-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelancer68
tag
Nekem ilyen aldis van a kulcstartómon:
Pl. itt is árulnak ilyet (van fém, műanyag stb.)
bevásárlókocsi érme -
Beni2360
félisten
Na ez a második poszt a nem tudom kiszedni. Bedugok a hibás kocsiba egy érmét , kihúzom megy a helyére az én jó kocsim és abba dugom a sérültet.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Top cat
addikt
Legyen már egy kis ON is, a sok zseton mellé.
Penny, 02. 29. csütörtök-től.
-
8
senior tag
válasz Migiri85 #29250 üzenetére
És amíg vásárolsz, a bevásárlókocsin lóg a slusszkulcsod?
Vagy lefejted róla minden bevásárlásnál?
Vagy ezt egyből ki is tudod húzni belőle?52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Soulfly842
addikt
Királyhelmec Lidl (furcsa volt egyébként, hogy csak magyar szót lehetett hallani az egész városban.. )
Málna szörp, 2,19 Euró, 10% málna (!) (Mo-n ez már a bolti szörpöknél sokszor 1-2% ) s nem is csak almával van lebutítva, hanem feketeribizlis, fekete bodza is van az alma mellett
60dkg knégli 0,96 EUR
-
Ármester
válasz Soulfly842 #29266 üzenetére
Mobilnetesek imádni fognak
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Jó kis Kelt, egyetemen mennyit megittam.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
pohár
félisten
jó, de mi a kanyarban előzünk... töltsd meg azzal a gyomrod
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rushty
őstag
Bevasarlokocsik [link]
Revolut meghívó pü-ben
-
jack982
aktív tag
csodálom, hogy nem vertek agyon eladók egy 3 napos kenyérrel, mert elvileg tilos fotózni üzletben
-
Skillet
addikt
Joghurtos, tejfölös műanyag poharakra van valami elmosható fedő? Lidl, Aldi stb újságban még nem láttam eddig, de lehet csak elkerülte a figyelmemet.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Naibu
csendes tag
Nagyon köszi a fotókat!
Az a kecsup világbajnok számomra. Én akkor figyeltem fel rá mikor egy ember a szemem láttára vitt 3 kartont Párkányban. Gondolom valami éttermes lehetett..... De szerettem átjárni, akár kerékpárral is, amíg arra laktam..... Itt a tavasz lassan ideje arra vonatozni....
Ja például a rizs és a tészta is nagyon jó náluk......[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
na igen, lesz még pozsony magyar város... csak megfelelő kontextbe kell helyezni a mondatot
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Top cat
addikt
válasz Soulfly842 #29283 üzenetére
Ennyit arról, hogy ugyan az a minőség itthon, mint máshol.
-
123xyz
aktív tag
válasz Skillet #29285 üzenetére
SPAR szilikonfedél 2 db | SPAR ONLINE SHOP szerintem ez lesz az
Egyébként most a saját márkás tejberizs az, ami akciós. (Nemrég a Belriso volt leárazva, a szokásos 199 forintra) -
bul07
nagyúr
válasz Soulfly842 #29283 üzenetére
Azért az durva hogy 14nap alatt fel kell használni felbontás után
Mi hárman vagyunk de két hét alatt a fele se fogy el, úgy hogy néha főzéshez is használva van[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Skillet
addikt
válasz 123xyz #29286 üzenetére
Vettem most a szilikon fedőből. Eléggé kis vékonyka, illetve 6.5cm átmérőt ír, a poharak meg 9.5 centisek. Szóval ez nem hiszem, hogy jó lesz. Bár nyúlik... Máshol nincs ilyesmi masszívabb kivitelben? DM/Rossmann?
-
Bogyi007
veterán
Penny:
Cortes sörök 2 üveg után 399 ft helyett 279 ft
90g-os Salty Chipsek 365 ft helyett 269 ft
700 g Cornflakes csirkemell 1199 ft
Wild Touch energiaitalok 99 ftXbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Skillet
addikt
válasz SPQR301 #29291 üzenetére
Köszi mindenkinek, megnézem majd őket. Alapvetően én olyannak örülnék, ami pont passzol a 95mm-es poharakra (nem kell/lehet nyújtani), rengeteg cuccra az kell. Joghurtok, tejföl, tejberizs... Másra meg nem használnánk.
-
GIJoe
addikt
-
sherlock82
senior tag
Lehetőség szerint kérlek válaszoljatok hogy a boltba zölden megvett még nem is érik meg , el sem éri a sárga színt már rohad. Na ez mitől lehet ?
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Sungoo
addikt
válasz sherlock82 #29299 üzenetére
Rákérdezhetek? Banán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest