Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pycur

    tag

    válasz Jazzos #28712 üzenetére

    De megnyomod a start menü gombot megszokásból és máris a csempéket látod. Az meg külön szám, hogy a programokhoz megnyomod a lefelé nyilat akkor a létező összes telepített parancsikont odaszórja abc sorrendbe csoportosítva, jól összekeverve azt ami nem is odavaló. Ez okozza még a bajt, nem csak a csempék indokolatlan tolakodása.
    Mivel ez számítógép, nem telefon-tablet így ezt a kezdőképernyőt kb sohasem látnád, mert mindig egy programot futtatsz és abban ténykedsz. Mint pl most én írom ezt a szöveget, és megyek utána más helyekre. Nem fogod a képernyőt a kezdőképre állítva bámulni és várni hogy történjen rajta valami, lásd ki írt üzenetet. Már régóta léteznek az üzenet értesítő progik, asztali appok, így erre semmi szükség, csak erőltetve van az egész, hogy a reklámfotókon jól nézzen ki mint azon amit mutattam.
    Az meg külön szám szintén, hogy a win8at megszüntette az ms, és a win8ait kötelezi az automatikus frissítésen keresztül win8.1-re, akinél be van kapcsolva. Na az kész katasztrófa, nem egy gépet láttam már hogy végtelen frissítés-visszavonás ciklusba került, vagy épp frissítés után nem tudott belépni a routerbe mert csak.

    Az agy a hardver, az ész a szoftver, az IQ pedig a verziószám. :D

Új hozzászólás Aktív témák