- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz venomka1 #5276 üzenetére
Esetleg a monitorod nem 16:9-es és 1920*1200-ba fut?
A másik, hogy kicsit erőltesd már magad és légyszíves, használd a magyar írott szöveg legalább alap szabályait (mondatkezdés stb...), ha emlékeim nem csalnak ezért már szóltak más topicban is régebben.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz venomka1 #5278 üzenetére
Nincsenek kasztok, a kártyáktól függ milyen +cuccokkal mész, ezt neked kell beállítanod (ahhoz, hogy a legtöbbet használhasd meg kell venned). Karakterkinézeteket detto.
Járműbe beülni a földön "random" lévő jeleknél lehet, ha felveszed akkor azt elhasználva repülhetsz, vagy éppen valamelyik lépegetőt irányíthatod.
Amúgy nem beszélsz angolul (vagy valamilyen nyelven)? Mert ezeket leírja elég érthetően, na meg ott vannak a solo küldetések amik egyfajta oktatásnak is jók.
A tv-nél nézd meg, hogy jó helyre dugtad-e a HDMI-t, illetve, ha PC-en játszol jól van-e belőve driverben.
...és kértem valamit.
-
Sanki
addikt
-
.LnB
titán
válasz venomka1 #5473 üzenetére
Most nem emlékszem pontosan melyiket használom a kettő közül (nem vagyok otthon, meg sem tudom nézni)
Ezt töltsd le [link] Majd másold be a mappába. Onnantól csak a sweetfx beállításainak file-ját kell cserélgetni.
Így néz ki nálam is (csak nem 4k-ban ) [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest