Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Még a mai nap folyamán átvennék valami olcsó 500-1000Ft-os összegért egyszerű akár 300-350W-os codegen kaliberű tápegységet! akár 2db is jöhet!
ha van neked és jó a ma délután/estefelé neked írj rám, dobj egy tel számot is azt gyors lefocizzuk -
honda23
aktív tag
válasz Motion_Blur #24630 üzenetére
Sustina megy évek óta minden k-s blokkos hondámba, nagyon finom anyag.
Hidegen 0w20, nulla kopás, melegen 5w30.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
honda23
aktív tag
Srácok, honda accordot kerestem, megnéztem négyet, katasztrófa volt az összes, most keresek jazzt városi cirkálónak, és ugyanez a helyzet, összegányolt autók tömkelege kereskedésekben van sajnos mind, mert semmi pénzért megveszik, majd jóval drágábban továbbadják.
A mostani accordom ismerőstől van, teljesen megbízhatóan működik, egy 5e ft-os bajom van vele összesen...
Fehérváron sárkeresztúrin tekernek, most bukott le egy accordos tekerős, vagyis én buktattam le...
Fehérváron, Pesten autót ne vegyen senki kereskedéstől, 90%-ban van valami gebasz az autóval.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
honda23
aktív tag
válasz MunezXBK #24654 üzenetére
Kipróbáltam a metronál egy accordot 340e-rel, majd áttolták a sárkeresztúri egyik kereskedésbe, 180-ra visszatekerték, engem megtalált a srác, aki megvette, én elmondtam neki a dolgokat, majd visszajött fehérvárra és kapott vissza pénzt. 340-ről 180-ra, pofám leszakad.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
tzimash
őstag
hol van a busz pályaudvar közelében csomagmegőrző?
tesco jutott eszembe, de ha jól tudom a kulcsot nem hozhatom ki, mert besípol a detektoroknál. -
SpaceKombajn
aktív tag
Eladó adidas mundial team turf
hernyótalpas műfüves cipő, kengurubőrből van, 41 1/3 méret, nekem nagy, egyszer volt rajtam, teremben, műfüvön a Főnixben (fecskepart). Árajánlatokat PÜ-ben várom.spacetime
-
nagyúr
válasz SpaceKombajn #24662 üzenetére
Jóféle csuka, ugyanilyet használok én is mondjuk nem épp egy olcsó darab.
Més que un club!
-
JohnnyX
őstag
Eladósorba kerül pár hdd-m.
Ata 160gb Samsung SP1634N
Ata 80gb Samsung SP0842N
Sata 80gb Samsung HD080HJ
Ata 40gb Maxtor D540X-4D
Sata 1Tb WD Green WD10EADS
Sata 1Tb WD Green WD10EADS (391nap 100/100) Ennek tudom a hdsentinel értékét mert anno ráírtam._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Jarod1
addikt
Ma botlottam a Bika csárda hirdetésébe, most már házhoz is szállítanak, bitang nagy adagot adnak 2 hússzelet volt benne, összehasonlításként a Pasa kebab elviteli adagjának a 4 szerese..és még finom is,
nem is bírtam egyszerre megenni. -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Keresek valami olcsó erősítős tunert vagy házimozi rendszert.
Hangszóró szett nem szükséges hozzá, ha a mélysugárzó is passzív rendszerű.
Igazából egy kihalt Philips LX7500R helyére kellene valami zajkeltő, csak FM Tuner funkciót használva.-= Pancsermeste® =-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Pancsermeste #24676 üzenetére
van egy iylen eladó Genius hangcuccom
-
Tom5
addikt
Tehermentesítő gyűrűt fehérváron holt tudok/érdemes venni/csináltatni?!
-
Pancsermeste
őstag
válasz bacsis #24677 üzenetére
Nos, az FM Tuner lenne a lényeg, meg a távszabályozhatóság. Anyámnak kellene, csak rádiónak használná. A régi cuccából a hangszórók jók, így a legideálisabb egy mechanika hibás HTS lenne, csak maga a készülék, aminél az FM tuner és erősítő rész működik.
-= Pancsermeste® =-
-
JohnnyX
őstag
Hol kapok 10-20cm-es usb hosszabbító kábelt?
1,8m-est látok csak legrövidebbet és az hosszú nekem._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
JohnnyX
őstag
válasz juliabrilke #24683 üzenetére
Talaltam rovidebbet, de piszkos ara van. Ranezek íbéjre.
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
válasz juliabrilke #24683 üzenetére
Nekem is volt ilyen 20cm körülim, de szerencsére már jó régen megvették
Alkotni meg nem tudom, mikor fogok legközelebb ilyesmit.Mutogatni való hater díszpinty
-
D.Orion
veterán
Értem én, hogy Belgium meg terrorfenyegetettség, de kissé túlzásnak érzem a 100méter alatt repkedő C-295-ös gépet dél-észak irányban.
-
D.Orion
veterán
Velencei-tó felett repült el, Agárd felől Pákozd felett elfordult és irány észak. Konkrétan olyan alacsonyan volt a falu felett, hogy a lófaszjóska 300méteres pákozdi dombokról nézve felülről lehetett látni a gépet és a dombok előtt húzta fel, de még ott se vitte túlzásba. Ez nem egy túl nagy gép, csak kétrotoros, de a tó szépen hozta a hangot.
Rambo: LMG-vel lelőhetted volna.
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Érdekelhet esetleg valakit egy Dell E4300-as laptop? -
Jarod1
addikt
kész vicc ez vasúti aluljáró felújítás csúcsidőben..ennyi idő alatt én megépítem az 5 ös metrót ....kétszer.
-
nagyúr
-
mtade
aktív tag
válasz 1stVikman #24693 üzenetére
Pofás darab. Ha az áprilisi büdzsébe be tudom ékelni és még meglesz, megkereslek.
Akkuja mennyire működik még? A batterybar nemsok mindent mond nekem...
[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
1stVikman
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest