Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zegi_norbi

    tag

    Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de engem nem hozott lázba ez a Solo season. Kedvelem a karaktert, meg azokat is akik hozzá köthetőek, de csalódott vagyok.

    Lassan 6 hónap telik el és az a tartalom áradat, amit ígértek, azt nem látni nagyon sehol. Persze újra kellett gondolni a fejlődési rendszert, gondolom a munka nagy részét addig félretették és ezt csinálták, ezt megértem. Szintén megértem, hogy a 2 filmmel kapcsolatos játékbeli tartalom jött és jön, ezt is megértem hiszen tolni kell a marketinget viszont elfogadni már nem tudom.

    Szerintem egy vicc, hogy Finn és Phasma előbb kerülnek be mint egy Obi Wan Kenobi, akinek mellesleg már alapból bent kellene lennie de mindegy. Hiába kéri a játékosközösség például a Clone Wars szezont is, majd "hamarosan". Rengeteg potenciál van pedig ebben a játékban, annyi de annyi karaktert, pályákat és egyéb dolgokat lehetne belerakni a SW világából hogy nem igaz.

    Attól félek ez a "live service" erre a játékra nézve azt fogja jelenteni, hogy eldöcögnek a szekérrel lajhár tempóban egy ideig, közben potyogtatnak egy kis tartalmat a játékosoknak, aztán jön is a kasszarobbantó 3. rész a régi jól bevált szezonbérletes sémával.. Ez meg megy a süllyesztőbe.

    [ Szerkesztve ]

    "Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park

Új hozzászólás Aktív témák