- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
jsk
senior tag
válasz kokokka #4957 üzenetére
Az első felével maradéktalanul egyetértek, viszont a második felével nem. Megvannak a dlc-k, de továbbra is az egyik alapfegyvert használom, valamint a rocket jump-ot ill. az explosive shotot. Ezeket hamar be lehet szerezni az alapjátékban. Simán megy ezzel is. Lehet akármilyen dlc-s fegyvere, kártyája. A dlc-k adta fegyverek alig különböznek az alapoktól, egy kaptafa mindegyik. Van egy-két kártya ami az idő tört részéig előnyt ad, de közel sem játékot befolyásoló mértékben.
-
jsk
senior tag
válasz kokokka #4960 üzenetére
Az EE-4 inkább közelre használható fegyver, tunkolni nem lehet vele. Kicsit távolabb van az ellenfél, akkor már használhatatlan. Az A280C-t használom. Simán boldogulok vele. Közelre-középtávolra kiváló, valamint távoli ellenfelet is le lehet vele szedni. A DL-44 volt az OP a nerfelésig, szerintem nem ez.
A shock grenade és a distruption kártya csak egy adott pillanatig használható, és leginkább 12-20 emberes módokban. Kb. minden harmadik körben találkozok vele. Egyszer-kétszer elkapnak vele, de a legtöbb esetben jetpackkal el is ugrok.
Inkább a csalókkal van gond, mert a DICE szarik rá. Ez lesz a Battlefield 1-ben is. Valamint az utolsó DLC-ben a hősökkel sabotage módban. Az egyik legjobb mód lenne. De a végén mindig csak a birodalmiak kapnak hőst, így ha kicsit is rosszabb a csapat, akkor buktad kört. Három hős+17 katona ellen kellene megvédeni egy területet 5 percig általában hős nélkül
A fagyásról nem tudok nyilatkozni, mert szerencsére eddig az engem elkerült.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kokokka #4960 üzenetére
Ahogy írták EE-4 közelről erős inkább. Shock grenade-et tényleg nem tudod elkerülni ha pont rád dobják, de akkor az impact/thermal gránát is halálos szinte azonnal. Disruptiont azonnal hatástalaníthatod cooling cellel illetve starcardokat is használhatsz támadásra (scout pistol, bowcaster), elmenekülésre ha a fő fegyvert hatástalanítják + vannak a jobbra/balra vetődések amivel szintén kilehet kerülni pár lövést míg helyre áll.
Nem a legkiegyensúlyozottabb játék, de vannak taktikák szinte minden ellen. Ki kell ismerni, eleinte nekem is opnak tűntek, főleg az új játékmódokban. A campelő hősök, meg a cheaterek több problémát szoktak okozni.
[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
válasz kokokka #5050 üzenetére
Eddig nálam nem volt ilyen gond, de az utolsó frissítés óta nálam is fennáll ez. Elég idegesítő.
Egyébként nekem még mindig az Outer Rim dlc jön be a legjobban. Ebben a Death Starban alig van tartalom, hamar megunom. A Bespin meg valamiért már az elején sem tetszett, abban csak a Sabotage ami leköt.
-
stoon
addikt
válasz kokokka #5132 üzenetére
olyan mint a bf1!!! szép grafika............ és ennyi..........egy normál játékosnak csak a kemper paradicsomba csöppenni nem éppen szórakoztató! szerintem! én az elején vettem meg , nagyon vártam de nincs a gémbe 50 órám! mondom ezt úgy hogy bf3-4 ben 2000-2500 órám van! és igen sw rajongó vagyok!
nálam ez van a falon a gépem előtt![ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
lolal
senior tag
válasz kokokka #5140 üzenetére
TL-50 gusztustalanul erős , főleg zártabb helyeken. Nem sok sanszod van ellene aki ilyennel rohangál. Maximum ha tényleg ügyes vagy eléggé. A balanced meg jó lenne. Néha röhej mikor pl Walker Assaulton Imperial csak így végig "masírozik" mi meg hozzá nem tudunk tenni semmit , mert olyan noobok a csapattársak. Esetleg még az is bekockáztatnám , hogy az általam említett játékmódban amíg az AT-AT sebezhető addig az ION Torpedó perkek gyorsabban töltődnének újra.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Cheesus
senior tag
válasz kokokka #5140 üzenetére
A Verdun-nél is ilyen van, megkérdezi tőled, hogy ki akarod-e segíteni a másik csapatot azzal, hogy átállsz hozzájuk, bár ha jól emlékszem ezt csak a sok pontot elérő emberektől kérdezi meg, hogy nagyjából kiegyenlített legyen a mérkőzés hátralevő része.
https://www.twitch.tv/csehla
-
nagyúr
-
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz kokokka #5305 üzenetére
Ez így faszság. Nem értem miért nem lett volna úgy jó, hogy kiválasztom a walker assault-ot mondjuk, és a dlc-s mapokat is bedobná néha..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NY_A
őstag
válasz kokokka #5332 üzenetére
Nekem HDD-n van, mégis berak 30-40 másodperccel előtte. Valószínűleg nem ez befolyásolja.
Engem a szerverek sokszor kicsinálnak. Beakad a játék, ugrál a karakterem össze-vissza, közben leszednek. Viszonylag sűrűn van ilyen.Pampers
A RAM bővítés sem befolyásolja. Én nemrég bővítettem 16 gigára, de azelőtt 8-al is gyorsan betöltött.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
lolal
senior tag
válasz kokokka #5669 üzenetére
Ha a 40 fős pályákat kerülöd akkor ne alkoss átfogó véleményt , hogy nem katasztrófális a helyzet. Mert sokszor az.
Valóban kis létszámnál nem jön ki annyira ha csal valaki . Egyszerűen minek menne oda csalni mikor 40 fősön sokkal több neki az ingyen frag. Nekem nem telik úgy nap el hogy ne botlanék legalább 1x csalóba. Természetesen csak Pc-ről beszélek. Boxon vagy Ps4 en nem tudnak csalni. A Fairfight meg egy hulladék. Remélem a 2-t valami élhetőbb rendszerrel látják el , mert ez kb halottnak a csók kategória.[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
válasz kokokka #5674 üzenetére
200 órám van már benne 2,1 es K/D aránnyal , szóval nem mondanám magam olyan rossznak , de pronak se. Általában 40 fősön tolom de néha , ha ráunok akkor egy - két droid run befigyel.
-
v!ct0y
veterán
válasz kokokka #5690 üzenetére
Olvasd el még egyszer akkor amit írtam. Az igaz, hogy csak 130 órám van megjelenés óta de csak mert meguntam. 3,38as kd val nem tartom magam noobnak de te tudod Én 1 kill után felismerem a csalót mert nem sok fegyver van ami 1 találat után kiüt. (És az 1/20 nyilván nem csalás mert 1 kill 20 halál...)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz kokokka #5690 üzenetére
Konkrétan, te nem érted, hogy miről van szó. Nem tartjuk magunkat holmi noob kezdőknek és ha én fejbe lőlek egy scatter gun-nal, akkor elvárom, hogy ott helyben "loccsanjon a koponyád", ne pedig szaladgálj tovább full életerővel, mint egy túl aktív óvódás! és ez csak egy példa volt a sok közül....
-----------
(#5693) lolal
Az is szép mutatvány lehetett....
[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
válasz kokokka #5696 üzenetére
Játszottam ma egy kicsit (walker assault), 5 kill után a csetben látom írják, hogy aimbotot és sebzésnövelőt használok... (mondjuk ez utóbbi igaz, mert a Berserker trait van beállítva, csak nem éppen úgy ahogy gondolták). Soha nem csaltam multis játékban, de még sp-ben sem. Talán doom-ban az iddqd volt az utolsó.
-
Fernet
senior tag
válasz kokokka #5702 üzenetére
Ez egyértelmű, az vagy.
Nekem is rettentő változó az arányom. Van úgy, hogy csinálok egy 29/1-et (eddig csak egyszer sikerült ilyen jól), utána meg azért küzdök, hogy legalább az 1-es K/D meglegyen. Ez van. Szerencsére túl sokszor nem futok csalóba, legalábbis olyanba akiről 100%-ra meg lehet mondani. (lásd korábbi kommentben, 1 lövés volt még a hero is neki) Nekem még így is nagyon bejön ez a játék, megvan ugyan a csgo is, azzal is szoktam néha játszani, bár ott inkább barátokkal, de hát az mégsem a star wars...
Év végén meg jön a következő rész, szerintem az lesz a karácsonyi ajándék magamnak. Bár félek kicsit a gépigénytől, nem száll-e el nagyon.
-
v!ct0y
veterán
válasz kokokka #5711 üzenetére
Hagyjátok már ezt "én is csaló vagyok" dumát könyörgöm...... Egy szóval se mondtam soha, hogy aki 100, 200, 300as kill streaket csinál az csal. Aki leszed 1 lövéssel meg ilyenek na az csaló. Csak én nem várom meg míg eljut 100 killig. Lelépek és keresek másikat.
Előbb láttam egy vidit 299-0 át lőtt a csávó. Nem csalt csak ennyire töketlen volt az nmy. -
taknyí
senior tag
válasz kokokka #5745 üzenetére
Szerinted a rohamsisak és hogy milyen fegyverrel lövik és milyen távolról az nem számít? Állítsd be a headshot-ot különböző színűre, látni fogod, hogy mely helyzetekben palincol vígan tovább hiába jelzi a találatot...
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
v!ct0y
veterán
válasz kokokka #5745 üzenetére
Persze írja mert az volt az utolsó lövés amitől meghalt és erre ad egy bónuszt is. Ha fejre lősz akkor többet sebez ha lábra akkor meg kevesebbet. Ez egy csomó árkád fps lövözdözős játékban így szokott lenni. És távolság függő is. Persze itt lehet hogy a nagyot sebző fegyvereknél valami kiegészítővel 1 lövés 1 méterről de, hogy minden fegyverrel 1 lövés az nem igaz. HC módban lehet hogy 1 lövés nem tudom nem játszottam még sokat HC-ban de itt nincs is ilyen mód.
-
sto1911
veterán
válasz kokokka #5814 üzenetére
Inkabb az a szanalom, hogy a botos kerdesemre senki nem valaszolt, pedig nagyban segitett volna a masik iranyban donteni.
Es honnan tudod, hogy spurpocs, aki nem ad ki 3k-t se egy felkesz, alig jatszott jatekert? Lehet meg tudnank venni a lelkedet is, erre nem gondoltal Mr. "15-ert vettem egy jatekot es gazdagnak erzem magam"? -
sto1911
veterán
válasz kokokka #5822 üzenetére
Kicsit kiakadtam a szánalmasozáson, hiszen nem azt írtam hogy senkinek nem éri meg, hanem azt, hogy nekem nem éri meg. Bele kellene venni automatikus aláírásba, hogy a hozzászólás saját vélemény, nem univerzális igazság, ha sokaknak nem nyilvánvaló.
Másrészt akkor ment fel bennem a pumpa, amikor azt olvastam, hogy a botok csak az alap pályákon mennek, a dlc pályáin nem. Ha ez tényleg így van akkor már csak a hozzáállás miatt sem kapnak egy fillért sem tőlem. Erre viszont tényleg kíváncsi lennék.
Nem kevés sírás megy a neten a hibáiról, aminek biztos van alapja, szóval ha nektek azok ellenére tetszik én nem bánom, de NEKEM nem, lásd a második mondatot. Szintén örülök neki, hogy amikor ti tudtok játszani, akkor pillanatok alatt van játék, de amikor én szerettem volna, akkor nem keveset várnom kellett.
Majd a második részt megnézem magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz kokokka #5861 üzenetére
Nem tudom, h mit értesz rinyálás alatt, de sebaj, túlteszem magam rajta...csak "beszélgetünk" a játékról, a felröppent hírekről, amit nem én találtam ki, megosztottam véleményemet, ill, amit hallottam a közeli ismerősöktől, akik kipróbálták, sajnálom, ez a fóruma elvileg, nem tudom, hogy mit és hová is kéne akkor ide írni... Vagy ezt nem ennek találták ki?
Bocsánat, ha a lelkedbe gázoltam, ha negatívumot írtam a még meg nem jelenő, de igencsak promózott játékról és elmondtam, h mik a félelmek, esetleg mik (nem) várhatók, legközelebb körültekintőbb leszek, hogy mit is írok be ide. Én barom...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
jsk
senior tag
válasz kokokka #5861 üzenetére
Maradjon a diskurzus nyugodt mederben. Mindenki leírhatja a véleményét. Óriási SW rajongó vagyok, de kb. 300 óra után meguntam a játékot. Emiatt is inkább kétszer meggondolom, hogy megvegyem-e a második részt. A hősöktől kiráz a hideg. Béna csapattal szemben már az első részben is agyaggalamblövészet volt pl. Vaderrel játszani. Szeretném, ha az egyéni/csapatszintű skill döntené el, hogy ki nyer, nem pedig egy fénykard.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest