Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég jól le vagyok fáradva. Tegnap egész nap ütöttük a deszkát és épp csak be tudtuk fejezni sötétedésig. Ma is megyünk mert 2db. 16x22cm.-es gerendát kell kioperálnunk és újracserélnünk. Nem lesz semmi mutatvány. Remélem nem sokat kell a tetőből kibontanunk hogy hozzá férjünk.
    Egyelőre a kilátót nem írták alá mert egyezkednek. Gyakorlatilag meg van a keretösszeg és amiért a munka elkészülhet csak a megrendelő és a főnök egyezkedik hogy a két összeg közötti lóvét hogy osszák fel maguk között. Mint két tolvaj. No comment.... Mi meg állunk mint a fasz és az idő meg telik. :( Egy újabb hét telt el hogy nem fogtunk bele a kilátóba. Érthetetlen!
    Kati nagyon hisztis. Nehezen kezelhető és ezért az egész család idegeit megtépázza. Mondjuk édes az akit egész nap roncsol a kis drága. Remélem hamar túl leszünk ezen a korszakon mert kikészülünk teljesen. Most is egész éjszaka mellettem aludt mert nem lehetett a helyére vinni. Este úgy aludt el hogy egy hisztivel menekült hozzám és én nyugtattam meg.
    Adrit elvitte az apja. Holnap haza is hozza mert nem tudom hogy dolgozunk e.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák