon az ugratós
B3-as challengen pont ez volt. Villámlott, meg minden.
Elindulni sem lehet normálisan az emelkedőn, csúszik
meg minden. Kicsit lutri, hogy jó idő legyen és nappal.)
Szerk: nem beszélve a forgalom problematikájáról.[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz DigitXT #6509 üzenetére
Én már beateltem - és el is hoztam az 1 misit - speed crct szakadó esőben SS-el, mert esőben vhogy jobban gyorsult és nagyobb végsebbesség lett mint szárazon... (vezeteni persze halál volt, szembe forgalommal, de nem volt vészes).
Azt is tudom hogy ez a B3-ra nem igaz csak megjegyeztem.
Opelos: nem kell a vár fele menni, de a 2 jóval nehezebb lesz mint az 1.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
KLUB:
17:00-tól fent leszek. Akinek van kedve, jöjjön CrC-zni.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
bazso29
aktív tag
válasz DigitXT #6509 üzenetére
Szerintem nem lennék gyorsabb, ettől nincs gyorsabb csak én vagyok sokszor béna. Nem véletlenül szedtem össze 2 nap alatt 10 millát CrC-ben. Pl. gyorsulásoknál senki nem tud megverni. Néha felbukkan 1-2 emberke aki megszorongat, valószínű ők is gombokat nyomkodnak, mert egy H váltót esélytelen olyan gyorsan átrakni egyik sebességből a másikba.
Két problémám van a gombokkal: néha minimálisan elengedem a gombot kanyarban így kiugrik sebességből, ilyenkor bukok, gyorsan megzavarodok majd meg kell találnom újra azt a sebességet amiben volt, vagy ami épp illik a sebességhez, ez sokszor nem sikerül, ekkor megint csak bukok. Illetve a másik, hogy sokszor olyan gyorsan váltok, hogy nem érzékeli (gondolom a mikrolagom miatt ami újra előjött). Ez féktávon motorfékkel szívás mikor nem vált vissza, mert ilyenkor falra, fára, korlátra és egyéb dolgokra kenődök fel. Végülis lehet gyorsabb lennék gombok nélkül.
Ja és van egy harmadik problémám is: vannak akik kuplung nélkül gyorsabbak nálam. Ebből egyértelműen következik az, hogy nem tudok vezetni.- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
DigitXT
nagyúr
válasz bazso29 #6512 üzenetére
Ebből egyértelműen következik az, hogy nem tudok vezetni.
Az álszerénységet valahogy nem szoktam szeretni...Amúgy a sebesség elrontós, üresbe pakolós, és a többi dolog
simán ott van a H váltónál + valóban nem lehet minden fokozat
esetén gyorsan váltani, leginkább a 2-3, 4-5 váltások gázosak.
Meg ha gyorsan akarsz visszaváltani, és mellétolod (5 helyett
pl. 3-ba - az akár egy kipörgést is érhet, hiába a "Full Assist").A kedvenc váltásom a 3-4, azt el sem lehet rontani...
Szerk: viszont amit még mondani akartam: ha egész végig az
egyik kezeddel a gombokkal vagy "elfoglalva", magyarán végig
egy kézzel vezetsz, akkor simán gyorsabb lennél H-váltóval...!
(Mert sokat számít a kuplungos móka, de ha egy "adott szitut"
egy kézzel nem nagyon tudsz kezelni, de kettővel igen, az is.)[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz TESCO-Zsömle #6511 üzenetére
jövök kolbászt tölteni
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bazso29
aktív tag
válasz DigitXT #6513 üzenetére
Viszonyítás alapja. CrC-s huszárok többségéhez képest jól megyek, annyira jól, hogy már le is csítereztek a centerben, viszont már alapból itt a ph-n tudok több embert akiket nagyon ritkán tudok megfogni, lásd pl: Bronco TT nevű versenye, az első helyezett idejét még csak meg sem tudom közelíteni se 458cal, se rturboval. Esetleg c12s az, amivel tudnék olyan időt menni, de akkor se biztos, hogy megverném.
A sebességi fokok beosztására találtam egy olyan megoldást amivel mindig tudok két kézzel kormányozni, csak nagy sebességnél kell kis idöre elengednem, mikor a sima botot váltom át 5 vagy 6-ba, de miután beraktam visszaállok pillangóra (ami a 4.) és marad a sebességi fok ugyanabban (5-6).- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
Mr.Csizmás
titán
válasz bazso29 #6515 üzenetére
csak nagy sebességnél kell kis idöre elengednem, mikor a sima botot váltom át 5 vagy 6-ba, de miután beraktam visszaállok pillangóra (ami a 4.) és marad a sebességi fok ugyanabban (5-6).
wtf? u r polip???
(#6517) Pecc nem olyan vicces, nekem ebből kb. az jön le, hogy vagy a lábait, vagy a f*rkát is használja a vezetéshez
[ Szerkesztve ]
-
Pecc
őstag
válasz Mr.Csizmás #6516 üzenetére
-
bazso29
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #6516 üzenetére
Ha jól emlékszem neked is Momo van. Egyszerű a dolog, ki is próbálhatod. Míg a kart sebességben tartom simán behúzom a pillangót majd elengedem a kart és máris foghatom a kormányt két kézzel 300 fölött is. Itt kapkodni se kell, mert nincs váltás. Mivel nem lett elengedve a váltó így marad a magasabb fokozatban, ha vissza kell váltani akkor csak egy kuplungolás a pillangóval és máris 4.-ben van.- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
DigitXT
nagyúr
válasz bazso29 #6515 üzenetére
Ja, hogy a kormányon lévő gombokat tartod nyomva! Ez eszembe
sem jutott, mert a G25 nagyon le van butítva ilyen téren. Ettől függetlenül
érdekes metódus, bár tény, hogy a H váltózáshoz tkp. többet kell elengedni
a kormányt. De nem ettől vagyok lassabb nálad. Sajnos. Mondhatnám,
hogy nem tudok vezetni, de inkább maradjunk csak annyiban, hogy extrém
versenytempóhoz nem mindig elegendő a monotonitástűrésem+tudásom.[ Szerkesztve ]
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Ibizán megcsináltam mindent...99%-ban a térképfelismertség,és még azok a kis szakaszok si megvannak,mi elhet a probléma? :S
Amúgy megcsináltam az összes versenyt de pl. Audi-s és a Golfos nem hívott ki.Ezt utólag hogy tudnám megoldani hogy kihívjon?Már sehogy?Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Ibizán megcsináltam mindent...99%-ban a térképfelismertség,és még azok a kis szakaszok si megvannak,mi elhet a probléma? :S
Amúgy megcsináltam az összes versenyt de pl. Audi-s és a Golfos nem hívott ki.Ezt utólag hogy tudnám megoldani hogy kihívjon?Már sehogy?Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
papi99
aktív tag
Sziasztok :/
Csináltam új profilt de még azt se enged, gondoltam új IP címem van és az újjal már fog engedni játszani de nem
-
papi99
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #6523 üzenetére
Köszi hogy emlékeztetsz
Amugy 8888-ról nem tudok, csak 3478-ról meg 8889-ről akkor van egy 3. is? -
polonic
félisten
A kézikönyvben, a tartalomjegyzék után, rögtön az első bekezdésben ez szerepel:
"Amennyiben a tűzfalad vagy a proxy szervered támogatja az UpnP-t, akkor kérjük kapcsold BE ezt a funkciót. Ha ez a lehetőség nem érhető el a tűzfaladon/routereden, akkor a követekző portot kell megnyitnod, annak érdekében, hogy játszhass a Test Driver Unlimited 2 játékkal: UDP 8889"
-
polonic
félisten
Majd du visszajövök és kérdezek tőled pár dolgot.
Megpróbáljuk akkor kitalálni, mi lehet a gond. Nem emlékszem már miről volt szó a múltkor, úgyhogy előlről kezdjük.
De!!! Kb 2 kommentet szánok rá, hogy ne legyen szétoffolva a topik!
Egyébként a hivatalos fórumra, atarinak, edennek, akárkinek is írhattál volna azóta. -
szacsee
nagyúr
Nem véletlenül a win tűzfal vagy egyéb ilyesmi fogja a játékot?
DigitXT: Beta 0.73b16-ig (ha jól emlékszem) nálam is ment ha csak UPnP volt belőve és semmi extra. Utána valamit elszartak a franciák és csak UDP 8889-el indul a játék ha a port foward-ban beállítom. Nélküle meg se mukkan. Lassan közelítünk az alfa állapot felé.
-
tomsolo
addikt
Egész pontosan mit értesz az alatt hogy : NEM MEGY. Mit ír ki a program?
-
szacsee
nagyúr
válasz DigitXT #6532 üzenetére
Az csak Mr. Csizmás hibás emléke a mátrixból fentebb.
Uplauncher: 3478
TDU2 exe: 8889Egyebet nem tudok elmondani... illetve volt egy topik, de nem találom már, ahol leírták hogy lehet megpingelni a szervert... írt jópár sort cmd-ben ami részletesen lehozta milyen a pinged, illetve tudod-e pingelni a szervereket.
Papi69
Meg is van...
Ezt kellene csinálni.
Start - futtatás - cmd (alias parancssor)
Ott meg bepötyögöd, hogy : tracert patchserver.testdriveunlimited2.comEredményt fogod és elküldöd Atari supportnak... aki jó esetben elolvassa, mégjobb esetben tesz is valamit. Nem árt, ha account nevet, illetve hibaleírást írsz.
Ilyesmi jön ki:
Microsoft Windows [verziószám: 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.
C:\Users\XY>tracert patchserver.testdriveunlimited2.com
Útvonal követése a következőhöz: patchserver.testdriveunlimited2.com [208.95.185
.52]
legfeljebb 30 ugrással:
1 2 ms 1 ms 1 ms 10.10.10.1
2 10 ms 9 ms 9 ms 82.131.167.99
3 377 ms 9 ms 9 ms 213.163.52.213
4 * 14 ms 14 ms xe-4-0-0.bix-p1.invitel.net [213.163.53.121]
5 14 ms 26 ms 13 ms ge-6-0-0.bix-c1.invitel.net [213.163.54.237]
6 40 ms 14 ms 13 ms bpt-b4-link.telia.net [213.248.93.165]
7 339 ms 22 ms 21 ms prag-bb1-link.telia.net [80.91.247.60]
8 40 ms 40 ms 40 ms ffm-bb1-link.telia.net [80.91.246.12]
9 52 ms 41 ms 40 ms ffm-b12-link.telia.net [213.155.130.146]
10 35 ms 35 ms 35 ms cogent-ic-140550-ffm-b12.c.telia.net [213.248.10
3.106]
11 399 ms 71 ms 43 ms te0-4-0-2.ccr21.ams03.atlas.cogentco.com [154.54
.39.181]
12 53 ms 52 ms 52 ms te0-3-0-7.ccr21.lpl01.atlas.cogentco.com [154.54
.37.98]
13 121 ms 121 ms 121 ms te0-3-0-3.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.31.229]
14 121 ms 120 ms 121 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42
]
15 131 ms 125 ms 125 ms 38.111.40.114
16 119 ms 120 ms 126 ms 208.95.185.52
Az útvonalkövetés elkészült.
C:\Users\XY>^A[ Szerkesztve ]
-
Potyka03
senior tag
Nem fog kihívni?Haveromat kihívta a Golfos nő....engem nem hívott ki...nekem csak a tuareg van meg,meg a ford mustang 69-es.De mindenesetre érdekes amit leírtál Azért köszi a segítséged
És keresem,keresem de nem találom.Amúgy kapok azért cserébe valamit hogy feledezem az egészet?Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
nap
addikt
Ha simán a futtatásba írod, akkor bezárja az ablakot, miután lefutott a parancs.
Előbb el kell indítani a parancssort (cmd). Abban kell meghívni a tracert.
Ha onnan nem tudnád kimásolni az eredményeket, akkor érdemes fájlba átirányítani a kimenetet.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Mr.Csizmás
titán
apa kezdődik
-
papi99
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #6545 üzenetére
Köszönjük Emese
-
-
papi99
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #6549 üzenetére
néha? engem? De jó legközelebb szólj és megnézem Jó lenne..
Amugy a másik hogy aki jött házhoz csinálni a modemet faszikám adott telszámot, felhívom aztán megmondom neki hogy csinálja meg csak multkor nem ért rá.. aztán megcsináltatom vele nem adjuk fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest