- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Nathan Boggs #40450 üzenetére
Nálam a zene amit totál nem tudok megunni, az a Master of Orion 2 Galactic theme 1-3 dala:
Ez egy hosszított verzió:
https://www.youtube.com/watch?v=Lwvx3qdVa-o
https://www.youtube.com/watch?v=PrkOJMnUb1Y
https://www.youtube.com/watch?v=N1ajDAiiKGEGyakorlatilag végtelenítve vagyok képes munka mellett hallgatni őket. Imádom a Mass Effect zenéit, de túlságosan azokra figyelek, annyira jók
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
huncut07
csendes tag
válasz Coyote05 #40448 üzenetére
Arról már többször beszéltek, hogy előbb-utóbb saját mp3-s zenéinket berakhatjuk a játékon belüli lejátszóba, vagy MobiGlass alkalmazás, vagy a hajó "szoftvere" tudja majd ezeket kezelni.
A zenék meg a nem a 900 év múlva élő kitalált jövő embereinek szólnak, hanem nekünk mostani embereknek. Csak kevés elvetemültet látok itt akik a 30. század nagy slágerét, Az Űr végtelen csendje című végtelenített szimfóniát fogják hallgatni -
ThePoweR
senior tag
Ha már zene.
https://www.youtube.com/watch?v=Iy4iQvJo24U
Epic AF.Egyébként hol van már a 2.4?
-
Coyote05
tag
-
Wanderer89
tag
Még az is egy megvalósítható opció lehetne, hogy beépítenek egy internet rádió klienst, ahogy az Euro Truck Simulator 2-ben. Én speciel maradnék a játék zenéjénél, főleg, ha az EVE-hez hasonló space ambient lesz az aláfestő zene.
Tervezem az Avenger Titan-om upgrade-jét, két lehetséges opció van szem előtt, a Gladius, és a Hornet Ghost. Őszinte leszek, az utóbbi vonz, nagyon. Mivel nem elsődleges hajóként használnám, arra ott a Freelancer, egy kizárólag harcra használható gépre szeretném lecserélni a Titan-t. Valószínűleg a Ghost lesz a nyerő, szimplán a külseje miatt, ugyan a sima Hornet olcsóbb, viszont a lopakodás képessége a Ghost-nak később jól jöhet.
De, ha már szóba hoztam a Freelancer-t, örömmel tapasztaltam, hogy jó irányba halad a hajó fejlesztése, ki hagytam egy picit, és meglepett nagyon, hogy a rakéták végre működnek PVE-ben. Az is nagy pozitívum, hogy végre a páncél és a pajzs értéke is nagyjából olyan mértékű, ahogy én elképzeltem, vagyis nem olyan könnyű szétlőni. A gyári fegyvereire leszek még nagyon kíváncsi, szeretem azokat is, amik rajta vannak, mert nagyon erősek, viszont személy szerint én nem vinnék magammal ballisztikus fegyvert egy hosszabb útra.
RSI AutumnalWanderer89, Steam: Autumnal Wanderer
-
nortsen
aktív tag
válasz Wanderer89 #40457 üzenetére
Akkor már inkább legyen egy általános plugin interface, és azt írok hozzá amit akarok, akár internet rádiót, akár mást. De mostanában szándékosan nem támogatják ezt a fajta moddolást a nagy AAA játékok. Persze mindig más okokat hoznak fel ellene...
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Wanderer89 #40457 üzenetére
A Ghost szerintem nem lesz túl jó harcra, nem harcra tervezett páncélja, fegyverzete van, alapvetően gyengébb hajó, mert pont az a lényege, hogy ne kerüljön harcba
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Wanderer89
tag
válasz Nathan Boggs #40459 üzenetére
Igazából könnyen lehet, hogy nem lesz keret a következő hónapban az upgrade-re, szóval lehet marad a régi felállás . Ettől függetlenül még szimpatikusabb a Ghost, mint a sima.
-
Nathan Boggs
senior tag
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Diopapa
addikt
válasz Nathan Boggs #40462 üzenetére
Nagyon köszi!
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
telapobacsi
csendes tag
Jo ideje nem tudtam jatszani, most sikerult kicsit. Szerintem nagyon utos Port Olisaron a zene, ahogy ebredunk. Az egyetlen ami beleronditott a dologba, hogy vagy 20x kellett belepnem, mire egyszer nem dobott ki kulonfele hibakkal (timeout, auth failed, kicked), aztan amikor sikerult 10 perc utan crash.
mobiglassvan orgoknak lesz kulon pont (pl in-org chat)?
-
maskimx
senior tag
válasz telapobacsi #40464 üzenetére
Már most is lehet egyedi chatszobákat létrehozni ahova meghívhatod a barátaidat, tehát a technológia megvan hozzá, hogy legyen külön org chat.
www.tacticalgamer.com
-
Nathan Boggs
senior tag
-
ThePoweR
senior tag
válasz Nathan Boggs #40466 üzenetére
Milyen az a Matt Sherman által felvázolt pajzs-rendszer? Nem találtam róla infót gyors gugliban.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz ThePoweR #40467 üzenetére
Forrás a 84. RtV Szerk.: Amúgy jó, hogy szóltál, be is raktam a cikkbe az érintett RtV linkjét
Ez már benne van a 2.2-ben, a pajzsok pedig érkeznek. A pajzsok a 2.2-ben rögzítve vannak a hajókhoz, azokat most nem lehet cserélni, amivel a hajó alapból megjelenik, az van most benne, így ha megjelenik az új pajzs-rendszer, akkor tiszta lappal indulnak.
A pajzs rendszert a 2.3-ban szeretnék kiadni, de ehhez még be kell fejezniük pár technológiát. Ha elkészül, akkor le fogják cserélni a boltban található pajzsokat.
A pajzs újratöltődése egy görbe alapján fog működni. Folyamatos lesz az újratöltés, de amikor találatot kap a pajzs, akkor az újratöltés sebessége újraindul, ez a sebesség az idő elteltével gyorsul. Nem fog nullára csökkenni a sebesség, de közel lesz hozzá. Az az elképzelés, hogy a játékban található leggyengébb fegyver képes lesz áthatolni a legerősebb pajzson.
Ez azt jelenti, hogy a kis fegyvereknek még mindig lesz helye a komoly, capital hajók közötti csatában. Ha 100.000 pontja lesz a pajzsuknak és mi csak 20 sebzést tudunk okozni, akkor is lesz értelme.
Ha lesznek nagyobb hajók, akkor ők fogják a sebzés jelentős részét bevinni, de ha nincsenek támogató hajók, akkor a sebzésnek egy jó része visszatöltődik, mivel a nagyobb fegyver lassabban fog lőni, stb.
Lesz értelme kisebb támogató hajókat magunkkal vinni.A pajzs ernyőin nem lehet majd változtatni, ha egy hajónak 4 irányú pajzsa van, akkor az mindig is 4 irányú marad, de az irányonként lehet majd változtatni az energiát, át lehet tolni több energiát, elnyelést, csökkentést, stb. Ezeket az értékeket a pajzsgenerátor fogja megszabni, amiket a hajóra teszünk.
A pajzsok fejlesztése a jobb pajzsgenerátorral történik. Ha van három pajzsod és szerzel egyet, ami jobb a pajzs javításban, akkor ezt az értéket fejleszteni tudod.
Ha szerzel egyet, ami megerősíto a pajzsot, akkor ez az érték fejlődni fog, de ha hármat szerzel, akkor drasztikusan fog fejlődni.
Ha folyamatosan mozgatod a pajzsodat arra, ahonnan a lövések érkeznek, akkor a nagyobb sebzést fog elnyelni a rendszer, ezzel növelve az ellenállást. Így akár 5-10x annyi sebzést is elnyelhetnek. Nagyon sokat számít, ha valaki van a hajón, aki kezeli a pajzsokat.
A pajzs-kezelés fontos dolog lesz. Ki lehet kapcsolni pajzsgenerátort, ha energiát kell elraktároznunk, vagy gyorsabb pajzsregenerecáiót lehet kezdeni, stb. Ezekre mind alkalmas lesz a rendszer. Ki lehet majd kapcsolni valamelyik irányba a pajzsot, így gyorsabban fog tölten, mivel ugyanannyi energiát fog elszívni, de ebből nem kell fenntartani a pajzsot. Tehát le lehet dobni a pajzsot a gyorsabb regenerálódás érdekében.
A pajzsgenerátor sérülése hatással lesz az egész pajzs teljesítményére is.Az egész kezdete a 2.3-ban fog kezdődni, olyan alapfunciókkal is, mint amiket itt modntak.
Azt akarják, hogy lehessen valakinek az a célja, hogy ő legyen a legkirályabb pajzs-kezelő a galaxisban.
Valamint azt akarják, hoyg ezek belülről elérhető alkatrészek legyenek, szóval ha az egyik generátor leáll, akkor le lehessen rohanni hozzá és kicserélni egy újra, stb.(#40468) rupsz: Polaris miatt szomorú vagyok, azt hittem, hogy gyorsabban készen lesznek a kezdeti tervekkel
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nathan Boggs #40471 üzenetére
Koszi
(#40470) ThePoweR: de csunya vagy
-
Nathan Boggs
senior tag
-
PodMAN
senior tag
válasz Nathan Boggs #40473 üzenetére
Yes sir!
-
telapobacsi
csendes tag
válasz Nathan Boggs #40473 üzenetére
beeloztuk mark hamilt!
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz telapobacsi #40475 üzenetére
Jéj, köszi mindenkinek és kemények vagyunk
-
FRIZ 22
senior tag
Ti be tudtok lépni a játékba vagy az oldalra?
Nem fogadja el a login adatokat.[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Nathan Boggs #40476 üzenetére
Kitettem a facebook oldalra is. Hátha felfigyel ránk a CIG
-
Wanderer89
tag
válasz Nathan Boggs #40471 üzenetére
Köszi . Ment az upvote a megfelelő helyen!
Az utóbbi időben volt időm némileg gondolkodni, és arra jutottam, hogy valószínűleg a Super Hornet lesz a végleges cél, amint ismét kapható lesz, alternatíva lehet még a Sabre, még nem döntöttem, itt az ár lesz a meghatározó. Az, hogy a Sabre mennyibe kerül így hirtelen nem jut eszembe, viszont, azt tudom, hogy a Super Hornet az 200 dolcsi alatt van.
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a Vanguard Warden nem lenne ilyen drága..Nem tehetek róla, imádom azt a hajót.RSI AutumnalWanderer89, Steam: Autumnal Wanderer
-
MerLinh
senior tag
válasz Wanderer89 #40481 üzenetére
Netto 5 dollarral dragabb a saber, 165 vs 170 dollar + afa
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
törölt tag
válasz Wanderer89 #40481 üzenetére
Ha jol emlekszem 5$ a kulonbseg, 170$ a Sabre, 165$ az SH. Azt dontsd el mire kell a hajo.
-
warcat
veterán
Holnap jár le a Prospector concept sale ha valaki halogatta volna ne maradjon le róla
EA: It's in the crate!
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Wanderer89 #40484 üzenetére
A Sabre erősebb, mint a Ghost szerintem, de az is lopakodó, ha jól tudom. Vanguard valóban elég jó hajó, bár nekem nem az esetem, de nagyon szép és erős.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nathan Boggs #40486 üzenetére
A Vanguarddal az az egy bajom, hogy nincs semmi raktere, ha lenne mondjuk 2-5 az mar eleg lenne, de igy nem az igazi, egyelore meghagyom es majd kiderul kesobb, bar szerintem kuka lesz a vege. Erosnek eros es jol is repul, de akkor mar inkabb tobbszemelyes hajo es moka-kacagas
-
Wanderer89
tag
válasz Nathan Boggs #40486 üzenetére
Ma repültem egy picit a Sabre-val, és erősebbnek tűnik a pajzsa, szerintem jobban bírja a strapát. Arról nem beszélve, hogy a stock fegyverzete is jobb. Egyelőre biztosan várok még a vásárlással, pláne, hogy ebben a hónapban elvileg jön az új Drake elfogó vadász.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz #45997568 #40487 üzenetére
Nem kell minden hajóval szállítani Van, ami csak a pusztításra lett kitalálva
(#40488) Wanderer89: A Ghostnál, vagy az SH-nál volt erősebb? A Drake hajó meg remélem érdekes lesz, hangulatos hajókat csinálnak
[ Szerkesztve ]
-
Wanderer89
tag
válasz #45997568 #40487 üzenetére
Boldog ember lennék, ha lenne egy Warden-em, szóval irigyellek, nem kicsit . Szomorú, hogy lehet megválsz tőle. A Freelancert gondolkodás nélkül beolvasztanám érte, hogy őszinte legyek...
@ Nathan Boggs:
A Ghost-nál, az SH-val még nem volt lehetőségem kerülni hosszabb ideig .[ Szerkesztve ]
-
maskimx
senior tag
válasz Wanderer89 #40484 üzenetére
Sabre (jelenleg) mozgékonyabb, mint a Super Hornet, de cserébe nem annyira masszív. A pajzsa ugyan jobb, de ha az lemerül akkor kevésbé bírja a sebzést. Négy darab S3-as fegyvert lehet rá rakni, ami azért elég durva, az SH-nak viszont van ágyúja amibe embert/npc tudsz ültetni.
A Sabre valóban erősebb mint a Ghost, de az SH meg olyan mint az A10, hihetetlen mennyiségű sebzést elbír. Ellövik a hajód nagy részét, de amíg a fülke megvan addig nincs gond
www.tacticalgamer.com
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Wanderer89 #40492 üzenetére
És az SH sokkal jobban néz ki, gyönyörűen szögletes az a hajó!
-
Wanderer89
tag
válasz Nathan Boggs #40493 üzenetére
Alapvetően nagyon szeretem az Aegis hajók külsejét, viszont a Sabre egy kicsit fura. Szerintem nem arányos, túl rövid. Tudnám értékelni, ha később az SH-t is át lehetne festeni matt feketére
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Wanderer89 #40494 üzenetére
A hajók külső festése szerepel a tervek között
-
Wanderer89
tag
válasz Nathan Boggs #40495 üzenetére
Remek .
Nem szabadna a Vanguard-ról videókat néznem, mert nagyon fáj rá a szívem .
-
PodMAN
senior tag
válasz Wanderer89 #40496 üzenetére
A Vanguard nagyon erős jelen állapotában. Vanduul swarmban elsőre (majdhogynem csukott szemmel) végig lehet szaladni a 18 hullámon. Nagyon ügyesnek sem kell lenni hozzá, az aszteroidákat kell elkerülni egyedül.
Sokáig Super Hornettel repültem, szerintem nagyon jó kis hajó az. Vanguardra csak a Sentinel variáns miatt váltottam.
-
Coyote05
tag
HUNS kollégák!
Légyszíves töltsétek ki ezt a kérdőívet a birtokolt és leendő hajókról. Minél többen töltitek ki annál jobb!
Köszönöm!Csak a hangárkész vagy repülhető hajókat írtam bele, de be lehet írni a tervezőknél lévő hajókat is.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen: CoyoteHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók