- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
elithun
őstag
válasz #42308056 #92253 üzenetére
Steam-en vetted? Mármint, hogy Steamen hozzáadtad a Steames kosárhoz és úgy vitted végig a vételt?
Ha igen, akkor nem kéne korlátozottnak lenned. Hacsak nem stornóztad a vételt.
Az általam linkelt listában is megjelenik Purchaseként?„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
nagyúr
válasz elithun #92252 üzenetére
Ennél még tutibb ha accountra megy és alul a support oldalra... ott ha azt írja hogy limited account, akkor még nem várásolt 5 dollárért... minden más esetben nem kell költenie már semmit.
Illetve, ha van bármi limitáció, az látszik, és hogy mit kell tenni hogy feloldódjon, vagy mikor jár le a limitáció.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #92256 üzenetére
Ezt az account oldalt hogy érem el?
-
marcusa
addikt
válasz #42308056 #92260 üzenetére
1x kell 5$, és utána évente legalább egy store-os vásárlás kell. Az lehet kártyapénzből is akár.
Ha nincs meg a store-os vásárlás évente, akkor a piacolás jogát veszik el, ha vásárolsz egyet a store-ban, akkor 30 nap után újra megy a piac.Legalábbis én így tapasztaltam sokadlagos fiókokon...
[ Szerkesztve ]
:-)
-
_Andras_
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség... szóval megvettem egy játékot, de még aznap refundoltam. Másnapra elfogadták a kérést. Azóta is várom a pénzt. A számlámon 9.-e óta zárolva van a játék ára. Ennek ilyen hosszú az átfutási ideje, vagy nálam van valami galiba?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
ilyenkor mi van?
böngészőből belépve:
"Ha nem történik a hozzáférésed korlátozó egyéb esemény, 2017. 04. 25. 9:55:32 időponttól használhatod újra a Közösségi Piacot."ez a fő accom. megijedtem és kiktattam a bluestacks-es hitelesítőt, visszaköltöztem WP-re. aztán gondolkoztam, hogy 30 napos tiltást semmiképp sem kaphattam volna.
jelenleg steam kliensből ezt látom:
"Ha nem történik a hozzáférésed korlátozó egyéb esemény, 2017. 04. 13. 1:57:47 időponttól használhatod újra a Közösségi Piacot."de mi a francért ír 30 napot még mindig böngészőn keresztül? leszívatott keményen, igaz?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
törölt tag
válasz elithun #92264 üzenetére
Nem. És például néhány hete (vagy hónapja? már nem emlékszem) tudtam barátnak jelölni valakit, pedig a marketen már évek óta nem tudok kártyát eladni, és most egy ingyen kulcsos regisztráció során is feldobta az oldal, hogy limitált a profilom.
Hm, most fel tudtam tenni a marketre egy kártyát, csak a mobilapplikáció kellett hozzá. Akkor ezzel lehet eddig is csak ez volt a gond. Akkor már csak az a rajtély, hogy e szerint az oldal szerint miért limitált a profilom. (Közben látom, már lejárt az ingyen kulcsos cucc.)
Megbízható egyáltalán ez a Grab The Games? A legjobbkor kérdezem, igaz?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz FollowTheORI #92267 üzenetére
valami gebasz szerintem akkor is lehetett. nálam is 30 napos eltiltást írt, pedig rendszeresen adok-veszek marketen és játékot is vásároltam pár hónapja. (jól be is paráztam miatta, most várhatok 15 napot hitelesítő eszköz váltás miatt )
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
elithun
őstag
válasz FollowTheORI #92267 üzenetére
Ja értem, ez akkor a Marketre vonatkozik.
(Néha olyan nehéz követni a Steam discussion oldalakat, nem tudni mikor írnak a Limited accountról és mikor a Market restrictedségről.)„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
nagyúr
válasz bepken #92268 üzenetére
Vannak bizonyos biztonsági változások, amik újraindíthatják ezt a folyamatot... páran írták már hogy bankkártya csere, jelszócsere, email csere, authenticator ki-be kapcsolás vagy költöztetés... stb, mind újraindíthatja a folyamatot. Vagy valami más rövidebb korlátozást okozhatnak.
Valami igen történhetett, egyik...
De ez már nem konkrét market korlátozás, hanem mind a biztonság miatt van.
Az accountra egyszeri 5 dolláros feloldás van.
A marketra meg a fenti "mozgó időablakos" feltétel/feloldás.
Nyilván elsőre általában párhuzamosan sikerül a dolog, mert az 5 dolláros beleszámít a marketesbe is.A többi már biztonsági dolog.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Ryder62
őstag
Még mindig hulladék a steam hangos csevegés? Hihetetlen, össze vissza frissítik a klienst, de ezt nem tudják kijavítani.
-
BTminishop
aktív tag
Helló, újra aktív lettem steamen jó sok idő után. Marketom levan tiltva.The Market is unavailable for the following reason(s):
You must have a valid Steam purchase that is between 30 days and a year old with no recent chargebacks or payment disputes. To remove this restriction...Ha megtörténik akármilyen mozgás a marketon, akkor leveszik?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Van két Fable Fortune béta kulcsom, ha szeretné valaki, elkérheti üzenetben. ( A ninja topicba nem akartam csak úgy bedobni, hogy esetleg olyan kérje el, aki ki is próbálná. )
-
Urguru
tag
+1 kérdés 2 stem kontroller egy gépen használható egyszerre?
[ Szerkesztve ]
-
-
Vertigo18
addikt
Ugye jól gondolom, hogy mostanában nem várható, hogy a Dying light: The following - Enchanted Edition ennél olcsóbb lesz? Talán valahol leviszik az árát ugyanennyire, csak dollárban...
Illetve mit is tartalmaz pontosan ez a kiadvány?
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz Vertigo18 #92280 üzenetére
Illetve, jól látom, hogy EZEKET tartalmazza? Ilyenkor, ha már tartalmazza, akkor miért jelenik meg lejjebb a "Letölthető tartalmak" között?
Például a "The Bozak horde"... a leírás szerint tartamazza ("Apps in this package"), de a játék steames oldalán lejjebb görgetve ez fogad: "Letölthető tartalom a játékhoz... Dying light: The Bozak Horde". Ez miért van?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Vertigo18 #92280 üzenetére
Az április DLC-ken kívül mindent tartalmaz, ezeket is azért mert a "teljes kiadás" után jöttek, ezek a DLC-k pedig pár skin-t meg fegyvert adnak.
Az árat nem merem megtippelni de én 1 éve vettem 30Eu-ért.(#92281) Vertigo18
És azért letölthető tartalomként írja mert ez a teljes kiadású játék kb annyi mint anno a deluxe vagy gyűjtői, tehát a sima alap játék meg a Season Pass, csak itt ez egy kód.[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz cyberkind #92282 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat!
Azt hiszem várok kicsit, április 3-ig még belefér, hátha valamelyik másik oldal ára igazodik ehhez, csak dollárban. Ha meg nem, akkor megveszem a végén ezt! Ugye nem mindegy, két példányban kell megvennem, fiammal már kitoltuk az alapot, imádta ő is, én is. Csak az úgy már nem kis zsé...
Még egyszer köszönöm!
-
cyberkind
félisten
válasz Vertigo18 #92283 üzenetére
Most vettem észre, hogy kicsit hiányosak a mondatok.
Nincs mit, ha jól emlékszem az Indiegala-n elég "gyakran" szokott ennyi lenni dollárban, esetleg azt az oldalt kövesd figyelemmel, de ha netán megvennéd Steam-en az se durva árkülönbség a dollár javára.
Illetve szerintem ennél a játéknál csak akkor felezik az alapárat ha bejelentik az új részt, az meg nem manapság lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz cyberkind #92284 üzenetére
Persze, ezzel tisztában vagyok, hogy ez a játék nagyon nem fog mostanában lejjebb menni. Se a 60% nem fog csökkenni, se az alapár.
Tanácstalan vagyok kicsit, mert pl. Indiegala-n, amit te is javasoltál, ha leviszik dollárban, az mégiscsak különbség. Viszont a Steam mellett szól, hogy elég szép kis összeg gyűlt össze kártyapénzből, így ha azt költeném, tulajdonképpen nulla kiadást jelentene konkrétan.
-
cyberkind
félisten
válasz Vertigo18 #92285 üzenetére
Ha meg nem kártyázol akkor az egyik példányt megveheted itt akár most is, aztán ha 3-ig az Indiegala-n nem árazzák le megveszed megadnak is és így egész jól kijöttél. Tudom, hogy játszottál az alappal de azért elmondom, hogy én gondolkodás nélkül venném meg innen ennyiért mert a The Following egy iszonyat durva DLC ami már majdnem egy külön játék minden téren, imádok csak kocsikázni is.
-
Vertigo18
addikt
válasz cyberkind #92286 üzenetére
Ilyet nem lehet! A fiam kinyírna, ha egy példányban venném csak meg...
És az igazsághoz hozzátartozik, hogy a "demo" (köhömmm...) verziót töltöttem csak le, és elegem lett a Tunngle-ös szarakodással, meg előre szóltam a gyereknek arról, hogy ezt a játékot most csak kipróbáljuk. Ennek ellenére elmentünk egészen addig, amíg a Followingban az elején meg kell támadni a fegyveres őrök által védett farmot, nah ott mondtam a fiamnak, hogy elég, ezzel ÍGY nem szabad tovább játszani.Szerencsére nem volt hiszti, sikerült megértetnem vele a "miért"-eket, és azóta várjuk a leárazást.A kártyapénzről meg annyit, hogy annyira nem veszek már, csak nagyon ritkán játékokat, hogy vettem belőle két Steam controllert, meg egy Steam linket, így még maradt kb. 175€. Szóval ez a 2x20€ nem nullázna le. Ráadásul történne vásárlás az accomon, ami ugye kell évente.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Érdekes...
Jól látom, hogy ha megvásárolom a Dying light: The following - Enchanted Editiont, akkor abban nincsen benne a Dying Light - Season Pass? Mennyiben tolja meg ez a játékot? Érdemes lehet megvenni +12 dollárért?
-
Vertigo18
addikt
válasz Vertigo18 #92290 üzenetére
Már nem aktuális, megnéztem...
A Dying light - The Following Ench. Ed. tartalmazza a Season passt is, csak nem "Season passként" van a Steam Database-ben sem, hanem lebontva...
Összesen 3 db. bundle-t nem tartalmaz a Dying light: The Following - Enchanted Edition:
- Harran Ranger Bundle
- Gun Psycho Bundle
- Volatile Hunter Bundle[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
válasz Vertigo18 #92290 üzenetére
Jól látod. Elég hülye neve van, ugyanis a legnagyobb kiegészítő a The Following. Ez a városból elkalauzol vidékre, a farmok és szántóföldek közé. Van egy buggy, amit élvezetes vezetni (tuningolható), pár új fegyver, egy raklapnyi új küldetés, és egy furcsa sztori. Én megvettem. Sokkal, de sokkal több a zombi, a játék szerintem lényegesen nehezebb lett. Hogy megéri-e, vagy sem, nehéz eldönteni. 10 euróért vettem, anno imádtam az alapjátékot, elvoltam ezzel is, de jobb sztorit vártam. Először mindenképp érdemes az alapjátékot végigjátszani (bizonyos szint alatt nem is kezdheted el a Followingot), egyrészt, hogy ismerkedj vele, másrészt minden cuccod átvihető, tehát nem nulláról kezded vidéken. És szükség is lesz mindenre, hidd el.
Szerk.: biztos vagy benne, hogy tartalmazza a The Followingot is? Én úgy tudom, hogy az alapjátékot nem tartalmazza a Followingot, csak a neve lett az (a sima Dying Light már nem kapható, kapott egy kis optikai tuningot, és a neve is megváltozott). Én még akkor vettem meg az alapot, mikor nem volt enhanced kiadás, és Following sem. Később az optikai tuning részt megkaptam frissítésként, de a kiegészítőt külön vettem.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Vertigo18
addikt
Igen, látom, közben aktualizáltam a saját hozzászólásomat...
Tehát van a Dying light...
Van a The Following (ezzel megyek "Texasba )
És van a Dying light: The following: Enchanted Edition, ami tartalmazza az alapot, meg a The Followingot is, meg mindent, kivéve azt a három bundle-t.Már, ha jól sikerült a nyomozgatásom.
A Harran Ranger bundle tartalmaz: egy új kocsi skint, egy úk karalkter skint, egy új íj tervrajzot, meg 4 új nyílvessző tervet...
A Gun Psycho bundle tartalmaz: Egy új buggy skint, egy új karakter skint, meg egy új fegyver tervrajzot...
A Volatile bundle tartalmaz: egy új kocsi skint, egy új karakter külsőt, meg tervrajzot egy új kardhoz, viperához, kalapácshoz és késhez.Jól összefoglaltam?
A Steamdb-n azt írják, hogy tartalmazza a Dying light: The following Enchanted Edition a következőket:
Dying Light
...
Dying light - The following[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
Kicsit túlszaladt az off vonat. Légyszi az Eredeti játékok OFF topikban folytassátok tovább a Dying Lightos témát. Köszi
-
Dani82
senior tag
jatszik valaki a playerunknown's Battlegroundsal? Nem talaltam topicot
Erdemes egyedul megvenni, ha nincs akivel jatszak? -
őstag
-
kemotox
addikt
válasz DrTechnoid #92296 üzenetére
Pedig a Zsozé tegnap nyomta volna már veled te szerencsecsomag
-
Marci79
senior tag
Sziasztok!
Egy kis problémám akadt. Vettem egy új telefont és arra is feltettem a steam fiókomhoz az appot. A steam guard része nem mutat semmit. A korábbi telón mutatja a hitelesítő kódot, az újon nem.
Miként tudnám elérni, hogy az új telómon lévő mutassa? (Android)"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
őstag
-
Sanyi.mTs
addikt
androidos steam kliens-ben meg tudom változtatni a jelszavam?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest