Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz #79621120 #51798 üzenetére

    igazából most se igazán szegmentált a piac. ubi-t leszámítva (ami megjelenik steam-en is), minden új játék, vagy itt, vagy ott jelenik meg. a független fejlesztőknek van némi választása, hogy melyik boltba drm kliensbe akarják vinni a játékukat, de ennyi. nem tudod megvenni a BF4-et steam-re, nem tudom megvenni a half life-okat, portal-okat origin-re, stb. az meg, hogy origin-ből is meg tudod venni a steam-es tomb raider-t, semmiben sem különbözik attól, hogy amazon-ról vennéd ugyanazt, a játékok árversenye pedig ebből van.

    szal én jobban örülnék, ha csak egyetlen kliens lenne (jelenlegi felhozatalból a steam tűnik legkívánatosabbnak), de az mindegyik kiadótól független lenne. esetleg non-profit alapítvány által irányítva. persze ezek csak vágyak.

    (#51840) maroskah
    azt nem vágom, hoyg ez a legutóbbi ápr. 1-jére készített honlap miért járja be megint a netet. május óta pl, hozzá se nyúltak. vagy csak azért, mert most van az a bizonyos 2013 ősze?

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák