Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz De4d #94932 üzenetére

    A 3-at kell nagyon megjegyezni! Az első napon egyébként a kiírás szerint 2 db kipörgetése után azt jelezte, hogy mára kész, gyere vissza holnap. Pedig ha megint végigpörgetted, akkor adott mégegyet. A többi napon már jól működött a számláló.

    >Akkor ilyen Kártyaesés csak nyáron meg télen van?

    Igen. Csak Summer/Holiday Sale esetén van. Az összes többinél nincs.

    Más. Kb. december 14-15-tól lehet már számítani Mystic Card esésekre minden kirakott Badget (Kitüző) után. A két utolsó Sale árfolyam adatai alapján ezektől nem éri meg megszabadulni a Holiday Sale kezdete előtt. A Sale kezdő napján, 19-20 óra között kell őket feldobálni Marketre.

    Summer Sale tapasztalat
    Ilyenkor kb. 10-11 centért megy el darabja. Utána nagyon gyorsan leesik 9 centre. Majd naponta esik 1-1 centet, kb. 6 centig. Ott megáll, majd nagyon lassan emelkedni kezd. Holiday Sale-ben hagyományosan egy kicsit feljebb van a kártyák ára, de a trend teljesen ugyanez.

    Egy kis wallet pénzt több fiókról történő kártyafarmolással és/vagy foil kártyák (megfelelő időben) vásárlásával/eladásával lehet keresni. Utóbbiról többet is olvashatsz a Summer Sale befejezése utáni egyik hozzászólásomban, ebben a fórumban. Keresd meg! :D

Új hozzászólás Aktív témák