- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz Paxker315 #7150 üzenetére
ízeket nehéz szavakkal leírni.
De ha "és semmi különbséget nem éreztem ízre,", akkor különösen nagyon nehéz lesz.
Mert a cukornak, és az édesítőknek teljesen más íze van. Mindkettő édes, ez igaz, viszont az édesítőknek van egy megmagyarázhatatlan mű mellékíze. (pl.szacharin, aszpartám)
De én pl. a természetes cukorhelyettesítőket sem szeretem az ízük miatt(pl. sztevia, méz, pedig utóbbi alapból tök egészséges cukorforrás). Ahogy a szőlőcukrot sem szeretem. És egyébként magában a cukrot sem, csak édesítőként.Én azt hiszem, az örömforrás, "jutalmazó kör spannolás" nagyobb szerepet kap a preferenciában, mint, a tényleges íz...
Szerintem nem. Biztos van benne ilyen is, de szerintem minimális.
Bár el tudom képzelni, hogy aki nagyon sok cukrot fogyaszt többet számít.A megszokás viszont lehet nagyobb tényező. Pl. Te nem fogyasztasz cukrot, semmi különbséget nem érzel.
Vagy pl. én szökőévente iszok kólát, de akkor zero-t, és ízre már jobban elfogadtam, mint a simát. Amikor néha simát iszom, akkor már az inkább a furcsa. -
Paxker315
addikt
psszt, én speciel a mézt rosszabb választásnak tartom a sima asztali cukornál, a magasabb fruktóztartalma miatt (az asztali cukorban is inkább problémás a fruktóz, horrorsztorikkal tele a net). egeszsegugyi szempontbol a fruktoz a legrosszabb választás, aztán a méz&agave szirup, ezektől picit jobb az asztali cukor szerintem.
Spec a szacharinátnak érzem a mellékízét, a sztívia hányingerkeltő, a cukoralkoholok szintén, a szukralóz lenne a baba, ha nem kokain árában mérnék. Ami "bakancslistás" lenne, az allulóz, némi glukozuriás hatása is van (olcsójancsi SGLT2 gátló), étkezés utáni vércukor-csúcsot is csökkenti, meg így az inzulinválaszt is. Ígéretes, ha tényleg így van. Na de tényleg hagyom a témát
-
BiP
nagyúr
válasz Paxker315 #7152 üzenetére
Ám lehet, én csak a népi berögződés miatt gondoltam, hogy a méz egészségesebb, mint a répacukorból kinyert iparilag előállított kristálycukor.
Ennyire azért nem mentem bele soha a témába, csak az íz kapcsán reagáltam. Az ízlelésem jó, a szaktudásom nem az. De a net bármivel kapcsolatban tele van horrorsztorikkal
Engem mondjuk nem fenyeget, pont az íze miatt nem szeretem a mézet. Magában túl édes és ragacsos, émelyítő, édesítőként meg abszurd módon csomót kell beletenni, hogy jó legyen. -
Ármester
válasz Paxker315 #7152 üzenetére
Szerintem ugorjátok ezt a parttalan vitát, egyikőtok se fogja meggyőzni a másikat az igazárol, tök felesleges. Aki cukrosat akar inni, had igyon azt, aki édesítőszereset, az meg azt.
Az interneten, kb bármiről lehet találni horror sztorikat, tekintve, hogy bárki írhat bármit.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #7156 üzenetére
Igen ízlések és pofonok
Én somszor alig állom meg mikkor a tehén húst(marha) isteníti valaki
Peddig látná hogy milyen állatok kerülnek a vágóhídra, rakodóval teszik fel a kamionra és szurkolnak hogy még éljen a vágóhídig.
Persze évente egyszer én is eszek marha húst de háztól vesszük a húst, ami tuti nem fejős volt és nem is több éves[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Paxker315
addikt
válasz SyMbioTe #7156 üzenetére
Pubmed, peer reviewed medical scientific literature, a fruktoz rosszabb bármi másnál. népi mondás " a fruktoz csak annyira káros, mint az alkohol, de még jól sem érzed tőle magad " csak azért nem igaz, mert valójában jól erzi magát tőle a fogyasztó, ezért is veszélyes, addiktív. Persze szabad akarat és választásFPSTunker
Ha tudnám. Látok benne fantáziát.Bul07
Most hoztam párat, nem saját részre, de jó ajánlatnak tűnt. A kremjoghurt is olcsó most appbol, azt is érdemes venni, jó sűrű krémes.Más is kapott penny 10% kupont emailben? A kártya / app érvényesitese mellett lehet felhasználni hónap végéig, de sajnos csak 1*, és más kedvezményes árból nem von már le 10%-ot. : ( így fogalmam sincs egyelőre, mire érdemes felhasználni
-
Ármester
Marhát mi is csak párszor veszünk egy évben, amúgy disznó van általában nálunk, rokonnál szoktunk vágni, szóval az tutira jó.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bul07
nagyúr
válasz Paxker315 #7162 üzenetére
Kuponos email címét vagy valami jellegzetes részét másold már be ha kérhetem hogy rá tudjak keresni
(#7168) sambenez
Ugye disznót, csirkét, levágásra tenyésztik
A tehenet nem, mármint van olyan is de a vágóhidakra nem csak olyat visznek hanem kiszuperált fejhős teheneket is
Hát köszLett véve a helyi boltban(Coop vagy Spar vagy mit tudom én melyik hálóztat tagja volt még akkor) hamburger hús, marha húsos, én szó szerint kiszagoltam belőle a tehén szagot.
Azt a jellegzetes tehén sz@r szagot
Nem is tudtam megenni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Paxker315
addikt
[kép] Nem nagy eresztés.
szemüvegeseknek: ilyen szemüveg felé viselhető napszemcsit éveken át használtam, aliról akkoriban 400 ft körül volt. De, egy ezresért lazán megéri, ha engem kérdeztek. Ugyan már nem hordok szemcsit, de, ennyiért még be is nevezhetek, kontrasztosabb-barátságosabb környezetet ad, meg fogom nézni...
-
Paxker315
addikt
Rendkívül túllép a topik hatáskörén, bár, az életminőségen spórolni nem szabad! -8 dioptriáról 1.2-es vízusig pár nap alatt De lehet kuponozni!
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, vettem ma a lidl kuponos gyömbéréből, de ez vmi ritka szar lett.
Korábban szerettem és sokat ittam, de szerintem legalább fél éve nem vettem.
Most meg olyan vizes íze van, mintha fel lenne öntve.
Más is tapasztalta ezt?
Vagy csak az 50% miatt van jobban higítva?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Dluinet #7179 üzenetére
Kiszerelés és típus ugyanaz, az íz meg rengeteget romlott.
Ennek a tonik verziója is elég tűrhető volt, most félek kipróbálni.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Paxker315
addikt
És a queen gyömbér milyen, akik kóstolták már? A kólájuk tényleg nem rossz, mondjuk, engem meglep az itteni negatív kritika. Főleg, hogy a "győztes" drinky szerintem abszolút futottak még katkó [link] .
-
8
senior tag
válasz Paxker315 #7192 üzenetére
Én nem nagyon szeretem a kólákat, de pl ikea-s étteremben az utántöltős cikormentes kóla eszméletlen jó, kicsit borókás-gyógynövényes beütése van (biztos az aroma kémiai része ), kis citromlevet beletéve is nagyon finom.
És ez spórolós tipp a apórolós topikba, mert annyit iszol belőle amennyiszer utántöltöd, és ikea family kártyával bármilyen kis összegű kajához ingyen van egy pohár az italokhoz.[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Digitalpimp
senior tag
Akkor én is jól éreztem. Mondom mintha régen erősebb íze lett volna. Viszont több Lidlben kapható terméknél észrevenni a minőségromlást. Pzs, cékla, most meg ez a lötyi.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Soulfly842
addikt
válasz Digitalpimp #7196 üzenetére
W5 nedves törlőkendő valami szánalmas, amit adnak helyette.
A nedves szemüvegtörlő minősége is nagyon leromlott (én telefon tisztításhoz használtam, párom szemüveghez)
-
8
senior tag
válasz MittuDomain_ #7194 üzenetére
nemrég május 27-én kb 5 pohárral ittam belőle az örsön...
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
rushty
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest