Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plissken102

    csendes tag

    Na és akkor van a mostani, ehhez pedig rupszé a dicsőség, aki egyszer csak rám levelezett, hogy lecserélték az öccse konfigját, és mit szólnék hozzá, ha csak úgy hozzám csapná az alaplap-proci-videokártya-ram kombót belőle. Hát mondanom sem kell, hogy eltátottam a számat, mert ilyen fejlesztést én karácsonyig nem is reméltem.

    2012-es konfig, nagyon jó kis alaplap, 6 magos proci, 12 giga ram, a videokártya típusa is ott van. Mindenre jó ez a konfig, a legújabb játékok mind futnak rajta közepes beállításokkal minimum. Verzum a mostani formájában játszható, bár döcögősen, szerintem a Squadron42 ezerszer optimalizáltabb lesz és biztosan futni fog rajta tisztességesen. Egyébként a 2012-es videokártya és a 2009-es gyps kártya szinte azonos erőt képviselnek, szóval gyps kártyája brutál lehetett a maga idejében. Mindenesetre a régi kártyát raktam tartalékba, nem akarom gyötörni a ventijét. Köszi szépen ruszp, még egyszer!! :)

    ja, a kábeleket említettem, hogy próbálom elkülöníteni ilyen falusi módszerekkel a nagy ventiktől, szóval most ez így néz ki és így is marad. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák