- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz BigBlue69 #50150 üzenetére
Fóliás külön van. Tehát lesz egy Level 5 meg egy Foil Badge. (Nézd meg a Level hajhászokat, náluk is mindenből kettő van, level 5, meg foil)
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Arcképgyáros
és a fóliás kitűző több xp-t ad?
-
SQX_Barto
addikt
válasz -secret- #50155 üzenetére
Csak 100XP-t ad.
Én semmiből se venném meg a fóliásat, mert jóval többe kerül, bár mostanában nem néztem Market-et, hogy mennyire zuhantak az árak.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
djculture
félisten
Örülök hogy nem izgat engem ez az egészt kártyázási téma, ha kártyázni akarok leülök a haverokkal ultizni...
-
csaba951
veterán
válasz -secret- #50141 üzenetére
Én örülök neki, hogy kiraktad!
Mindenképpen rakd ki hozzá a foil változatot is! Most csak 12,71 € befizetésével már meg is szerezheted! Olyan egész biztosan nincs egyik havernak sem! Ők hagy gyűjtögessék csak tovább a sima Level1-5 változatot!
És még jól is nézz ki!
Prestige MasterFoil / Level: 1
XP: 100[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Alien83 #50160 üzenetére
Kis szerencsével 12,71 €-ért eladva már 1,65 € haszna is lehet rajta az eladónak. Ez azért nem rossz, csak sokat kell rá várni amíg elmegy a teljes set.
#50161 Youri
Igen! Én már azon sem lepődnék meg, hogyha a HL3-ból csak a kártyás rész jelenne meg, a játék meg nem. Vagy esetleg a Level5 vagy foil Level1 kitűzőhöz kapnál egy ingyenes HL3-at.[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Rég jártam erre, lenne viszont egy kérdésem.
Egykori e-mail címem inaktív lett és nem tudok belenézni a fiókomba (e-mail).
Wint telepítettem újra, a régi HDD-n ment a steam, viszont ahogy az újra rátettem a klienst guard egyből ugrált.
Mailt viszont nem tudom megnézni. Visszatettem a régi HDD-t, de itt is kéri a guard már a kódot.
Supportnál látom van magyar nyelv, így kommunikálni is lehet magyarul, vagy csak a tájékoztatás végett van ott?
E-mail címem szeretném megváltoztatni, viszont ahogy látom csak supporton keresztül tudom megtenni és most már a steam accom is azon keresztül elérhető.
Kérdésem pötyögjek nyugodtan magyarul, vagy vegyek elő szótárt és a végére bökjem oda, hogy Sorry my bad english... -
bul07
nagyúr
válasz szacsee #50164 üzenetére
Nem tudod ugyanazt a email nevet újra regisztrálni?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ayo
veterán
remelem mar mindenki varja az estet - ma jon a Divekick, aki nem ismerne annak ajanlott a 2 video
http://jateknaplo.blog.hu
-
sagem
addikt
Ennek sem én vagyok a célközönsége..úgy 10 percig szórakoztatna, de aztán..ugyanolyan mozdulatok, hamar elszálló mosolyfaktor..akkor már inkább vmi klasszikus verekedős
De az pozitívum, hogy egy kulccsal mindegyik verziót megkapja az ember
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
Wow, kártyás lett az Empire: Total War és a a Napoleon Total War is. szép nagy letöltések..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
SQX_Barto
addikt
Hát ha már a trailer alapján "ezdeszar" érzés fog el, lehet nem nekem szánták
Az meg, hogy kártyás sokakat hidegen hagy.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Csapoati
nagyúr
-
sagem
addikt
válasz Csapoati #50180 üzenetére
100% hogy kártyás lesz, most már az összes rész az ez sem fog kimaradni az tuti Nekem sem Steames a Medieval 2, és én sajna nem is tudom beregelni alá, vmi PlayOn féle "Legjobb választás" kiadás, ehhez nem járt Steam kulcs..
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Cheesus #50183 üzenetére
jaja, ebbe a percbe néztem kiraktam egy kártyát 0.25 ért erre pár perc alatt már 0.10 a legolcsóbb......
Igazából evvel az a baj, hogy lehetetlen eladni a kártyákat 10 eurocent fölött....ugyanez a helyzet a napoleon tw-nél is, lehet h várok egy napot, aztán veszek hármat összesen kb 0.15-ért és kitűzőt csinálok“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
szami777
addikt
válasz Alien83 #50186 üzenetére
A fő baj nem is ez, hanem hogy a ritka dolgok, mint pl a ritka hátterek ára lemegy, mert egy két retardált majom 10 centre leveszi az árát.....legalább ezeknek, meg fóliás kártyáknak megmaradna a normál ára
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Csapoati
nagyúr
De nem értitek... könnyen lehet, hogy a badge-et farmolók verik le az árakat, hogy ne 0,5-ért kelljen megvenniük 3-4 kártyát, hanem mondjuk beraknak egyet jó olcsón, az lejjebb veri az árakat, és akkor 4-5-öt kell megvenniük 0,1-0,15-ért.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sagem
addikt
válasz Alien83 #50186 üzenetére
Többnyire csak a bundles játékok árai esnek..azon meg nem is kell csodálkozni szerintem. Amelyik még nem volt bundleben vagy nem eleve ilyen 2 dolláros cucc az nem nagyon esik 0,10 alá..legalábbis szerintem, én az ilyen játékokról beszéltem
[ Szerkesztve ]
-
-
sagem
addikt
válasz maross #50191 üzenetére
Hivatalos csak a Steames csoport van, de nem/lassan frissítik. Ez nem hivatalos, de talán a leggyorsabb (a fórumokat leszámítva ) -> http://www.steamcardexchange.net/index.php?showcase-filter-recadded
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
X Rebirth
Steames
49.99 EUR* (44.99 EUR* előrendelve )
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest