Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Miért jó nektek, hogy b@szogatjátok egymást?
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #6652 üzenetére
Életet hoz a válságos hétköznapokba.
mp3 lejátszó senkinek?! -
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #6656 üzenetére
Vagy a UPC sávszélemelésről.
-
Komi28
senior tag
T-online nem emel sávszélt csak az upc? Szomorú vagyok
-
Ronin-
senior tag
válasz juliabrilke #6664 üzenetére
pont tegnap néztem, enternetnél a 25/5 mbites adsl 10k. Azért az már nem vészes, ahhoz képest, hogy adsl.. (talán kezd megjönni az eszük?!)
Amúgy ettől függetlenül gondolom még ha 1km -en belül is van a központ, akkor is max 20/3,5 -ön megy, mivel az t-com nem olyan kedves, hogy ráhagy pár megabitet,hogy kommunikációra ne a sávszélből vegye el a sebességet.
Aki meg ugye 1km -en kívül esik.. minél távolabb, annál kevesebb sávszél Persze ezeket elfelejtik közölni. De legalább már fejlődő tendenciát mutatnak ezt is értékelni kell -
törölt tag
válasz juliabrilke #6660 üzenetére
-
Kloden
senior tag
10-12-ért keresnék tökéletesen működő pci-e vidkarit, akár mai átvétellel!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
válasz juliabrilke #6669 üzenetére
Pedig épp egy kvantumfizikáról szóló könyvet olvasok, beletrafáltál! (S.W.H. - Az idő rövid története c.) ...persze a nők jobban érdekelnek
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Ronin-
senior tag
válasz juliabrilke #6668 üzenetére
ez sima adsl. az meg hogy t-online -os az egyértelmű, mivel minden ilyen cég a vonalat a t-online -tól bérli.. [link]
-
kem
addikt
Na most jól megszivatál... nem fogom tudni kiszámolni neked...
Az emberi beszéd frekvenciatartománya kb. 100 Hz-től 3500 Hz-ig terjed. Átvitel esetében megfelelo minőséget képes biztosítani a 300-3400 Hz közötti hangok továbbítása. Ez 3,1 KHz-es sávszélességet jelent. Az ADSL 4KHz fölötti frekvenciatartományban van. Hálózatok órán kiszámoltuk a tanárral, hogy a fizikai korlát 4Mbit, de valami duplázással elérték a 8Mbitet... Mondom,h nekem ez magas, de ha nem hiszel nekem, győzz meg az ellenkezőjéről Én hiszek Csapó tanárúrnakKöszi!
-
juliabrilke
veterán
Pénteken? Matematika? Munka után? Nincs az az Isten.
-
Ronin-
senior tag
nem tom azt tudom,hogy nálam semmi extrát nem csináltak és úgy jött a 8. De amúgy most olvasom a honlapjukon, alul oda van írva:
"Maxi díjcsomagunk kizárólag szerelői opcióval igényelhető. A szolgáltatás jelenleg az alábbi helyeken igényelhető: Budapest (II, XI, XII, XXII kerületek bizonyos részein) Budakeszi, Budajenő, Telki, Szentendre, Pécs, Debrecen, Székesfehérvár bizonyos részein. A tényleges létesíthetőségéről csak a megrendelést követően, a műszaki felmérés után rendelkezünk pontos információval, ezért a fenti lista tájékoztató jellegű.A tényleges letöltési sebesség a névleges sávszélességnél bizonyos esetekben alacsonyabb lehet. A ténylegesen elérhető sebességet – többek között – befolyásolja az előfizetői hurok minősége, a telefonközponttól/DSLAM-tól való távolság, illetve a távoli szerver elérhetősége. "
-
juliabrilke
veterán
Létszámellenőrzés! Mindenki túlélte a tegnapi napot?
-
kem
addikt
válasz juliabrilke #6680 üzenetére
buhh hát nem volt egyszerű de megmenekültem
na megyek inni egy jóóóú kávét...Köszi!
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #6680 üzenetére
Jelen rossz pénz nem vész el...
Tegnap feladtam egy lottót.
Ma nyerek, jövőhéten már Ibizáról írok nektek. -
bim
veterán
válasz juliabrilke #6684 üzenetére
Ha nyernél ne felejtsd el hogy ÉN vagyok a legjobb barátod!
-
sonykor
tag
Akármilyen ősrégi celeron procis gépet vennék, pár ezer forintért. Csak az internetet lehessen rajta nézni.
Köszi.
-
bim
veterán
válasz juliabrilke #6686 üzenetére
Na de én előre szóltam...
-
JohnnyX
őstag
Hali, regen voltam.
A valsagra valo tekintettel eladnam utalvanyomat, (melyet ezeken a helyeken lehet bevaltani,) 4.000Ft-tal olcsobban,
azaz 14.000Ft-ert, most 15.-en vasarnap, legkesobb hetfoi atvetellel.Szerk: mar linkelni is elfelejtettem.
[ Szerkesztve ]
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
JohnnyX
őstag
2x.
[ Szerkesztve ]
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
kem
addikt
Sziasztok!
Van valakinek mobilos ismerőse?
kéne vennem donortelefont vagy alkatrészt az enyémhez, mert sajnos tegnap óta használhatatlan szegényke 22hónap nyúzás után. Légyszi szóljon aki tudja,h kivel érdemes beszélni ilyen témában.Samsung SGH-U600rol lenne szó, és kijelző előlap kellene, "navigációs gomb érintkező", meg egy szalagkábel ami a telefon 2 részét köti össze.
Köszi!
-
őstag
Sziasztok!
Anno szó volt a fogyasztásmérőkről.. Aki beszerzett egyet és holnap tudná nélkülözni, az legyen szíves dobjon egy privátot! Felajánlok cserébe 2 sört vagy két tábla csokit!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Pópa
senior tag
Valaki tud adni egy tfos simkártyát örökbe? Csak annyi kell, hogy a hálózatra feljelentkezik.
Cserébe sör, kóla, nők, drog.Trust is good, control is better!
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest