Aktív témák
-
őstag
Hali!
Eladó gép:
-abit ic7 lap, P4 proci (azt hiszem 3GHz-es HT-s), 2*1 giga kingmax ddr, gainward 7600gs agp, odd, deer 450w táp, mobil rack, samu 120gb + még valamilyen vinyó (nem szedtem ki). Akit érdekel, írjon PÜ-t, aztán megnézem konkrétan, ha van érdeklődő.
Köszi!
-
macilaci78
nagyúr
válasz regvoltrossz #45646 üzenetére
A sorrend nálam is volt főszereplő. Egy Asus A4500 LB WOW notiba a gyári 256-os mellé ment egy 1024-es modul. Egyszerűen nem ismert fel, csak ha az első slotban volt a gigás, és a másodikban a 256-os. Bobával pislogtunk is rendesen, hogy ezen ilyen dolgok múlnak. Ja, természetesen a memóriórajelek sem egyeztek és a gigás volt a gyorsabb.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Agyasima
őstag
Járt valaki a Rókusi krt-on mostanában? Mára ígérték, hogy megnyitják a Rókusi - Kereszttöltés kereszteződését. Meg is történt, vajon?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
-
Agyasima
őstag
Én ma reggel jártam arra, még nem volt megnyitva. Kérdés, hogy azóta - esetleg - megnyitották-e? Ha már az újságban le merték írni, hogy ma adják vissza a forgalomnak. Vagy vajon éjfélre gondoltak?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
félisten
Keresek N900-at.
Aki tud a városban olyat aki hirdet korrekt áron, szóljon. -
félisten
válasz FoxiestFox #45657 üzenetére
Ja meg eladó egy N91.
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #45644 üzenetére
Az lehet, hogy te haragszol a postára, de attól még nem egészen úgy van, ahogy írod. A feladástól el kell teljen 15 munkanap, ekkor lehet megtenni az első lépést, bemész, és elindítasz egy kerestetést, ez tulajdonképp egy jegyzőkönyv felvétel. Keresik bent, a a címzettnek is küldenek papírt, hogy tud-e a csomagról, meg átvette-e, stb, ez saccra 10 napig tart, ha nincsen meg, jön egy papír, hogy eredménytelen a keresés, és pár napra rá jön a pénz is. Kb az 1.5 hónappal még sokat is mondtam. És 6 év alatt tuti elküldtem 600-700 csomagot, egy veszett el belőle, és azzal is jól jártam..
Nem kell verni az asztalt, meg beszaladgálni, egyszer bemész, és megy minden magától. Persze ha hőbörögve mentél be, (plusz fésületlenül ) akkor nem kell csodálkozni...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
maláj
addikt
ha a csap menetén van 1 vékony "szakadás" akkor vehetek új csapot ugyebár
mivel ha rátekerem azt az izét (ami feldúsítja oxigénnel a vizet vagy mi a sz*rt csinál) akkor spriccel a víz a "hézagon" és az károsan befolyásolja a morálomtehát akinek van 1 felesleges csapja az vérnyogjon már sör, csokiért
-
Rick4
félisten
Vegyél egy tekercs teflonszalagot. Saccra 50Ft alatt van. A lényege, hogy mikor feltekered, akkor a menetiránnyal párhuzamosan tedd, vagyis mikor feltekered a dúsítót, az húzza jobban rá a szalagot, ne gyűrje.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Gombinyó
őstag
Eladó VGA
-
ErőVarázsló
aktív tag
SSD eladó kisebb beszámítással is:
MMDPE56G5DXP-0VBD1
- 256GB
- 128MB cache
- MLC
- 220MB/s olvasás
- 200MB/s írás
- SATA2
- VBM24D1Q firmware - támogatja a Windows 7 TRIM funkcióját
élmény index:7,2Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Rick4
félisten
Ja, az lesz. De értelemszerűen csak akkor oldódik meg vele a probléma, ha a hajszálrepedés a kéz menet között van, ahova a szalagot fogod tekerni. tehát a nyakán, és a szárán, látható helyen nem lesz jó a szalagos tekergetés.
-
Hakuoro
aktív tag
Eladó kacatok:
Nec Powermate ML3 Flex félgép
MS 6506 lap flex ATX 2k
P4 1500 Mhz (Willamette) 1k
2x256MB SDRAM 1,5k
TNT2 16MB Low profile, low bracket 1k
Lan kártya (szintén low bracket) 1kOmnibook 6000 alkatrészek
700 Mhz P3 SL3Z8 1k
QSI DVD-ROM SDR-081 1k
14,1" TFT ?k (ki kellene próbálni)
HDD keret 1kEgyéb:
3200+ Venice s939 1,5k
Geforce 440MX-SE 64MB, AGP, low profile 1k
döglött és döglődő vinyók
3 Maxtor IDE (80,40, 30 GB) Hátha jó lenne alkatrésznek az elektronika -
macilaci78
nagyúr
Vékony (1cm-nél keskenyebb) fehér szigetelő szalag, ami nem ragad és lényegesen vékonyabb is annál. Egy kép többet mond ezer szónál.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
pmheros
őstag
Vennék:
hibátlan 4 portos (ethernet)switch -et olcsón .
Hub nem jónem vagyok tökéletes
-
ebegab92
senior tag
Megmondanátok,hogy hogyan kell hirdetést feladni?A hirdetések ingyenesek?Ha meg zsébe kerül,akkor mennyi?
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Rick4
félisten
válasz ebegab92 #45675 üzenetére
Én balról a bal oldali oszlop aljáról valamelyik ott felsorolt hirdetésre kattintva lépek be a hardver hirdetésekbe, körülnézek mik vannak épp fent, kilépek a hirdetésből mondjuk egy alaplap vagy processzor gyűjtőoldalra (tehát hogy nem egy hirdetésben vagyok benne, hanem felsorolva látom őket) de elég, ha az apróhirdetések fülre kattintasz felül, máris ott vagy, majd a fejléc jobb felénél ekkor az apróhirdetés feladása, szépen kitöltöm a megjelenő oldalakon amit kell.
De próbáld meg a linken: [link]
[ Szerkesztve ]
-
biomassza
tag
Keresek jó állapotú 20-as gyerekbiciklit, leányzónak.
-
pschio
őstag
csillag tér környékén tud valaki százforintos boltot? kéne egy műanyag kancsó meg egy tölcsér.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Old fox
tag
válasz macilaci78 #45680 üzenetére
És az asszony mit szólna hozzá?Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
biomassza
tag
válasz macilaci78 #45680 üzenetére
részemről az már van, köszi
-
biomassza
tag
válasz macilaci78 #45687 üzenetére
Telhetetlen vagyok, a kettő együtt kell.
-
pschio
őstag
köszi. sikerült vennem.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
CheeseE
tag
Hello!
Tudtok valahol Szeged környékén telefon szervizt, ahol vállalnak panel melegitést/forrasztást?
Döglődik a telem, kéne neki doktorÜdv
Autodiagnosztikai interfészek és szoftverek, DMX controllerek! :)
-
ben800
aktív tag
Helló all
Valakinek nincs 1 minimum 400-as paszív tápja eladó??
PL:fsp zen vagy valami hasonló.
5770+x3 445-höz kellene -
Rick4
félisten
válasz CheeseE #45693 üzenetére
Csak vicc volt, ilyen nem nagyon szoktak, csak utolsó esélyként csinálni, de aki profi, az is majdnem ugyanígy csinálja, lemelegíti a chipet, aztán vissza. Keresd Old Fox-ot hátha meg tudja csinálni.
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest