Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Vasárnap reggeli menetrend volt. Mise és utána apámnak elvittem az ellátmányt. Onnan elmentem kiporszívózni Szemit mert tudtam hogy még szerelni akarom. Nem vagyok hajlandó abba beletörődni hogy nem igazán akarnak a szerelők ilyen öreg autóval foglalkozni. Szétszedtem a műszerfal bal oldalát a komfort elektronikát keresve. Nem egyszerű lebontani ott mindent de meglett. Szerintem ennek kutya baja. [kép]
    [kép]
    Tovább haladtam és az ajtóban lévő ablakemelő elektronikára ránéztem mert minden vezeték ott összpontosul. Itt azért már akad némi elváltozás a nyákon. [kép] Körbenéztem és nem nagyon lehet kapni ilyet. Bent vagyok a fácsén egy mk1. octavia csoportban ahol ajánlottak egy cseredarabot 35e.- forintért. Huhhh. Ez kicsit húzósnak tűnik. Írtam e-mailt a Siójuti autóbontónak hátha ott van olcsóbbért. Addig marad ez a vegetatív állapot.
    Ma remélem befejezzük az összes cserépvágást. Meglátjuk hogy lalakulunk.
    Szerelmem Boldizsárral Pestre megy ügyvédhez. Elvileg a lakást elviszik és annak az adásvételével kapcsolatban megy. Már nem nagyon akarom elkiabálni mert az első sem jött össze.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák