Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arcsin

    senior tag

    válasz pn4hvq #27038 üzenetére

    Nem kell ürtartalom szerint külön gyűjteni... Értem a logikát hogy így lehet szép piramist építeni belőle, de nem így müködik. :P
    Nekünk idehaza ezek vannak egymáson. Annyi okból csak, hogy ezek régebben szennyesládák voltak, és megváltozott pár dolog a fürdőben így már nem volt szükség egy nagy ilyenre meg 2 kisebbre. Ezekből lett müanyag, papir meg fém/Üveg szelektív a konyhába. + komposztnak van egy kisebb, amit a a közösségi komposztálóba itt vidéken a paneltelepre el tudok vinni.
    A fentebb említett nagyobb fajta IKEA-s szatyorba való gyüjtögetés teljesen jó, müködö dolog, egy pet palack nem nyonja be a másikat még ha 3 -4 van egymáson akkor sem.. Alulra lehet gyüjteni a sörös stb aludobozokat egy ikeasba rá meg lehet tenni a peteket simán sérülés, nyomódás nélkül.

    Nálunk az a baj hogy kartonnal nyomják tele a kommunális szemeteseket, pedig 100m-re van 2 szelektív sziget is. Ott meg nem is kell összetépkedni, mert 1x beszéltünk azokkal akik viszik, és mondták hogy a nagyobb kartont nyugodtan szurjuk közé, vagy tegyük elé aztán jóvan, elviszik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák