Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz viharhozo #10353 üzenetére

    Az olcsó ár a regionális árazás miatt van, a pofátlan mértékű ruszki szoftverkalózkodással nem lehet máshogy konkurálni. Namost Steamen lehetőség van mindenféle régiós korlátok betartatására, de egyes kiadók nem élnek vele, így lesznek azok a játékok egész világon felhasználható korlát, és veszélymentesek(szürkeimportos kulcssefterek legnagyobb örömére).
    Na most amelyiknél viszont ip lock van az már macerás dolog, mert csak adott régióból aktiválható, és a "hirtelen helyváltoztatás" pl ruszki kódok aktiválása érdekében az legalább olyan megítélés alá esik, mint ha ugyanarra az időre azért változtattál volna hely.. izé IP-t, hogy a ruszki steam boltban direktben vedd meg az olcsóbb változatot, azaz kvázi VPN-el olcsójánoskodni akartál volna, amit nem szeretnek sztímék, rajtakapás esetén játék elvétel, nagyon ritkán(valszeg ismételt és nagyobb összegű okosítás estén) account ban járhat érte. Ha az aktiválás előtt, és után pihenteted a fiókod elérését itthoni IP-ről, akkor kevésébé fognak gyanút, és a gyakorlat azt mutatja, hogy időnként egy-egy ilyen aktiválást simán meg lehet úszni(mint ahogy egy-egy kisebb VPN-es vásárlást is), de gyakran nem egy életbiztosítás élni vele.

    jer1cho: fórumos munkálkodása alapján(nem azért regisztrált hogy kamu kulcsokkal szúrja ki a szemünket), ismerősök megelégedéssel vásároltak nála, és egy magyar magánszemélyről van szó, akiért el tud menni a fekete merci, ha bannolják miatta a millás sztím fiókot.. ;] :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák