Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    válasz Xerxész #42389 üzenetére

    A SQ42 egy történet-vezérelt sigle player játék. Egy katona leszel, akit egy szolgálti helyre vezéreltek, és a segge alá tesznek egy vadászt, hogy harcoljon vele. Aztán ilyen-olyan missziókra küldik, ilyen-olyan hajókkal. A SQ42-ben tehát nem vásárolhatsz saját hajót, nem kereskedhetsz stb. Inkább úgy képzeld el, mint a Mass Effectet. Itt van róla egy régi bemutató.
    Azonak, akik csak a SQ42-t tartalmazó csomagot vették meg, a játék itt véget ér. Akik kombó csomagot vettek, ami tartalmazza a SC-t is, azok mennek tovább a SC PU-be (az MMO rész, ami akkor még valószínűleg továbbra is alfa, esetleg már béta állapotban lesz). A kombó csomag tartalmaz egy kezdőhajót, amit a csomagban megvettél. Illetve lehet, hogy a SQ42 befejezésekor a sereg is ad "hálából" egy hajót. Volt róla szó, hogy ha a SQ42-t keményebb nehézségi fokozaton teljesíted, akkor a "jutalom" is nagyobb lesz, de konkrét infó erről nem hangzott el, és már régen nem történt erről említés.
    A SC PU-el kapcsolatban meg a régi terv az volt, hogy a "kész" a játék, ünnepélyesen kivégzik a bétát, és indul a PU tiszta lappal (tehát amit az alfa-bétában ingame pénzért (aUEC) vettél, azt nullázzák), akkor onnantól kezdve nem lehet USD / Euro-ért hajót venni. Csak arra marad lehetőség, hogy ingame pénzt (UEC) vegyél real money-ért, de ennek is lesz egy napi és a havi limitje. A játékbeli tevékenységekért (küldetések, kereskedés stb kapott UEC-ből, valamint az esetlegesen valódi pénzből vett UEC-ből vehetsz további hajókat. Ez volt a terv; ha változott, én nem hallottam róla.

    #42396: "hacsak nem adják mondjuk a legbóvlibb induló hajót a játékhoz," Szerintem pont ez lesz. Kapsz majd hozzá egy Aurora MR-t. Szerintem. A most 57 USD-s starter csomag (amelyben nincs benne a SQ42) is ezt, vagy a kicsit jobb Mustangot tartalmazza. Meglepne, ha a játékot később, a amegjelenés után megvásárlók nem kapnák meg u. ezt.

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák