Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    válasz dani3l #2442 üzenetére

    Na röpke 20 ora utan vegzett a raid1 tömb letrehozasaval, szepen szakszerüen lekapcsoltam a nast, kivettem a lemezt, leformaztam gepen, majd vissza a nasba. Közben bekapcsoltam, mindjart vinnyogott, hogy bizon serült a raid tömb, na mifene, hat nem mondod..
    Szoval a következö talalos kerdesem az lenne, hogyan lehet a "serült" raid1 tömböt raidteleniteni? Magyarul visszaalakitani egy sima adatvedelem nelküli shr-re. Mivel most ott figyel egy felkialtojel mellette meg egy szep kis figyelmeztetes, hogy a kötet serült es mihamarabb cserelje.. De a vicc az egeszben, hogy nem enged semmit kivalasztani, kezeles/letrehozas gombok is inaktivak..
    Nem szeretnem az összes rajta levö adatot lementeni egy masik lemezre, majd ujraformazni a lemezt, hogy ne erezze magat raidesitve.. Es csak merem remelni, hogy nem ez az egyetlen modja.. :U

    JBOD-t meg szinten csak 2 szüz lemezzel lehet letrehozni? Mert a raid-nel ezt megertem, na de itt csak siman hozza kene csatolnia az elözö kötethez.. Valaki probalt mar 2 lemezt jbod-ba tenni, lehet egyaltalan?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák