Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
Max. 10K-ig keresek független, vagy T-mobilos telcsit.
-= Pancsermeste® =-
-
D.Orion
veterán
válasz Pancsermeste #6353 üzenetére
Van egy SE K700i-m minden tartozékával, független, csak joy-t kéne benne cserélni.
-
D.Orion
veterán
válasz Pancsermeste #6355 üzenetére
Hát ez látod jó kérdés. :S Nem tudom mennyi bele egy csere. Jó állapotú használt K700i 6-8K között megy, joy csere árától függőén én olyan 4K-t szeretnék érte kapni.
-
bandiras2
senior tag
Senkinek elfekvő 478 alaplapja?
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Kloden
senior tag
válasz Pancsermeste #6355 üzenetére
Joy-t itt is kapsz hozzá.
bandiras2: de van egy halott, szó szerint elfekvő
[ Szerkesztve ]
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
bim
veterán
válasz Pancsermeste #6362 üzenetére
találtál már rotit?
-
bim
veterán
válasz Pancsermeste #6364 üzenetére
milyet vettél?
nekem is nemsokára vennem kell egyet.
diginetet osztasz? -
Pancsermeste
őstag
Még nem vettem... holnap!
TP-link. Nem nagy márka (made in china), de ár/minöség/megbízhatóság szempontból jónak számít. A 20 megás Diginet-hez azért nem lenne a legjobb választás! Persze arra tökéletes, hogy a "fő gépbe" kábelen, a többire (ahol nem fontos a nagy sávszél.) meg wlan-on szórja a netet.-= Pancsermeste® =-
-
Tom5
addikt
USB-s ATA-s mobil-rack-et keresek. 3K max.
-
cannibal
senior tag
2x512mb ddr ram eladó (kingstone+kingmax)
-
cannibal
senior tag
és majd elfelejtettem 250gb/7200rpm/8mb samsung pata vinyó is eladó
érd priviben -
kem
addikt
Ti mit tudtok a gyilkosságról a "Vörösmarty sulinál"? nem találok semmilyen hírt a neten...
Köszi!
-
pc-user
senior tag
Sziasztok!
Compaq Evo D500 SFF házat, Riser Slot-ot vennék.
-
Reac^
őstag
A vörösmarty nem kinn van nálunk maroshegyen? Attól te sztem elég messze lax. Tegnap du volt valami ott amugy jöttem haza 17.30 után és mintha ballagás lett volna annyi autó állt mindenfelé, de semmiféle rendőr/mentő alakulat nem volt.
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
őstag
Áramszünet... Csak nem egy váratlan februári megvadult hópihe támadt az e-onra?
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
bim
veterán
válasz Pancsermeste #6366 üzenetére
hol vetted/melyik tipust/könnyen beállitottad e/ meg vagy e vele elégedve...(privibe is jöhet )
-
bim
veterán
válasz juliabrilke #6388 üzenetére
most értem haza.....
-
ocsi19
senior tag
Halihó!
A laptopom fedlapjára keresek védőfóliát, hogy ne karcolódjon össze...hol lehet ilyet kapni? (15,4")
üdv.
-
SzalaiG
addikt
Kis méretű PATA vinyót keresek újat olcsón garival. 80as elég.
-
deicide
veterán
5600+ X2 AM2 új, dobozos, 17.100/db, 7db van.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest