- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Donaberger szervez, de kerdes mennyi ertelme lesz, van ra esely, hogy semennyi. Egyre kevesbe engedekenyek, most mar rajon a +áfa (egyuttal a szallitasra is ugye), es meg nyoma sincs a 6-os group pledgeknek (ez 10% kedvezmeny volt). Az altalaban privatban megbeszelt "ne kelljen mar 6-osaval kicentizni, legyen mindenre 10%" kedvezmeny sincs még sehol. Legutobb pedig iss vanguardnal a kozos postanak se volt semmi ertelme, 2x annyi cuccnak pont 2x annyi volt a postaja. 1 dollart (bocsi, 1.27 dollart...) mar betoltam ra, aztan lesz valami.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
goccer
aktív tag
Ezekkel a mini pack árakkal megkönnyítették a döntést, nekem core box lesz csak az tuti. Esetleg valami kisebb gameplay add on, ha kihoznak valamit ami tetszik.
És igen, FB csopiban láttam, hogy az itteni kommentem előtt nem sokkal írt Donaberger, hogy szervezi, de sajna így tényleg nem sok értelme lesz. Nekem a Great Wall volt az utolsó közös AR, de emlékszem, hogy ott végül valami háromszámjegyű összeget nyertem a dolgon (forintban ), plusz még téged kellett megkérjelek, hogy hozd el tőle
-
Azie
őstag
sajnos én is ezt látom kialakulni, gondolom kapod a minit, szóval kb betársulok majd hozzád, sőt a szakaszos fizetés sokkal jobb dealnek tűnik, mint a bizonytalan bárhány %.
ugynanez vonatkozik a fireflyra is, bár ott még megvárom KZ mekkora kedvezményt tud kialkudni - amúgy közel sem vagyok biztos benne, hogy kell nekem az a játék, de nagyon erős a FOMO és a sorozatot szerettem
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
-
median47
újonc
chaos in the old world esetleg van valakinek elado?
-
orc88
őstag
Más is tapasztalja, hogy mintha kicsit leült volna a használt játékok piaca? Vagy csak a kevésbé mainstream játékokkal van ez?
Eddig minden játékomra 2-3 napon belül több jelentkező is volt, most 1 hét alatt semmi
Pedig az árazást is ugyanúgy lövöm be mint eddig, kb. 15-17%-kal az új ár alá."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Mortein
tag
Nálam a hely fogyott el. Meg nyáron kevesebbet is játszunk.
-
refrigerator
tag
Ahogy nézem a használt játékok árait, sokszor egyszerűbb,ha megrendelem az újat, webshopból. Pláne,ha ingyenesen kijön a posta,amikor elérem a meghatározó összeget. Illetve ilyenkor egyszerre beszerzek több darabot,nem négy különböző eladónak fizetek többszöri postaköltséget. Sokszor meglepő árakat írnak a használt piacon,nem eladni akarnak, csak árulni.
-
fausto
addikt
válasz refrigerator #6069 üzenetére
Pontosan ezt látom én is, és nem csak ez az érdekes, hanem hogy így is viszik az emberek! Felkerül a bolti ár alatt 1000-1500 Ft-tal és már van rá 2 jelentkező. Ahogy írod is, akkor már inkább megveszem boltból.
-
mike1334
veterán
Én csak akkor adom ennyiért, ha bontatlan. Budapest frekventált helyeit szoktam felajánlani átvételre, így postaköltség sincs. Ha bontott, és 1-2 alkalommal játszott (90%-ban védőzve), akkor már a bolti ár 80%-a max, amennyiért hirdetem. Kivétel, ha oop, akkor az átlagos használt árán.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Lokarson
tag
Schmidt online játékok: [link]
"Ha jön a világvége kimegyek majd külföldre, ott nem talál meg elrejtőzöm előle..."
-
TrollBalint
addikt
válasz refrigerator #6072 üzenetére
az infláció miatt reál értékben végülis "csökken" az ára
Én alapból nem szeretem a használtakat, egyszer vettem (azt mondjuk nem bántam meg) de ha nem kapni boltba, akkor nincs más megoldás. Viszont olyankor az alig játszott, vadiúj és társaira megyek rá. Ha el is kopik egy játék, azt szeretném, hogy nálam kopjon el
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
mike1334
veterán
válasz TrollBalint #6075 üzenetére
Egész jól, bár vettem egy PS5-öt, így egyszerűbb volt
Június:
Fjords
Sea Salt & Paper
Pandemic: IbériaEzek félig-meddig tervezett vásárlások, a pandemic akciós volt philin, a másik kettő meg "jött vele"
Tervek idei évre:
Eladni egy jó pár játékot (ez nem nagyon megy tényleg, egyet-egyet visznek csak el)
Village (lehet a big box, elvileg a delta hozza, vagy használtan a régit)
Splendor Duel (gémklub ígérte júniusra...nem jött össze)
Stranger Things (reflexshop hozza ősszel)Talán:
Boop. (túl drága egy ilyen egyszerű játéknak)
Concordia (cult of the old lázban égek)
Sagrada (mindig tetszett, és mostanában az azul is gyakrabban kerül elő)
Carcassonne: Ködbe zárt Carcassonne (lesz ez még akciós)
Castles of Burgundy (delta hozza, ár függő, hogy lecserélem-e)...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
DrDobos
őstag
80x120mm-es kartyavedotok nincs veletlenul elado/felesleges? Mindossze 17dbra lenne szuksegem
Samsung Galaxy A55 5G
-
Ereshkigal
őstag
Vettem pár akciós játékot Steamen, hátha mást is érdekel:
Scythe,
Through the Ages,
Wingspan. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz Ereshkigal #6080 üzenetére
Érdemes lehet szürkeboltokban is körülnézni, mert pl. a Wingspan volt bundlizva (több játék egyben, pár € -ért) és úgy kevesebb mint fele ennyiért lehet megszerezni (feltehetően) a régi maradékokat. Persze némi rizikóval is jár, mert nem fehér forrás.
Játékok "Árukeresője": gg.deals, hasznos Steames kiegészítő: Enhanced Steam (ami pl. kiböki azt is, hogy volt -e bundlizva egy játék és ha igen, hányszor).
Egyébként szerintem jó dealt csináltál összességében, köszönöm szépen a tippeket! Bocs az OFFot, de csak társasjáték topikban vagyunk, nem feltétlen ismeritek ezeket a trükköket, ezért jól jöhetnek amikor összetalálkozik a digitális világ a materiálissal.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
Holnaptól az Auchanban és a Tescoban is 20% kedvezmény lesz "bizonyos" társasokra. Majd kiderül mekkora ajánlat ez.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
TrollBalint
addikt
Nagyon pedzegetem a gondolatot, hogy megvegyem az Avalon, nekem régi kedvenc. Talán tudnánk is rá lenni elegen, viszont láttam, hogy van valami Big Box verziója. Megéri azt megvenni? Ha jól láttam annyi a különbség, hogy abban benne vannak a kiegészítők is?
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
mike1334
veterán
A pangó használt piachoz: pár napja rákérdeztek messengeren az egyik játékra, hogy megvan-r e még. Írtam, hogy igen. És ennyi, elolvasta, oszt jónapot...az ilyet nem nagyon értem.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz mike1334 #6088 üzenetére
Sosem értettem, hogy egy "köszönöm" hogy eshet valakinek a terhére, pedig sokaknak ez luxus. De ennél sokkal rosszabb, amikor pl. a "Köszönöm, de ne várj rám feleslegesen"-t spórolja le és csak az 5. végtelenül türelmes és kivárós hívásod után méltóztatik tudatni veled metakommunikatívan egy hívás elutasítással.
Becsület, tisztesség, gerinc ... 3 szitokszó 2023-ban.
-
mike1334
veterán
Hát én letojom, ha elviszik előle, akkor így járt...cserébe volt, aki jelezte, hogy egy hét múlva tudná átvenni, szó nélkül félretettem...csak az a fura, hogy még annyit se kérdezett, hogy adnám-e olcsóbban vagy vmi...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz mike1334 #6090 üzenetére
Nem félretételről beszéltem, hanem lepacsizott sztoriról, aminél találkozónál szívódik fel és arra nem képes, hogy szóljon ne várj rá a megbeszélt helyen. Na, mind1, bocs a sok OFFért
[ Szerkesztve ]
-
auchan -20% akcio, vannak jok, pl szunnyado istenek 24k
[link]eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Azie
őstag
-
Nirvatti
tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy a Konyec Konyha nevű kártyajáték mennyire bonyolult ahhoz, hogy angolul játsszuk? -
Dr.NX
addikt
válasz Nirvatti #6099 üzenetére
Nézz meg egy játékbemutatót a YouTube-on.
Néhány kártyán van extra szöveg, azt le kell fordítani, az applikáció angol nyelvű (is).Elfogadom a sütiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt