- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Régen megvettem, de most véletlenül telepítettem a Medal of Honor játékot. Egyenlőre nem akarok játszani vele. Mivel ez EA, így jobb félni mint megijedni. Mit tudtok a játék "telepítési korlátjáról"?
A steam nem ír róla semmit, viszont az EA lap gagyarászik valamit, amit nem tudok hová tenni. Szóval Vezérlőpult/Programok/Eltávolítás törölhetem vagy játszak el valami Deauthorizing játékot előtte?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
danih
veterán
válasz SQX_Barto #51150 üzenetére
Hmm ilyen "alulnézetes" 3d-sből szerintem nem volt olyan sok, nem is csodálkozom, nekem is fura volt ez a perspektíva.
(#51152) VGYke: ha egyelőre nem akarsz vele játszani, szerintem ezzel a címmel nem kell ilyeneket játszani, csak uninstallálod. Ez a szabály 5 gépre vonatkozik, egy adott időben.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Anno nagyon jól elvoltam vele, nekem tetszett a játék.
Mindehol csak a 2D-s van, ahogy nézem, az meg annyira nem jön be. (Nem hiába vagyok FPS gamer )#VGYke:
Kell hozzá deauthorize elvileg
Érdemesebb uninstall előtt elindítani azt. Jobb a békesség alapon.#danih:
Komolyabb hardverváltoztatás után már az "új gépnek" számít. Jobb a békesség alapon ajánlom azt a toolt. Nem tart semeddig.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
pigster
senior tag
Lhete olyat csinálni, hogy játékódot nem a steam könyvtárba aktiválok, hanem Giftként? Ha igen hogyan?
-
napi: nazi zombie army, ajanlott lightos multi lovolde
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
csaba951
veterán
Steam kliensből helyi tartalom törlése. Ez megcsinálja a deauthorizont is, elvileg.
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Sajnos beleszaladtam egy csalóba... itt részletezem: [link]
Azt szeretném kérdezni, hogyha írok a steam supportnak, hogy ez történt velem... akkor esetleg ők tudnak tenni valamit az ügyben?
Vagy felejtsem el ezt a részt és rendőrségi ügyet csináljak belőle?Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Rent
senior tag
ha vki venne egy nazi sniper packot (4db) 1 érdekelne!
-
bul07
nagyúr
Sniper Elite: Nazi Zombie Army 4-Pack -hoz keresek még három embert , kb; 760Ft/db
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
munky
őstag
válasz cashback #51164 üzenetére
A Steam Support azért lehet felejtős, mert tudomáson szerint hivatalosan nem támogatott a Steam giftek adás-vétele. Legalábbis Seam fórumon eddig azt láttam, hogy törlik az olyan témákat, ahol pénzért próbálnak ilyet árulni, azzal az indokkal, hogy ezek ajándékozási célt szolgálnak.
Egyébként nagyon nem szerencsés ilyen üzleteknél a bankszámlára utalás, a paypal szerintem alap feltétel, mert sokkal gördülékenyebb az utalás. Persze ugyan úgy átvághatnak, csak nem 3 nap múlva derül ki...
[ Szerkesztve ]
-
válasz cashback #51164 üzenetére
Ha a Steam supportnak írsz, még te ütheted meg a bokádat, mert hivatalosan nem árulhatsz Steam gifteket. A magyar rendőrség talán kezdene valamit a hamisított átutalás screenshotjával, de ez is eléggé kérdéses.
Mondjuk a rendőrség is felejtős.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cashback
őstag
válasz TazLeacher #51167 üzenetére
Igen... én is valami ilyesmire gondoltam hogy ezért nem érdekli majd őket.
Mindenesetre egy próbát megérhet a dolog.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
bul07
nagyúr
Oké
Ha még egy ember jelentkezik megveszem( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ayo
veterán
válasz cashback #51173 üzenetére
par segitseg: 1 probalj steam supportot mert alapvetoen teljesen kiszamitatlan az egesz - nyilvan keruld a temat inkabb mondjuk kodot adtott volna erte v ilyesmit irj. support lassu es nem a legjobb de probalkozni mindig kell.
a masik: en anno neztem ezt az arcot amikor irtal phra hogy ezt akarod felvenni stb. nem akartam beirni mert ugyse szamitott volna de tokre beakartam hogy privat profillal alapbol nem. most kicsit sajnalom de szerintem ugyis belementel volna. egy nagyon fontos amit en is mindig megirok mindenkinek mivel nem egy uzletem volt: rohadtul leszarom a bizonylatot a screenshotot stb. mivel nekem is van photoshopom es tudok ezret gyartani. ha penz megjott megkapja. ennyi. egy bizonylattal semmit se lehet kezdeni sokan felhaborodnak mikor azt irom hogy ne kuld mert nem erek vele semmit se de ez van. javaslom neked is ezt a stilust szerintem megeri.
(#51171) munky: paypal szerintem ezerszer konnyebb a csaloknak mint egy otp. az oke hogy egybol megkapod ha hetvege van de otprol nem nagyon lehet semmi trukkos refound. neki penz kellett jo uzlet volt belement igy jart. az alaptrader skill a turelem szerintem. szerintem egy magyarbank is siman lehet szerencses ha nem egy screenshotert adjuk el a legujabb CODot mert most pontosan ez tortent
(#51175) Mardel: wizorb se rossz de szerintem shattered ezerszer jobb es az is hibes
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
addikt
válasz pigster #51157 üzenetére
Venni lehet csak giftként, amikor vásárolsz akkor megkérdezi mi legyen vele, ott lehet választani hogy tegye a Raktáradba.
Ha csak kód, abból nem tudsz giftet csinálni, vagy aktiválod magadnál, vagy magát a kódot adod tovább.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
bul07
nagyúr
válasz Joe Swanson #51179 üzenetére
Az nem nyerő , sajnálom
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SQX_Barto
addikt
válasz Mardel #51175 üzenetére
Láttam ezt is, nekem pont olyan kellene, mint a Diamonds 3D volt.
Szerintem felejtős, de köszi a választ, meg a többieknek is!If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
cashback
őstag
Amikor írtam, az már azt követően volt...
Sajnos bele esetem abba a hibába, hogy gyors voltam (családon belül volt esküvő ezt követő napokban és ezt követő pár napban nem lett volna időm elintézni... így elfogadtam a bizonylatot... mert hát ki hamisítani 2perc alatt egyet??? )Viszont ahogy lejjebb is írták... a saját káromon tanulok.
Supportnak írtam (hasonló szöveggel).
Illetve a rendőrségi feljelentést is megteszem jövőhéten. Azért ez a srác keményen hamisítja a bankos bizonylatokat.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Joe Swanson #51179 üzenetére
Nem teljesen értem a gondolkodásmódod. Te sosem küldesz semmit előre...de a másik féltől elvárod? Ennyi erővel pont lehetsz ugyan annyira csaló, mint ő. Most itt speciális helyzet volt, mert a tag ifjonc. Itt volt igazából a hiba, és nem a screen-el. Az itt bejáratott brigád nagy valószínűleg nem cseszi át egymás agyát (nagy ritkán, de ennyi rizikó van, ha vásárolsz, ha eladsz...).
-
danih
veterán
válasz TazLeacher #51186 üzenetére
Szerintem TF2 kulcsra gondol, ami tradelhető.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz TazLeacher #51186 üzenetére
Ha én árulok valamit mondjuk egy játékkulcsot, akkor én kérem előre a cuccost, viszont a giftes esetekben maskepp van, mivel kulcsokban , azaz (TF2,CS:GO,DOTA2) kulcsokkal kereskedünk, így tuti senki sem csesz at senkit.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Joe Swanson #51188 üzenetére
De ha te árulsz valamit, és előre kéred a cuccost, itt meg mindenki azt tanácsolja, hogy sose küldj előre semmit, én meg azt mondom neked, hogy a Steam topic-ban mindenki azt mondta, hogy ne küldjek előre semmit, akkor mi van?
Te nem küldesz előre, én nem küldöm előre, keresel másik vevőt. De ha mindenki azon az állásponton van, hogy "semmit nem küldök előre", akkor hogyan is tovább?
szerk.:
Rosszra válaszoltam, erre akartam:(#51177) freeroam12
Sajnos most a saját károdon tanulsz. Én soha nem küldök semmit előre.[ Szerkesztve ]
-
maradt nalam egy utolso darab a nacizombi 4 packbol, 700-ert vagy 2 kulcsert, ha kell vkinek.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Joe Swanson
senior tag
válasz TazLeacher #51189 üzenetére
Eddig ezen nem problémáztam, mert mindíg találtam olyat aki előre adta, és megbízik bennem, Aki meg nem bízik az keressen mast. Nem kotelezo velem tradelni. Én csak annak adok előre kulcs esetében, akinek több jópontja van , mint nekem.
-
ayo
veterán
válasz cashback #51183 üzenetére
20ezer folott foglakoznak barmivel a rendorsegen tehat kene keresned meg arcot akit atvert es esetleg ugy. termeszetesen ez millio ev is lehet ha egyaltalan lesz belolve valami. amugy nem olyan kemeny grafikai melo ilyet csinalni gondolom van sablonja is es az gyorsabb.
-
Orias
csendes tag
Crysis 3 Akció. 299 rubel.Nyelv: RU/PL
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Vertigo18 #51198 üzenetére
igy talan tobbet er vele o is
cryisis 3 mennyire jo? nekem 1 nagyon bejott 2 nem volt rossz 3bol csak beta volt multi de haaat az 5 perc es delete. single nem volt rossz de tokre 2.5 nek ereztem a videokbol. valaki tud infot?
(#51201) mate3553: multi mint irtam nem nagyon mozgat, masodik reszben se toltam, csak hat a 3 betaban csak az volt... hat akkor meg varok vele, ugyis van meg mivel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest