Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már 5 óta fent vagyok de elfoglalt a vga tesztelése. Úgy néz ki a gpu-nak a 680Mhz a shadernek az ehhez tartozó 1360Mhz és a memonak 1150Mhz megy. Menne a 700-as gpu is ha normálisan tudnám hűteni de kizárt hogy erre a kártyára vizet vegyek. Itt van a nyakamon a GTX280-as blokk is ami persze nem megy rá. Esetleg ha megjavítanák és azt kapnám vissza garból akkor még használhatnám de nem sok esély van rá.
    Na nem csak játszottam eddig hanem amíg durmolt a család többi része el is mosogattam. Legalább valami hasznom is van ha már itthon vagyok. Elvileg már csak rajtam múlik meddig leszek itthon mert péntektől dolgozhatnék. Majd meglátom mennyire leszek kiakadva ettől a sok pihenéstől. Én megpróbálok kitartani jövő hét hétfőig mert édes is itthon van ami elég erős itthon tartó erő. :D
    Tegnap délelőtt elég eseménytelen volt. Bevásároltunk és sétáltunk. Feladtam a vga.-t garizásra és vártuk hogy végre délután legyen. Ebéd után mentünk a strandra. Nagyon jól éreztük magunkat! Meghívtam a két nagy gyerkőcöt is hogy jöjjenek ők is le hozzánk, de még nem tudom mi lesz. Ha jönnek ha nem mi ma is megyünk fürcsizni.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák