Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz szelim74 #61661 üzenetére

    "Háttértárként erős nyomásnak kell lenni a NAS-on vagy elég türelmetlennek kell ahhoz lenni felhasználói oldalról, hogy ne legyen elég az ami van." - nos, mondjuk, tölts le egy FHD ingyenes videót egy portálról, ahol mkv a formátum, és az elsődleges nyelv - bár van magyar is - a kínai. Legyen ehhez egy DLNA-t tudó TV-d, és máris esélyed se lesz hangsávot váltani.
    Megoldás: a NAS által letöltött anyagot áthúzod PC-re és megszerkeszted, hogy az 1-es hangsáv legyen a magyar.
    Ebben az esetben, 10-15 GB anyagot kell másolnod a NAS-ról, majd -ra.
    Nyilván bármi megvárható, azonban én egyáltalán nem bánnám, ha fele annyi idő lenne a másolás mint most, épp csak 400e-s modell alatt nincs a Syno-nak Gigabit fölé kergethető gyári megoldása még így 2020-ban sem, és ez a gáz.

    dkess: korábban többször olvastam talán épp tőled a LaG+ SMB multichannel-ről, és ahogy láttam és kontextussal. Ellenben, az SMB multichannel nem működik ahogy tudom, ha LaG van definiálva a 2 db hálókarira. (és, a saját tapasztalatom is ez: tehát a LaG-ot ki kell kapcsolni.)
    Esetleg, ha van időd rá, ennek nézz utána, és írj majd valami választ, köszönöm. :R
    Ám, emellett, köszi a kimerítő 2,5Gbit-es teszteket is, szépen, érthetően, alaposan megfogalmazod a leírtakat. :R
    ..abban viszont van valami, hogy ha egy 120e Ft-os alaplapból indulsz ki mint ami Neked van, azon elvárhatóan ott a 2,5Gbit-es lan csati, de régebbi lapos tulajoknak az a 14e Ft költség amit írtál, már 2x14e lesz, hiszen a PC-be is kell egy ilyen USB-s cucc :)

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák