Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz csaba951 #34922 üzenetére

    Csak azért nézek az áraikra csúnya szemmel, mert a Crystal Dynamics éra eddigi mindhárom epizódja (Legend, Anniversary, Underworld) is 10 euró kerülnek. Ennek fényében szerintem 5-6 eurónál többet nem kéne elkérni alapáron. Jön egy leárazás (jobb esetben -75%) és mindegyik epizód 2,5 euró lesz független attól, hogy Core Design vagy Crystal Dynamics epizódról van szó, márpedig az utóbbiaknál jóval többet kap a vásárló minden téren.
    Egy másik szemszögből vizsgálva a dolgot: a GOG.com is árulja az összes epizódot, itt már a 6. rész (AoD) is kapható, de a lényeg, hogy a GOG az első három epizódért együttesen összesen kér 10 dollárt, gyakorlatilag így egy régi epizódért a GOG-nál a jóval alacsonyabb alapár és a dollár valuta miatt kb. a harmadát kell fizetned a Steam-es árnak (10 euró helyett 3,3 dollár). Emellett a GOG már Windows 8-ra is felkészítette az összes régi epizódot.
    Mondjuk nem akarok telhetetlennek hangzani, örülök, hogy a Steam-en is immár kaphatóak a Core Design éra darabjai, csak kétlem, hogy a GOG-ra valós fenyegetést jelentene.
    Amúgy azért egy Multi-Langauge támogatást elviseltem volna, ha már Windows Vista/7/8 OS-ra feljavították őket. :)

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák