Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • amargo

    addikt

    válasz Fecdzo #5056 üzenetére

    Szia!

    A különbség az OK, meg is emésztem. De azt, hogy látszólag elindul jó irányba és a robot módosítaná az SL-t - csúszó stop miatt, de nem tudja, miért nem? - .. avagy eléri a TP szintet, de sehol sincs bejegyzés róla, hogy kiakarta rakni.
    Nincs más hátra loggolást építek be még több helyre.

    Erre tudtok mit írni? Mi volt itt a hiba? Mert érzésem szerint én ezzel nem tudok mit csinálni..
    USDCHF,M15: unknown ticket 55624328 for OrderModify function
    USDCHF,M15: Hiba tortent modositaskor (Sell,#55624328, Bid: 0.8761, Ask: 0.8764, op: 0.8764, sl: 0.8762, tp: 0, spread: 0.0003).

    Továbbá 100ms a ping-em, lehet azzal is baj van?
    A jótanácsot mindenképpen megfogadom, 7-36pip-ig vadászok.
    Noha mind a két esetben - amit kiemeltem - csak 11-13 pip lett volna meg, tudom nem sok. Több esetben 14-18pip-ig ment el az ár, de itt tudom mi a hiba -> túl szűk követést használok és nem volt ideje kialakulnia. De amiket mutattam ott kitudta volna szedni.

    Van még mit finomítani a rendszeren.Volt pár rossz beszállási pontja is, amit 1-2pip-be is kitudott volna hozni vagy legalább is 0-ba, de végül sl lett a vége.

    A fals jelzések kiszűrésére gondolkozom egy kiszűrésen, mert alapjában véve skalpoló robot és 3-4 óránál ritkán van tovább nyitva egy trade. Erre kellene kitalálni valamit, hogy próbáljam minimalizálni az sl szintet akár.
    Ilyenekre vannak ötletek? Esetleg figyeljem tovább az indikátorokat és zárjam le, ha nagyon rossz irány az előrejelzés? Tudom, hogy az SL szintet úgy kell megválasztani, hogy ne fájjon, de ha van rá mód, hogy még jobban csökkentsem vagy minimalizáljam, akkor miért ne?

    “The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

Új hozzászólás Aktív témák