Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egy jó filmet néztem most hajnalban az RTL.-en. Ilyenkor karácsonykor kicsit mindig elszakadunk a napi gondoktól és élvezzük a pillanatot. Idén elég sok stressz volt az ünnepek előtt amiből nehezen tudtam átkeveredni az ünnepi hangulatba de az utolsó pillanatban megtörtént. A gyermekeim önfeledt, kirobbanó öröme az ajándékok bontogatása közben elfújja mindazt ami miatt esetleg letört voltam és együtt örültünk. Most én készítettem pár vacak képet.
    (a történeti hűséghez hozzátartozik hogy úgy kezdődött a fa díszítése hogy Sári eltörte a csúcsdíszt és Katica besértődött ezért 1 db. díszt sem tett fel a fára)

    Úgy döntöttem taktikát váltok és feltöltöm az összes képet amit készítettem tegnap a fotótáramba ahová eddig csak referenciáimat töltöttem fel. Így az összes jó és rossz képet mindenki megnézheti. - karácsony 2018
    Ezek vagyunk mi.
    Sajnos estére Boldi kicsit nyűgös lett. Le fog betegedni újra. Elég csúnyán köhög amit Sáritól kapott el. Ovis csoportban bárányhimlő járvány van. Kati és Sári be van oltva de Boldit még nem tudtuk leoltatni, szóval reméljük ez nem az. 2-3 hét lappangási ideje van a betegségnek ezért még az is lehet.
    Ma délben jön az apja Adriért. Az után már beférünk egy autóba és megyünk apámhoz látogatóba.
    Szép karácsonyt mindenkinek.

Aktív témák