- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
-
nagyúr
-
mdk01
addikt
válasz Napfénysüti #48607 üzenetére
Alakul ez....
Ráérzel az ízére még a honda is piros-kék lesz. -
Motaba78
addikt
Jó reggelt.
Vásárolni tessék, növeljük az otthon lévő termékek mennyiségét.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #48609 üzenetére
Szerintem már ott sincs.
-
nagyúr
Áhh én sose leszek Vidis.
De azért nemzetközi kupákban szorítok nekik is. Felmerült a héten hogy barátommal menjünk a maira de nem kapott csúszót és nem tudna jönni. Így én is lemondtam, viszont ha továbbmennek akkor a következő hazaira megszervezzük szerintem hogy páran barátokkal kimenjünk. Meg érdekes módon párom is mondta hogy egyszer kimenne egy ilyen komoly meccsre.
Biztos elege van már a megyei színvonalból.Julcsi: bakker ennyire kelendőek a jegyek? Nem gondoltam volna hogy teltház lesz. Mennyi a Sóstói kapacitása?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #48612 üzenetére
-
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #48612 üzenetére
Tegnap akartam online foglalni és már délelőtt is nagyon kevés hely volt. Főleg a "vacak" helyeken volt már csak.
Valamiért nem foglaltam, este meg ezek is szinte elfogytak már.
Maximális kapacitás talán 11000 fő. -
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #48614 üzenetére
Parkolás ingyenes a környező az utcákban, de hely nincs elég. Pár száz jegy van már csak.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #48615 üzenetére
Ha jól tudom 13.000.
-
nagyúr
válasz juliabrilke #48615 üzenetére
Akkor majd legközelebb. Segítséget kérni fogok hogy hova érdemes jegyet venni.
Csak menjenek ma tovább mi úgyis kiesünk.
Més que un club!
-
-
Andris837
senior tag
válasz juliabrilke #48619 üzenetére
Nekem is 0-0 érzésem van. Viszont tizenegyesekkel továbbjut a Videoton!
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Andris837
senior tag
válasz juliabrilke #48621 üzenetére
A pénz is jó, másrészt "ott tudnak tartani" szurkolókat, harmadrészt, ha továbbjutnak akkor lehet lesz 1-2 "bombaigazolás". Csatár mindenképp kell, így, hogy Perkét kölcsönadták a zöldeknek. Este minden eldől.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
siti
őstag
válasz Napfénysüti #48618 üzenetére
én az "O" szektorból fogom nézni. kényelmes kanapé, hideg sör, wifi, nincs tolongás, privát wc.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
nagyúr
-
SzalaiG
addikt
1-0 vagy 2-1 lesz.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #48625 üzenetére
Utoljára kb. 1985-ben lehettek ennyien.
-
siti
őstag
válasz Napfénysüti #48624 üzenetére
m2 adja, annak nincs webes közvetítése? Mondjuk már csináltam olyat, hogy TV-t kiraktam skypre, de most nincs TV tunerem. Max a webkamerát ráirányítom a TV-re
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
juliabrilke
veterán
Mini pci-e foglalatos ssd-je van esetleg valakinek?
-
anzo
senior tag
válasz Napfénysüti #48614 üzenetére
Ilyenkor megnyitják a Vásárteret is a parkoló autóknak ott ahol a cirkuszosok szoktak lenni. Én még mindig találtam parkoló helyet és nem szoktam 1 órával a kezdés előtt kimenni, habár ma lehet, hogy ott leszek ennyivel korábban.
HAJRÁ VIDI!!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #48630 üzenetére
Van, de nem adunk.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #48633 üzenetére
Inkább igyuk el az árát.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #48635 üzenetére
Ha elisszuk az árát, nem fog érdekelni, hidd el.
-
Viper26
nagyúr
válasz Napfénysüti #48618 üzenetére
F és G szektorban szoktunk lenni, első 3 sor valamelyikében, onnan fentről még jól belátni a pályát.
A parkolás...azt szoktam csinálni, hogy a körforgalom után, jobbra a házaknál lerakjuk az autót, és onnan séta.Nagyon beljebb úgysem tudsz menni a lezárások miatt.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Varoz
addikt
válasz juliabrilke #48635 üzenetére
Ha eleget iszol, akkor fog az menni.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Andris837
senior tag
válasz Viper26 #48638 üzenetére
Jegyed meg van már? A parkolással nekem nincs gondom, mivel se jogsim se kocsim. Ha cimbikkel kocsival megyünk akkor általában a plaza tetején állunk meg és onnan megyünk szurkolói busszal.
-
D.Orion
veterán
1800 jegyet vett meg a török klub értékesítésre. Ha igaz a hír, akkor a legtöbb el is fogyott.
-
nagyúr
-
Compaku
tag
Eladó iPhone 3Gs-t, Samsung Galaxy S vagy Galaxy Ace-t keresek jó áron! PÜ!
PÜ-re illik válaszolni!
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs