Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plebi

    senior tag

    Family share tesztelés miatt változtattam meg tegnap a jelszavamat és működik a piac, szóval nincs a jelszóváltással ideiglenes "kizárás".

    A másik:
    Ez a családi megosztás dolog még eléggé használhatatlan. Az elképzelés jó lenne, de most totálisan nem arra használható, mint aminek megígérték.

    Egyszerűen csak úgy működik, ha a családtagod, vagy haverod, barátod a saját gépén belép a te accodba, a te jelszavaddal, pedig a levélben és az oldalon is az van, SENKINEK NE ADD KI A JELSZAVADAT.

    Így adtunk eddig a szarnak egy jó nagy pofont.

    Miután e-mailben megadod a kapott kódot, a családtagod, vagy haverod, barátodnak a könyvtáradban találja magát és a lista alján kidobja, hogy mik a saját játékai.

    A leírásokban arra lehetett következtetni, hogy te az otthoni gépeden, ha egy ismerősöd, családtagod, barátod stb, hozzáférést adott a könyvtárához, akkor azok megjelennek nálad, valahogy, valahol külön szedve, ehelyett az egész teljesen ellentétesen működik.

    Ez így eddig egy rakás sz@r.

    Alien83:

    Régebben egyik barátlistás ismerős kölcsönadta az accát, hogy ki tudjam próbálni a P CARS-t. Megadott egy ideiglenes jelszót és beléptem a saját gépemen, Kilistázott mindent, ami neki megvolt és ráadásul minden egyéb játékot is ami az én gépemen telepítve volt. Ez így mondhatom nagyon jól nézett ki.

    Most, hogy elindult a béta a családi megosztáshoz, megjelent az engedélyezhető felhasználók között. :W

    Ez így nagyon...

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Új hozzászólás Aktív témák