- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolic
őstag
WTF?
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
BigBlue69
őstag
-
Niczo
senior tag
Aki indieroyale-t akar venni, az most tegye, egy Anonymous tolja a $213.63-akat, így megint $3.99 a csomag
[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
csigacska
tag
Nah nálam most elindult, bár igen gyakran 503-mat dob a Store-ra, és a többire is.
Most megint lehalt teljesen már nem adja be a Store-t se, mind1, majd helyrejön. Még sikerült az előbb az online user statot megnéznem, igen szép esés volt benne.
[ Szerkesztve ]
-
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=784745&page=26
We're currently experiencing unexpected downtime that started around 10:30 PST. We're working on getting everything running again as soon as possible.
-
Źşë'
addikt
válasz MasterDeeJay #19462 üzenetére
az a fura h nekem a friends listet nem éri el, a kliens főoldal az nagy nehezen bejön
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tupacamaru
veterán
Most nekem elindult.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Telda
addikt
válasz tupacamaru #19466 üzenetére
Hát nekem ugyan úgy nem jó, a friendek túlzottan nem érdekelnek, hanem az itemek a TF2ben sem érhetőek el .
-
tupacamaru
veterán
Lement 25.337-re is most. Csak 4 millió ember nem tudott ma este játszani.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Telda
addikt
válasz tupacamaru #19468 üzenetére
Nem hiszem hogy túlzottan érdekli őket, illetve mi sem tudunk vele mit csinálni csak elviselni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tupacamaru #19468 üzenetére
Most már jó
-
kovsol
titán
Valakinek volt már olyan, hogy le akart tölteni egy játékot majd pont akkor újraindult a gépe, és beragadt a letöltés ? Most folyamatosan azt írja a TF2 re hogy letöltés alatt! pedig nem is tölti, nem tudom leállítani, törölni semmi, akkor kifagy a steam. A mappáját se hoztra létra. Restart megvolt már, steamet repairoztam is, már csak az uninstall nem volt. Viszont az lenne a kérdésem uninstall esetén letörli a letöltött játékaimat is ugye ? szóval előtte jobb ha átmásolom máshová őket, hogy megóvjam az enyészettől
May the Force be with you!
-
SityiSXT
őstag
Áramszünet volt, szóval erről most tényleg nem ők tehetnek.
-
-
Youri
veterán
Erre esetleg valaki valamit tud?
RTX ON
-
Az mondjuk ritka eset hogy egy (több) szünetmentes minden előjel nélkül bekrepáljon.
Nekem hetente csinál öntesztet a szünetmentes (98-as gyártású APC Smart1400), ha gáz van akkor egyből küld e-mailt. Időzített önteszt nem kerül semmibe, alapból engedélyezve is van.
Ekkora szerverparknak lehet hogy már saját generátora van, na ott elképzelhető hogy nagyobb a hibalehetőség. (habár ezért szokott egynél több lenni pl kórházaknál)
Az viszont érdekes véletlen hogy pont egy csúcsidőszakban történik mindez.Sztem csak Gabe Newell nyúlta le a szünetmenteseket áramszünet alatt a mikróhoz hogy legyen meleg kajája.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz maross #19479 üzenetére
Elvileg elég ami 6-8 percig stabilan tud áramot szolgáltatni. Persze a biztonság kedvéért ebből a rendszerből rögtön kettő kell. Ennyi idő alatt az automatikus indítás már üzembe helyezi a dízel generátorokat, amik hosszú távú energiatermelésre is képesek. Persze ebből a rendszerből is kell kettő. És minimum kéthetente rövid próbaüzemeket tartani, hogy a rendszer tényleg működik-e. Ez edzésben tartja a személyzetet is, hogy ne nézzenek csodálkozva, ha tényleg elmegy az áram.
Tény, hogy mindez sokba kerül, viszont a Steam-nél ez a rendszer egyik kritikus részét jelenti. Tehát mindenképpen ki kell építeni. A másik ilyen a redundáns hálózati kapcsolat kiépítése. Fizikailag több helyről kell netet kapniuk, különböző szolgáltatóktól is.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz csaba951 #19482 üzenetére
Igen, egy kórházban, vagy egy biolaborban ez elképzelhető, de egy profitorientált cég próbálja az ilyen irányú költségeit a minimumon tartani.
Ha úgy számolnak, hogy [egységnyi beruházás kötlsége] > [3 anyázó fórumtopic, aminek a lakói a legközelebbi akciós GTA IV GOTY -nál már rohannak is újra a kasszához] akkor abból a beruházásból semmi nem lesz.
-
csaba951
veterán
Dungeon Siege III chrash on start
Úgy nézz ki, hogy a készítők bénák, és ez a hiba nagyon sok embernél fogul elő. A játék Steam fóruma tele van hasonló segélykérő üzenetekkel.
Megoldás 1:
Lusta vagyok lefordítani, de szerencsére alapfokú angol tudással is érthető (szerintem). Ez a megoldás működik a legtöbb ilyen esetnél.I'm not 100% sure that this will help everyone, but it helped me.
NOTE: This applies to Windows 7. Only minor differences exist for other Windows versions.
Close all applications
Go to Control Panel -> Region and Language
On Formats tab, set Format to English (United States) (don't change anything else)
On Location tab set Current location to United States
On Administrative tab in the Language for non-Unicode programs section, click the Change system locale button and in the new window again select English (United States)
Click OK and restart Windows when promptedAfter that, start Steam again and execute Verify the integrity of game cache option one more time (right-click game in your Library, select Properties, go to Local files tab and click the said button).
Start the demo and it should work.
CONCLUSION: I've tried several other methods to solve this problem but none of them worked. Since Obsidian mentioned that we should send them information from which country/region we are, I thought why not try switching everything to English (United States) and that actually worked. Seems that game is "locked" to US region and English language and it causes the crash on startup.
My Regional settings before change: Serbian (Latin, Serbia)
REQUEST: I ask that other people who try this method post here if it helps or not. Also, if you want, for the reference, post Windows Locale settings that you had before you made this change. It could help Obsidian to fix this problem completely, especially in the final product.
Megoldás 2:
Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package telepítése, újratelepítése. Többnyire nem segít, de néhány embernek bejött. -
Youri
veterán
ollie: Semmi különleges nincs, de majd megpróbálok kilőni pár dolgot
csaba951: Ezt is kipróbálom majd akkor, egyelőre most melóban vagyok, köszi
RTX ON
-
mpierre
veterán
Már régebben leszedtem, nekem nem volt vele gond, akkoriban még angol volt a sztím kliens beállítása, ellenben az ország Mo. volt.
(Bazi nagy csalódás volt eddig. Kb 2 órát öltem bele... )
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
-
mpierre
veterán
válasz maross #19490 üzenetére
A Skyrim-ban már van pár 100 órám. Kis komótosan játszom, nehogy gyorsan elfogyjon.
Ezt a Dungeon Reckoning.t még nem ismerem. Majd meglátom, ha sokáig nem jön a Dio 3, akkor esetleg.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
JSaN
addikt
Holnap indul az uj Bundle, termeszetessen steames. Eleg jonak tunik a kinalat.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
-
phenomHUN
senior tag
válasz maross #19493 üzenetére
Weboldal: http://groupees.com/bemine
Wasteland Angel (PC Steam only),
Sideway New York (PC Steam only),
Xotic (PC Download + Steam),
Beep (PC/MAC download + PC Steam),
The Ball (PC download + Steam)Nem rossz.. minimum $1 a beszálló
[ Szerkesztve ]
-
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Portal 2 problémám lenne. Sose volt még gondom játék futtatással steamen, se XP, se Win7 alatt. Most a Portal 2 viszont rosszalkodik. Windows 7 Prof 64bit alatt 2 hónapja nagyban toltam a coop-ot cimbivel, de aztán crash-elt a gép. Felment egy XP, utána vissza megint egy Windows 7 64 bit, de most Home Premium.
Ma akartunk játszani, és amint elkezdődik a coop, kifagy, aza a hibaüzi, hogy a portaé2.exe működése leállt. A töltéssel nincs baj, az invite-al nincs baj, amint bent vagyunk a játékban, utána pár másodpercre dob ki. Néztem guglit, eddig nem találtam megoldást.
Ötlet?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest