- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz Napfénysüti #17150 üzenetére
Az utóbbi négy évben rendszeresen rendeltem a teletál-tól. Nagyon jókat főztek, nem kurvultak el, mint a többiek szoktak. Nem csökkentették az adagokat és tartották a minőségi szintet. Az ár ugyan emelkedett, de nem vészesen.
A múlt héten viszont kissé kiábrándultam belőlük, olyanok lettek mint a Gastroyal annak idején, kis adagok és állott alapanyagok. Ezért aztán úgy döntöttem, adok még nekik két hetet. Ha továbbra is átb@sznak, akkor átpártolok a CityFood-hoz. Néhányszor rendeltem tőlük, egész finom volt, az áraik meg hasonlóak a lacibáéhoz. -
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
üdv
megvettem életem első lakását, de szeretnék netet. A régi tulajjal úgy egyeztünk, hogy augusztus még az ő nevén megy. De rádugtam kábelen a netet a notira, de nincs net. Mit kell beállítanom? Illetve routeren mit kell beállítani, hogy legyen netem?
Jól tudom, hogy PPPoE a net, és erre kell a routert állítani? Fhnév jelszó párossal? Illetve ha router nélkül szeretném?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Tom5
addikt
Loki bye bye
-
tzimash
őstag
Hol vannak Fehérvár környékén tűzrakó helyek? Pentelei erdő, Aranybulla és még?
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #17160 üzenetére
Itt tart a Magyar foci sajnos...és közeledik a Román Magyar.
-
Viper26
nagyúr
Nettel másnál nincs gond?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
A@ron
tag
Sziasztok!
Nemrégiben ellopták a lépcsőházban konkrétan az ajtónk előtt (földszinten lakunk) nagyjából fél órára lelakatolt MTB-nkről a kereket.
Ennek okán keresek olyan szakit, vagy helyet, ahol olcsón tudnának rá feltenni akár bontottan is egy első kereket, külsőbelsővel együtt. Akár itt, a fórumtársak között, ha akad olyan illető, akkor várom a jelentkezést privátban. Akár KP-ben is tudok fizetni, de ha valakit csere érdekel, az is megoldható, innen is lehet válogatni: link
Ősök elvitték valahova a Tolnai utcában, és valami 9100 forintot mondtak rá. Annyiért meg már gyakorlatilag lehet kapni egy használt biciklit is.
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Kloden
senior tag
Eladó vinyók, hibátlan, 100%-osak:
érd. priviben agy telón!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
D.Orion
veterán
9100ft egy komplett új első kerékért olcsónak mondanám. Nem háborognék ezen az áron. Ha sokallod, akkor keress egy lomis telephelyes eladót pár száz forintért. Vagy ott a bikemag apró a neten, esetleg érdeklődj itt a ph kerékpáros fórumon, hogy mit és honnan vdgyél.
Ui.: linkek hiányáért bocs, mobilról írtam
-
A@ron
tag
válasz D.Orion #17168 üzenetére
Értem én, csak mivel ez egy mezei MTB, amit néha-néha használnak a városban rohangálásra, és valami 13.000 forintért lett véve használtan, nyilván értelmetlen lenne ennyit ráfordítani. A "többe kerül a javítás mintha veszek egy másikat" tipikus esete. Ezért gondoltam, hogy megkérdezem a tapasztaltabb bringás kollegákat, hogy ilyenkor lehet-e valahogy olcsósítani.
-
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Külföldi csomagot hogyan lehet kerestetni?Van egy csomagszámom, de annyi...utolsó infó róla, hogy az országba érkezett, de ennek már egy hónapja..
Kit kéne keresni ezzel kapcsolatban?Vagy bármelyik postán megnézik?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
hzsolee
őstag
Helló!
Nem tudom mennyire sürgős, de elvileg van egy első mtb kerekem. Valamikor kicseréltem egy tárcsásra és akkor félredobtam. Holnap meg tudom nézni, hogy mi a helyzet vele. A méretet fejből nem tudom (talán 26?) alu, felnifékes és valami rücsis gumi van rajt.A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Rellind
senior tag
Matricát a városban hol tudok csináltatni saját terv alapján? Tud valaki valami lelőhelyet?
-
törölt tag
8800gt 512mb + zalman vf700 még mindig eladó! 5000,-
a venti korának megfelelő hanggal bír (szóval zajos), de alacsony fordulaton nem vészes, és így is vállalható hőmérsékletet produkál.3 x 1gb ddr2 800mhz ramok is vannak fölösben. 1700 ft/db
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Napfénysüti #17146 üzenetére
Egyik az 5 Bár
Honlap valamiért nem megy, de itt a FB oldala.
Márciusi bejegyzés, de az árak ezek, meg asszem az állandó ételek is. Munkahelyemen szoktunk innen rendelni(5 BÁR ESZPRESSZÓ ÉS SÖRÖZŐ 8000,Székesfehérvár, Balatoni u. 12. TELEFON: 06-30-711-0591
2014.03.24.- 03.28. Újdonság: Fánk 150Ft/db
Levesek: 220.- - Húsleves finommetélttel - Zöldborsóleves vajas galuskával - Csurgatott tojáslevesFőételek: 860.- - Tejfölös csirkepörkölt /mellfiléből/ tésztakörettel - Párolt sertéscomb meggymártással pirított darával és főtt burgonyával - Csirke margaréta /friss paradicsommal,pestóval és sajttal grillezve/ párolt rizzsel és primőr salátával - Rántott csirkemáj rizibizivel és tartárral - Finomfőzelék rántott virslivel + 1db Fánk - Lecsós sertéskaraj tarhonyával - Sajttal-sonkával töltött csirke burgonyapürével és primőr salátával
Savanyúságok: 110.- - Csalamádé - Csemege uborka - Téli vegyes savanyúság
Állandó ételek: 860.- - Rántott tőkehalfilé párolt rizzsel és tartármártással - Párizsi csirkemell rizzsel és primőrsalátával - Rántott szelet + Hasábburgonya - Rántott sajt + Rizs + Tartár - Cézársaláta (jégsaláta, paradicsom, csirke kocka, cézár öntet, parmezán) - Zöldborsófőzelék csibe fasírttal
Menü akció: Leves+főétel: 980.- Leves+főétel+savanyú: 1030.--)
Másik meg ez: Étkes Büfé
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Kinéztem egy autót, amit meg szeretnék vásárolni a közeljövőben, és ez épp Székesfehérváron van - annyi a problémám vele, hogy senkit/semmit nem ismerek a környéken, és elég messze is van Békés megye, szóval nem szeretnék potyára elmenni.
A kérdésem/kérésem az lenne, hogy valakinek nem lenne esetleg egy kis ideje, hogy ránézzen, hogy mi a valós állapota a gépnek - esetleg nem ismer-e egy olyan megbízható és hozzáértő (Fiatos) autószerelőt, ha mégis úgy döntünk, hogy magunk alá kapjuk az országot, akkor ott helyen be tudjuk vinni hozzá, és jól megmondaná nekünk, hogy mi a baja.Köszönöm előre is a segítséget!
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
tzimash
őstag
Eladó:
E8500
Giga P35 DS3
Hyper TX 2
4x1 GB Geil Black Dragon 800MHz
+ ajándék HD 4850 512MB (azért ajándék, mert néha hülyéskedik, nem tudom mennyi lehet neki még hátra.)
Irányár: 25k, csak egyben. Egyelőre... -
Komi28
senior tag
válasz juliabrilke #17186 üzenetére
Nem fiatalost keres hanem FIATOST
-
LógaGéza
veterán
válasz juliabrilke #17186 üzenetére
... és nem elhozni kell a kocsit, hanem megnézni
Mindenesetre megerősítetted, hogy nem vagy fiatalos
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz juliabrilke #17190 üzenetére
Csabán nekem is van, de sajnos Székesfehérvár nekem ismeretlen vidék... Én a Viharsarok gyereke vagyok, minden más távoli vidék
-
Pancsermeste
őstag
válasz juliabrilke #17190 üzenetére
Most már tényleg vedd elő a szemüveget... vagy ne igyál annyit!
-= Pancsermeste® =-
-
juliabrilke
veterán
válasz Pancsermeste #17192 üzenetére
Jóra gondoltam, csak hülyeséget írtam.
Így akarjon az ember nektek segíteni.Pancsermeste: én inni? Ugyanúgy a torrentről se tudom, hogy micsoda, csak olvastam róla.
[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
válasz juliabrilke #17193 üzenetére
Kár tagadni, csak súlyosbítod a helyzeted!!
Én soha nem felejtek!-= Pancsermeste® =-
-
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
válasz Pancsermeste #17194 üzenetére
Ááá. Én is csak kaptam. De rendes ember lévén pénzt akarok mindenből csinálni.
-
zolee1988
tag
Állás hirdetést megoszhatok ide?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest