- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Ha kraftolok egy nyári kitűzőt akkor pontot adok a csapatnak, nem igaz?
Tehát ha látom hogy nyerésre állunk akkor összedobom a kitűzőt, adok pontot, és esélyem lesz nyerni?
30 user vs. több 100ezer
Tuti bekerülök -
xrvman
őstag
Hogy tudok csapatot váltani? Mintha magától is menne? Mert úgy emlékszem a purple csapatban voltam, erre ma a pinkben találom magam.
-
-
Arkennys
addikt
-
-
-
tomsolo
addikt
egyébként csináltam 3 kitűzőt - de csak mert többet kerestem vele mintha nem - erre 4 szintet is ugrottam
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
gmx9
aktív tag
-
Evome
senior tag
Írja valahol hogy melyik csapatba hány ember van benne? Mert kíváncsi vagyok hogy aki kiad 10 eurót egy csapatváltó cuccért azt mennyire hülye
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
warcat
veterán
Előre,győzedelmes vörös seregünk
nincs már messze Berlin[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
törölt tag
Hopp, ennyi volt a Summer Sale? A normál oldal jött be 19:00-kor
-
Samus
addikt
Én is néztem. Most pedig le is halt.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Csapoati
nagyúr
Oáááá, ott a Skyrimem. 10,19 eurónál még nem nagyon volt olcsóbb, gondolom (nem Kelet-Ugandából).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
warcat
veterán
Alap Sykrim csak 3.74 euró,toborozzák a sok palimadarat később a dlck beszerezhetetlenek értelmes áron.
-
Ryder62
őstag
Skyrim Legendary 10,19 €
66% offBest buy
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Csapoati #65976 üzenetére
bizony én is ezt néztem, hogy nofene, ez nem drága kár, hogy már megvan
hmm..egyik szemem sír, a másik nevet. Kiírta hogy kaptam 2 új tárgyat, egyet szavaztam. Két summer kártyát ír. Viszont raktárba semmi nem került Aki járt már így, annak idővel előtűnt, vagy mondjak le róla?
szerk: áh, frissítés és meg is van, két kártya egy szavazásért. fura.de ennyi baj legyen
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
szami777
addikt
válasz Csapoati #65976 üzenetére
kár hogy nincs legendary upgrade. Mondjuk annyira nem érzem a késztetést a +3 dlc-re az alapjátékkal is harminc óra után sehol se tartok
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
warcat
veterán
Az egyik summer kártya foil lett a ruszki győzelemből,hamm majdnem 2 euró
Szerk.:sajnos nem opcionálisak a dlc-k,rengeteg mod igényli a meglétét,és az adja igazán a játék sava-borsát később,ezért csak a Skyrim LE-t tudom ajánlani megvásárlásra.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Jól gondolom, hogy nem nagyon várható nagyobb leárazás skyrimre?
Illetve szavazzatok batman kell nekem!
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
törölt tag
válasz morvaigaben #65984 üzenetére
Adtál pontot a csapatnak?
(#65986) albert8
Bízom benne, hogy lesz szóval várok.
(#65988) alratar
Nem a lilák lettek a másodikak?
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Áhh... pedig a másodikok voltunk! (kék csapatban vagyok)
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
bul07
nagyúr
válasz Arkennys #65989 üzenetére
Igen aki pontot csinál az kap 1 kártyát
Lassú
Amúgy ha valaki meg akarja venni a The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition 10,19€ az keressen meg privátba
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
warcat
veterán
Jesszusom mennyi pénzt szórhatnak el az emberek,nézzétek a számlálókat,az előbb raboltak pontokat a vörösöktől,egyből lett rá válaszrablás,pedig hány euróba fájnak ezek a dolgok Irigylem a Valvet,csak győzzék lapátolni a pénzt.
-
törölt tag
Szavaztam és kiírta hogy új holmi inventoryban. Átléptem oda, és fent zöld alapon írja hogy egy kártya. De a listában nincs benne. Ötlet?
No problem, közben megjött
+ A csapatba tett pontokért járó kártya mikor jön meg és hogy? Vagy ez volt az?[ Szerkesztve ]
-
morvaigaben
tag
válasz warcat #65993 üzenetére
Jó kitalálják ezeket a dolgokat
Hiába eurocentekről van szó, rengeteget craftolnak + a versenyszellem, szerintem idén fognak a legtöbbet kaszálni, ha nem csökken a vásárlók lelkesedése..[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Arkennys
addikt
Azt hol lehet megnézni, kik nyertek és mit kapnak? (tudom, mai még nincs kint, de ha lesz)
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.