- OLED TV topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz juliabrilke #22949 üzenetére
Kipróbáltam, nem lett jobb. FullHD-ban 260ms a reakcióidőm, 4K-n 530ms...
human reaction benchmark
Ábráról látszik, hogy 260 körül van az emberek többsége, szóval az lenne normális. -
törölt tag
válasz #95904256 #22953 üzenetére
idáig csak annyit szűrtem le a 4k tv-kkel kapcsolatban, hogy hdmi-n csak 30hz-et tudnak (hdmi 2.0 előtt). már 10 évvel ezelőtt is keveselltem a 60hz-et 32"-on, és ahogy a gyártónál próbagyártásba került az első 100hz-es tv, azonnal átépíttettem a sajátom olyanra. otthon jött a hideg zuhany, hogy a bemenet az 60 hz maradt.
2008 körül jöttem el a philipstől, és azóta nem követem az ilyen irályú trendet (3d, 4k).
röviden: displayport nélküli 4k tv az nem alkalmas monitornak, mert a hdmi 2.0-t még csak most kezdték használni a vga gyártók.nálad viszont ránézésre szoftveres probléma lesz, vedd le a 100/200/400hz-es hülyeséget a tv-n belül, mert akkor szokott ilyen fél másodpercet késni a kép (esetleg pc mód, stb).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz juliabrilke #22957 üzenetére
Az előbb egy R7 250X kártyával próbáltam.
-
törölt tag
-
juliabrilke
veterán
Meccset kell nézni most, nem klikkelgetni.
-
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #22962 üzenetére
Majd az EB-t.
Szerk: akkor meg miért ide írkálsz?
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
juliabrilke
veterán
válasz justflash #22963 üzenetére
Mindig reménykedtem. EB, VB selejtező.
Még akár 3. kalaposok is lehetünk a sorsolásnál. Ahogy szétnézek nagyon sokan reménykednek most a helyszínen is.justflash: csóró vagyok, tuner kártyával nézem a meccset és fullscreen nem megy, a topik itt van kis ablakban.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Böde megmozdulása: link
"Az ébredő erő. Asszem labdára ment. "
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #22966 üzenetére
Hatalmas. Egyértelműen labdarament.
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #22968 üzenetére
Jaja egy lehelletnyi....
-
forras2
őstag
válasz juliabrilke #22966 üzenetére
Böde csak bebizonyította, hogy a férfiak nem csak 1 dologra tudnak figyelni.
Figyelt egyúttal a focira, és a birkózásra! -
-conrad-
addikt
Hali,
itt van egy szendvicses, próbálta már valaki? Reggelente mindig arra megyek és ha jó akkor hoznék magamnak reggelit tőlük.
-
anzo
senior tag
válasz -conrad- #22971 üzenetére
Bakker ha minden nap arra jársz akkor miért nem mész be és veszel reggelit? Max. elbuktad. Most itt azt írja valaki, hogy tuti jó, és kiderül, hogy még sem annyira jön be a Te ízlésednek akkor lesz kit okolnod? Soha nem értettem az ilyen kérdéseket.
Nem egy LED TV-ről kérsz véleményt hanem egy szendvicsről. -
-conrad-
addikt
Arra gondoltam, hogy egy pecsenyesütő volt, most meg szendvicsház, érdemes-e bemenni vagy felejthető, illetve azért kérdezem meg, mert lehet jól néz ki a szendvics de attól még f*shatok tőle egy hétig, szóval a tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy ki mit gondol róla.
De nyugodtan továbbgörgethettél volna ha nem tudsz hozzátenni semmit, csak kötekedni, köszi. -
juliabrilke
veterán
-
törölt tag
eladó procik:
Celeron G1630 (lga1155, Ivy Bridge, 2800 mhz)
teljesítménye kb 3000mhz-es sandy bridge-nek felel meg (pl g860)
oem, maroshegyen teszlhető. 6990,-athlon x2 4450e (am2, 2300mhz, 45w)
oem, maroshegyen teszlhető. 2990,-illetve hirdetek egy félkonfigot púpos kondis lappal, 2500 forintért vihető.
[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
válasz juliabrilke #22978 üzenetére
Thx. Elméletileg kapok majd infót nemsokára.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
-
gabyka
aktív tag
Eladós cuccok:
E6750 (SLA9V) + P5B : intel hűtő, hátlap, használtas thermaltake házban, codegen táppal, dvd-íróval, floppyval ;
cooler master hyper tx2 775-ös lefogatóval ; Jegelve
A cuccok működnek, próbagari van, Fehérvárra be tudom juttatni, amúgy Velence.
-
Smuky23
csendes tag
Sziasztok!
Feleségem állást keres. Szlovák, angol, olasz nyelvtudással. Logisztika, kereskedelem munkakörbe.
Ha esetleg tudtok valamit azt meg köszönnék!Szép estét!
-
mtade
aktív tag
Köszi a válaszokat. Jól elbizonytalanodtam. Ez a cucc otthoni használatra is ergya lenne? Sokszor nem férek az asztali közelébe, de el akarnám érni a dolgaimat mobilról...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
juliabrilke
veterán
No, akkor meg is van a 3. kalap az EB sorsoláson, ez is pipa.
-
mtade
aktív tag
válasz Pancsermeste #22986 üzenetére
Nincs igazából bekapcsolva az asztali. Gyerek altatás közben kellenének dolgok pl... Illetve ha megy is PC, akkor asszonyé megy, onnan meg nemsokmindenre lehet szükségem. Drive-ra gondoltam, használom is, de csak a képeim valami 10Gb nagyságrend...
-
justflash
aktív tag
A Drive is bővíthető, 2$/hónap a +100GB. De az 1TB is csak 10.
50W-os fogyasztással és 24/7-es üzemmel számolva annyira jön ki havonta mint a NAS, csak ez kb 0 hibalehetőséget hordoz magában.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
válasz madarasz92 #22991 üzenetére
+1 Nem olcsó, viszont tényleg a legjobb out-of-the-box szolgáltatásokat adja.
Próbáltam én is pár dolgot, pl arm alapú cuccra archlinux, de egy samba-t meg transmission-t belőni 2 napig tartott, persze nem vagyok egy linux guru.
(#22989) mtade
Ha elég gyors a neted és mondjuk torrent és médiakiszolgálás nem szempont akkor akár jó lehet a Drive is.[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
Ha lenne otthon nas, ki tudnám használni dlna-t is, hálóba csak ezért rakattam utp aljzatot. Rengeteget nem akarnék rá költeni, sok kütyü, ami nélkülözhetetlennek tűnt, hamar a polcon találta magát. A nasok nem pörögnek annyira, sokáig nem árulgatnám, ha nem váltja be a reményeket.
-
Nem rossz ötlet amit előttem írtak. Kipróbálgatni a funkciókat, mégis milyen a gyakorlatban, és ha megtetszik megveszed a nas-t. Egy pendrive kell csak hozzá, meg legyen a gépben egy vinyó.
Én egy gyengébb zyxel-t vettem elsőnek, megtetszett a dolog csak lassú volt, lecseréltem egy goflex net-re. Ennél a sebesség megfelelő volt nekem(~40MB/s samba, 5MB/s torrent), viszont nem találtam hozzá csomagot amivel Drive-ba tudnék szinkronizálni könyvtárakat, ezért lett a synology. (a goflex-em viszont eladó lesz olcsóért, ha szereted a linuxot és a parancssort csak egy 2.5 hdd kell bele, és csak ~6W-ot fogyaszt)[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Kadocsa - Berényi kereszteződés (és környéke) olyan, mintha köd lenne. A füstszagot meg biztos csak behaluzom hozzá. Idióta....
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
mtade
aktív tag
Goflexről is van cikk a pH-n, nembiztos hogy akarom ezt...
Valamiért meg voltam győződve, hogy a nas egy plug&play dolog, kiveszed a dobozból, összerak, pár kattintással beállít és hátadől eszköz, de ehhez szerintem nem vagyok elég kocka.
Köszi a segítséget, azthiszem rágódok rajta még kicsit...Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest