- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz lostprophet #27146 üzenetére
A yuplay-en már elfogytak a dlc kulcsok (az egyik)
[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
lostprophet
aktív tag
válasz Bluerainbow #27151 üzenetére
Akkor még időben sikerült
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
bullseye
addikt
válasz lostprophet #27146 üzenetére
thx, én hülye az Originen néztem
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Ez a witcher (1) mennyire hasonlít a Fable TLC-re? (Játékmenet, játékstílus, műfaj)
-
Riccsiz_h
aktív tag
egyet a nindzsáknak
A9P5X-RnyolcYYE-LBCháromJ (Ion Assault)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
warcat
veterán
Ejj, milyen durva forgalmuk lehet,most néztem eddig 65 eurót költöttem,ma lehet felugrik 100-ra,és még nincs Deus Ex +utolsó 1-2 napi puskapor amit valószínű elsütnek...
EA: It's in the crate!
-
-
Amantius
senior tag
Ha valaki nem hallotta volna:
Nagy gáz, kis szerencse!
-
m4rk_
aktív tag
Gotham City Impostors, 870FT a GameStopon... [link]
Szerintetek aktiválható Steamen?
-
Amantius
senior tag
-
KubanitoS
veterán
-
Amantius
senior tag
válasz KubanitoS #27167 üzenetére
Na igen. Nekem fájó pl a Mass Effectnél, hogy a történet végére beintett az EA. Gondolom a csőd szélére kerülnek, ha megcsinálják a lokalizációkat. Készítik, lelkes emberek, de nem igazán értem, miért nem lehet ezt támogatni. Miért jó ezeknek a nagy cégeknek, hogy rühellik őket. Szerintem pozitívan jönnének ki. Példát vehetnének az ilyen hozzáállásból, mint ami most az AWAN-nél történt..
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Wolverine
félisten
válasz DeFranco #27155 üzenetére
Elvileg mindkettő RPG, és mindkettő TPS nézetű. De a hangvételük más - a Witcher sötétebb... Szerintem mindkettő remek játék a saját jogán.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
warcat
veterán
válasz AxBattler #27176 üzenetére
Na persze,előbb vészeljük át az utolsó pár napot,szerintem megtoldják még valamivel,flash salek óránként stb... Ráadásul tervben van egy BF3 premium meg Guild Wars 2 ha megtetszik a hétvégén....
Kész csőd lenne, ha a Diablo 3 RMAH nem szponzorálna euróbanEA: It's in the crate!
-
Mardel
őstag
válasz AxBattler #27176 üzenetére
Mondjuk ha azt számololm hogy UT2004 EVM és SC EVM, meg egy bugos Starship Troopers EVM, és GW + első 2 kiege az összvissz játékgyűtjeményem ami kb. 26 ezer Ft-ra jön ki amennyibe kerültek.
Most az utóbbi évek játékait kezdem bepótolni ahhoz képest 40 ezerért összesen 76 játék az nem olyan vészes.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
BigBlue69
őstag
valakinek egy l4d2?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Amantius
senior tag
válasz lostprophet #27181 üzenetére
Biztos olcsóbb, mint megcsinálni. A Dear Esthernél is megoldották.
(#27189) Youri: Az már igaz. Ez csak ráadás.
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Talisman
csendes tag
Nekem is szükségem lenne 1 l4d2 lehetőleg 4packből, mert arra van már csak költségvetés
Adelante tormenta!
-
Scholes9
nagyúr
Egy L4D2 4-es pack-ba én is beszállnék, az egészet megvenni sajna most nincs keret
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
albert8
veterán
Másnál megy a steam?
Én elinditom, be akarok jelentkezni és a feladatkezelőben bejön egy olyan, hogy steamerrorreporter32Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Gergosz2
veterán
válasz Amantius #27172 üzenetére
Na igen. Nekem fájó pl a Mass Effectnél, hogy a történet végére beintett az EA
nekem például tetszett a vége.Mindhárom részt végigjátszottam az első kettőt nem is egyszer.
MIndenki sablon befejezésre várt, hogy reaperek megdöglenek, Shepard hős lesz, aztán galaxisbéke meg stb.Szóval jó volt ez , tetszett hogy egy nagyobb rendszerbe helyezték bele az egész történetet.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest