Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég vacakul aludtam. Sári 11-kor és fél 2-kor is sírt. Az utóbbi után már nem is aludtam vissza. Gondoltam leülök írni mert utána úgysem lesz rá érkezésem. Kicsit oldódik talán a helyzet Boldi körül. Szépen eszik, pisil, kakil és minden teljesen normális. Mosolyog és kis lustaság. Pici hasfájósság jelentkezik de egyelőre nem vészes. Igazából minden rendben van vele mert az az egy ér ami ellátja a testet és a tüdőt is vérrel sokkal vastagabb nála. Igazából hosszú lenne leírni és nem is értem mi a baja. Egyelőre rendben van és ez a lényeg. Hétfőn tudjuk meg hogy mikor viszik Pestre alaposabb kivizsgálásra.
    Tegnap bevittem a csajokat édeshez. Boldit nem láthatták de az anyukájuk kell nekik. Nehezen szakadtak el tőle és úgy döntöttük egyelőre nem viszem őket be a kórházba. Adrinak elmondtuk mi a helyzet. Picit pityergett de megnyugtattuk hogy egyelőre felesleges magába roskadni. Amint megerősödik egy kicsit bekötik az eret oda ahová kell és mindenki boldog lesz. Nyilván senki nem gondol a rosszra. Reménykedünk mert mást nem tehetünk.
    Ma egyedül megyek be hozzájuk. Felkészülök zsepivel ha esetleg gondba kerülnék.... Megtutujgatom a kis kukacost hogy érezze van egy apukája is aki nagyon várja már haza. Egy mosolyt is szeretnék elcsípni tőle.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák