- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Sziasztok.
Lehet hozzá fogok jutni egy CREATIVE Sound Blaster X-FI Xtreme Audio hangkártyához és lenne előtte néhány kérdésem.
1. Be lehet kötni a házam front audio csatlakozóit erre a kártyára(fejhallgató és mikrofon)?
2. Ha igen, akkor lehet e egy időben külön EQ-t csinálni a fejhallgatónak?
3. Az integrált SoundMAX-hoz képest mennyivel szól hangosabban/halkabban?
4. Miért nem jön be a MANUAL?Válaszokat előre is köszönöm.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Oliverda
félisten
-
audi100td
nagyúr
válasz Pubszon #5656 üzenetére
Ez szerintem is igen rossz döntés volt, mivel ez a kártya nem ér többet 5e Ft-nál, a driveren kívül köze nincs az X-Fi-hez.
1. Igen, rá lehet kötni.
2. Tudtommal nem.
3. Nem látom a kérdés értelmét.
4. Minek a "manual"?! Eltávolítod az alaplapi hang driverét és letiltod a BIOS-ban, berakod a gépbe az "X-Fi"-t, bekábelezed és telepíted a drivereit, amiket helyedben előre letöltenék a creative oldaláról, mivel a cd-n lévő régebbi verziókkal akadhatnak gondok. -
audi100td
nagyúr
válasz Icewind #5657 üzenetére
A különbséget tényleg nem fogod kihallani egy ilyen hangfallal, számodra az előnye a Music-nak vagy Gamer-nek az EAX 5.0 támogatás.
Xtreme Audio-t meg ne vegyél semmiképp, ha csak nem kapsz 4-5000 Ft-ért, mert mint már többször le lett írva lényegében ugyanaz mint az Audigy SE, ha újat szeretnél, akkor már inkább egy ilyet. -
Pubszon
veterán
válasz audi100td #5660 üzenetére
Köszi.
3. Hangosabban szól e fejhallgatóval mint a SoundMAX.
4. Manual = Kézikönyv. Amugy sincs hozzá semmi, mert OEM kiszerelés.De ha azt mondjátok nem éri meg, akkor már inkább egy Audigy SE. De erre be lehet kötni a front audio-t?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Icewind
aktív tag
köszi a válaszokat, akkor azt hiszem Music lesz Inkább megyek a biztosra
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Hello! megtudnátok nekem mondani, hogy a Music támogatja-e az EAX hangzást?
Amúgy a musicot miért nem találom a Creative honlapján? -
fradi81
veterán
Azt hittem csak foobarnal van ez de winappal is ezt csinálja:
Észrevettem hogy ha a vista energiagazdálkodási lehetőségénél átállítom a gépet energiatakarékosra, vagy kiegyensúlyozottra, akkor úgy enyhén recsegve akadozgat a zene, mintha kevés lenne neki a proci. A feladatkezelőben a folyamatoknál nincs semmi ami komolyabban használná a processzort. Másnál hasonló jelenség?moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Egy deje már nem csinálja lehet egy progi kavart be..
moto g72, Ninebot d28e
-
bigdigit
addikt
vista64-re tenném fel a digital packot de mindig leáll hibával,hogy nem talál valamit.
feltettem előtte legutóbbi bétát de semmi változás.ezt írja ki:\Windows\temp\CRF000\DDL
ott a cucc amit keres de már az idegeimre megy -
bigdigit
addikt
tovább próbálkoztam de már feladtam.
szóval ha először felrakom a béta drivert felmegy rendesen de a digital pack nem talál filet.
ha a digital packot teszem fel először akkor az megy fel és a béta driver nem talál telepítés közben filet.
ritka szar vista64 alatt az egész x-fi. -
fradi81
veterán
Ha valakinek nagyon kellene egy Xtreme music kártya: [link]
moto g72, Ninebot d28e
-
szatocs
őstag
No, csak úgy néz ki, hogy music-om nem lesz, gamer-t tudnék szerezni. Mivel tudna többet a music, hogy megnyugtassam magam, az nekem nem szükséges?
Meg van valami különbség gyorsaságban mondjuk?Egy x230 - as lesz vele hajtva.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
Jó lesz nekem a gamer akkor...
Audigy SE - re hallottam olyat, hogy mikrofonhasználatkor zavar volt, TeamSpeak közben ez nekem nem lenne nyerő egy egy órás versenyen pl., audio-t nem akarok, akkor lesz gamer. Használthoz meg környékről nem jutok hozzá, így meg van elég garanciám is, ha az ördög nem alszik.[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
snoopy
aktív tag
hali
van egy music-os karim és szeretném a háznak a füles kivezetésére rá csatlakoztatni, na meg a mikit is akkor már. no, ebben kellene egy kis help. tudja valaki hogy hogyan lehetne ezt megcsinálni? van egy pár színes drót ami csüng a házból onnét, amiket gondolom a kártya tüskéire kellene rátenni, de semmi jelölés sehol hogy mit hova.
-
alibabo
tag
válasz audi100td #5692 üzenetére
Látom nem csak én küzdök xtreme music frontpanel kivezetéssel. Én már kigugliztam magamnak: ez egy egyszerübb "dugdosás", a lényegesebb csatikkal, ez pedig a teljes kiosztása a pineknek ( ha bedugod a fülest, lehalkítja a hangfalat...stb).
Meg találtam egy normálisan értelmezhető leírást, hogy kell csinálni ilyen átalakító kábelt, ugyanis a music csatija egy az egyben egyezik az audigy2 zs-ével. Már csak találni kéne egy elektronyos boltot, ahol nem néznek hülyének, ha képek alapján kérem az alkatrészeket.
Sőt találtam oldalakat ahol készen lehet kapni ilyen music-frontpanel 'madzagot', de nem valami bizalomgerjesztő lapok. ( 1, 2 )[ Szerkesztve ]
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
válasz DeadMen #5694 üzenetére
Az még igen, de a másik lap az nem, szerintem.
audi100td: Hát nekem sem kell ennyiért, inkább összerakom. Kell hozzá az a két féle csatlakozó, kábel, saruk/tüskék és zsugorcső. Ezek nem nagy tételek, egy kicsit elszálltak ott az árakkal.
Én csak felvázoltam milyen lehetőségek vannak.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
alibabo
tag
válasz audi100td #5697 üzenetére
Nincs mit.
Má kigyüjtögettem a pontos kütyük típusát. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
Ha be tudom szerezni a két dugaszt+tüskéket, kábeleim vannak, akkor megmutatom az enyémet.[ Szerkesztve ]
-
punish3r
aktív tag
ma kijött az új youpax driver (V6.25)! valaki már próbálta a 6.15 vagy 6.20-asat?
Már a jövő sem a régi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest